He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

amiről hallgatnak : az "állam" munkája, felelőssége...

2012.10.02. 08:09 guma

Véleményem szerint olyan szereptévesztés alakult ki, hogy úgy jár majd az apparátus mint a hétvégén az elit egység, amit még az utcai járőr vagy tűzoltó is megvert - mert mondhatjuk "a hegynek, hogy menjen odébb" ez csak a bibliában és a mese világában valósul meg... Megdöbbentő zárása az elmúlt heteknek az ópusztaszeri és lakitelki beszéd. Mégis kinek képzeli magát ez az ember? Most meg éjjelre dugják el a választási vitát, ami nem tartozik az emberekre, mert semmi közük hozzá miért nem lehet a listából pl a halottat kihúzni (gyarapítja a részvételi arányt!?), pl miért érvénytelen a boríték nélküli szavazat(?) az urnában, vagy pl miért vették ki a törvénytervezetből : tilos a csalás (mert ugye amit a törvény nem tilt azt szabad!), volt szűrő szoftver, hogy 1 ember ne szavazhasson többször és volt már a szavazás napján számítógépes eredmény (most nem lesz!) stb.

0c26aabfb355c94e70d574d547f6aa14.gif

Nekem az jön le ebből, hogy félnek az emberektől! Ha azt szeretné, hogy minden ember ismerje meg a törvényt és regisztráljanak, már jönne a levél vagy a média óriási hírözönben harsogná (plakát, rádió, tv, stb), De ne feledjük a mindenhova 9 évre kinevezett embereket sem! Ez a pofátlanság teteje a változásra(!) szavazó választók szemen köpése. Ezért nem merik konzultációra bocsátani, de a megszállt hír csatornáik segítségével még el is zárják  a valóság ismertetésének lehetőségét, hogy mire készülnek így(?)! Csak nem a csalást építik ki és fel mesterien törvényeikkel???. Szerintem pedig nem a választási törvényt kellene manipulálni, hanem a kormányzás alatt kellene letenni valamit az asztalra az ország ás polgárai gyarapodásának érdekében, hogy a polgár vasárnap elinduljon az urna felé...

Adatok forrása:http://hvg.hu/hvgfriss/2012.39/201239_leiratkozok

"Kusza" gondolatok kavarognak fejemben az elmúlt hónapok eseményei miatt, amit rendszerezni sem tudok most, ezért innen-onnan merítek bemutatni azt a káoszt amivel sikeresen fosztják meg maradék vagyonuktól, lehetőségüktől esetleg szabadságuktól az embereket, mert ne feledkezünk meg, hogy bírósági jóváhagyás nélkül figyelhetnek meg embereket, tartóztathatják le őket és tarthatják őket fogságban.

Mert ilyen törvényeket is hozott a kormány és menekül mindenhonnan ahol tényekkel szembesítve vitatkozni, bemutatni vagy megvédeni kellene elképzelésüket, törvényeiket, tervezeteiket. Persze, ez nem csoda,  ha azt tapasztaljuk minden téren, hogy szakmai szempontok, modellek nincsenek, csak a baráti igények kielégítése és a slepp bebetonozása a cél. Ehhez akar Lázár még saját bankot is (no nem a nagytőkéseik zsebéből!), mert az sem elég amit juttatnak ennek a körnek - állami feltőkésítés is kell amit fizet majd mindenki. Kérdésem, ha bank vagy bankár földet nem szerezhet akkor a "mi" bankárunknak (aki egyik legnagyobb földbirtokos) vissza kell szolgáltatnia az államnak a földjeit (vagy ismét születik egy lex törvény)? De itt láthatsz, hallhatsz még ennél érdekesebb adatokat ami adózást, munkahelyeket pl foglalkoztatási kötelezettséget is körbejárják!

http://atv.hu/videotar/20121001_profit_2012_09_30

Kormányunk átment a spirituális világban és a valóságot teljesen figyelmen kívül hagyja : nekik elnökük a miniszterelnök, de a választóknak az alkalmazottja. Tehát el kellene gondolkodniuk mire adják engedélyüket, voksukat ott a házban és milyen következményei lehetnek amikor szembesülnek az ország teljes megnyomorításával.

Ezért volt leöntve, beszorítva, tartósítva minden a nemzeti együttműködés mázába, mert ennek az összefogásnak nyoma sem volt az országban (sajnos ma sincs!) és így öncélú hatalomépítés alapköve lehetett az alaptörvény (amit bizonyít az állandó toldozgatás, kiegészítés mindig a regnáló hatalom érdekében). Spirituális élmény idéz fel a kormányfő. „A rendszerváltást befejezettnek nyilvánítom ezzel a mozdulattal” – ezt mormolta magában, amikor igent nyomott az Alaptörvény szavazásakor. (Megúszta, és nem szakadt rá a mennyezet!) Volt mindennek előzménye. Talán kevesen emlékeznek a 98-02 időkre. De a 2006-os választásra készülve ez a beszélgetés is egy spirituális világot vetít elénk:

Annyira rettegnek a világtól, hogy saját kormányuk üléseiről sem mernek jegyzőkönyvet felvenni. Nem vállalják saját döntési mechanizmusuk, vitájuk későbbi kutathatóságát. Emlékeztetőket gyártanak... Viszont nem tudják elviselni a kritikát (elég a rendőrség új törvényére vagy a kommentelő mentősöket büntetésére gondolni). Most még Mohamed mögé bújva is újra büntetné a névtelen kömmentelőket a miniszter.Szép új világ ami "abból" a mustármagból szárnyra szökkent.

:turul_1.jpg

Na ezért kellett az oktatást szétverni. Ezért nem juthat egyetemre senki akinek nincs pénze ( van ahol a diákhitelből például nem fizethető a költségek fele, a nyelvi rész!). Ezért kell elüldözni az országból a gondolkodó fiatalokat, mert itt hitt és vezérkultusz kell, amit csak a tudás tud felszámolni. Ezért kell a kormánynak meghatározni azt "aminek értelme van" tanítani(!?), és még az iskolaigazgatót is kinevezni abban a megmaradt kevés, nem egyháznak adott iskolában, felsőoktatásban! Ezek az emberek beszélnek erkölcsről, etikáról akik még a valóságot is kitakarják a tv-ben, vagy hazudnak gátlástalanul tényekről rádióban (2008-as IMF hitel). Ezek az emberek olyan szervezetet, embereket alkalmaztak, akiknek szavahihetőségét bíróság vonta kétségbe!. Ezek az emberek versenyt fröcsögtek sároztak be másokat - és most tiltakoznak? Pedig őket (még) nem rángatják szíjon kihallgatásra, vagy nem ülnek előzetesben. Undorítóan büszke karaktergyilkos leamortizálás folyt keresztényi szeretettel.  Eredmény? Szinte semmi! A volt elszámoltató biztos gyanúsítottjai közül (akiket bőszülten sározott) van akinek még még bíróság elé sem kellett állnia, a többséget pedig felmentették a vádak halmaza alól. Most perelni fog a biztos, mert leírták unokaöccse kapott 700 hold földet - szerinte, meg az öcs apósa, aki neki a jog szerint nem rokon, tehát rágalmaz a média. O! és megint : O! Ez azért durva...63943.jpg

Véletlenül sem akarok felmenteni senkit! De aki az elmúlt 22 évben a parlamentben ült és irdatlan vagyont halmozott fel, még a rokonságának is miközben eltűnt az ország vagyona - az a szememben mind bűnös. De itt nem lehet kivizsgálni semmit - mert állampolgári jog hülyének lenni, ügyészi segítséggel.

Fenn volt a neten az egykori titokminiszterük (vagy államtitkár?!) beszélgetése : húzzátok rá a rendőröket a nagy gyűlésre... Mindez ez 56-nak az 50. évfordulóján, mikor itt van 56 ország különösen védett embere! Talán ezért kellett a rendőrséget szétverni és a magánhadsereget létrehozni? Talán ezért kell a bírókat "selejtezni"? Ismétlem nem védeni akarom a menthetetlent és rossz működéseket, törvényt kijátszó, kiforgató embereket de szeretnék tisztán látni alapvető dolgokat. Szeretném végre a bűnösöket valóban dutyiba látni, bárki is az!

8 évig mást se hallottál : van itt pénz mindenre csak a szocik ellopják! Persze loptak! Ez igaz! Hiszen meg kell nézni a vagyonokat amivel gyarapodtak - de ebből ez az oldal is vastagon kivette és veszi a részét. Sőt ma már intézményesítetten megy minden, még a foglalkoztatás vonalán is. Hiszen kormánytagok vagy hozzátartozóiknál "törvényileg" dolgozhatnak rabok, közmunkások szinte a minimálbér feléért! Amikor pedig erre törvényjavaslat születik és benyújtja tárgyalásra az LMP -s Schiffer András és Szél Bernadett "feudális jellegű jogviszonyok megszüntetéséről" szóló törvényjavaslat címen, amely szerint közmunkások és rabok nem dolgozhatnának állami és önkormányzati vezetők, képviselők földjein vagy üzemeiben - akkor a házelnöknek joga van a "nyilvánvalóan komolytalan és sértő tartalmú" törvényjavaslatokat vagy más parlamenti indítványokat elutasítani. És meg is teszi!(???)

Szóval káosz van a fejemben és nagy csalódás, hogy semmi nem épül, alakul normálisan csak az ostor pattogtatás megy : 4o_orban3has.jpg

Ez kapcsolódik a földügyekhez! Nézegesd a 2011-es adatokat:

Megnevezés

Létszám fő

Bevétel

Jövedelem

Adó

Támogatás

millió forint

Őstermelő

117 345

534 069

15 613

2 562

140 967

– kistermelő

105 289

373 973

10 736

1 826

93 790

– tételes elszámoló

12 056

160 095

4 878

736

47 177

Egyéni vállalkozó

14 144

219 644

15 698

2 688

20 760

Összesen

131 489

753 713

31 311

5 249

161 727

olvasgass ha van kedved, időd és kicsit érdekelnek az adatok, események 1-1 vélemény vagy vizsgálat tükrében   :

http://www.haszon.hu/agrar/adotanacsadas/612-stermeli-adotruekkoek.html

a keresztények is kiakadtak : "A miniszterelnök beszédírója nem csupán a jó ízlés határát lépte át, hanem a jó erkölcs és a keresztény teológia és írásmagyarázat kereteit is szétfeszítette, mert erős párhuzamot sugall Orbán Viktor politikusi tettei és Jézus Krisztus megváltó műve között. Orbán Viktornak, a Kereszténydemokrata Internacionálé újból megválasztott alelnökének, a lehető legélesebben tiltakoznia kellene minden ilyesfajta sugalmazás ellen.

Most már megismertük a forradalmi retorikát, megismertük a háborús retorikát, megismertük a Tenkes kapitánya-féle kuruc-labanc retorikát. Szombaton új fejezet kezdődött: a biblikus-megváltói retorika. Egyikre sincsen szükség."

http://katolikusszemmel.wordpress.com/2012/09/30/a-jo-pasztor/

ez kicsit kemény, de összeszedett :

http://tenytar.blog.hu/2012/10/02/hazugsag_es_armany_szeptemberben?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_02&utm_campaign=index

http://morgasjoga.blog.hu/2012/09/05/hova_tunnek_a_szerencsejatek_szektor_milliardjai

jogszabály alkotás, kire is???

http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120928_navracsics_az_onerzetes_nulla?FullComment=true#comments

http://morgasjoga.blog.hu/2012/10/01/a_szerencse_forgando_134

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr364812872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása