He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Tokmányosnak és minden Radics Béla rajongónak!

2012.09.24. 10:45 guma

http://fedor.blog.hu/2011/03/03/radics_ter_bencsik_utca

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr894799115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tokmányos 2012.09.24. 21:38:39

Szevasz gummácska! Köszönöm,hogy gondolsz rám.Éppen egy hete játszottuk Soroksáron( 23. ker.),ezt a nótát.Mint most is, olvaslak időnként benneteket.Nem vagyok apátiában,de a fideszes patkányokkal tele van a tököm.Leszoktam ,még az írásról is.Évi majdnem itt hagyott kb.másfél hónapja.45 percig birkóztak a mentősök vele.Végül a második kiütés sikerült.250-es pulzust mértek , amikor kiértek a mentősök.(Nem írtam el,nem a vérnyomása volt ennyi!)Azóta megműtötték,és soha többet nem lehet ilyen kiugró pulzusa.3-szor volt eddig:14 éve ,3 éve,és most.Mindig az idegre fogták,és most a 45 perces folyamatos EKG kiderítette,hogy az ingerület vezetés időnként megbolondul,egy kinövés miatt.( Gondolom a Sinusz csomó körül lehetett a bibi.)Ezt a kinövést a nyaki vénán keresztül bevezetett lézerrel leégették.Közben a combi ütőérbe, bevezettek egy kandi kamerát,és egy másik eszközt, amivel keresték a rossz ingerületvezetésért felelős nem tudom mit.Felpörgették a szívét 275-re és megtalálták,leégették amit kellett.Köszönet a fiatal mentősnek ,aki felhívta a központi kardiológiai intézetet(Haller utca),és véleményt kért a beteg megmentése miatt.Szerencsére roham kocsi jött ki 5 percen belül( Dehogy szerencsére ,én kértem ,mivel profi vagyok már ebben a témában )mindenük volt.Szegény kis mentőssrác tőlem kérdezte mit adott 3 éve a másik mentős,a nejemnek,mivel semmivel nem tudta a pulzusát lelassítani.- Igen,mert kértem,hogy szorítsa el a nyaki vénáját. Ezt nem merte megtenni.( 12 ampullát,egy rahedli tűt meg még egy csomó biz-baszt dobtam a kukába.) Ja,hogy érdekesebb legyen a sztori : Az unokám kint az udvaron,közben főtt a pöri, és a kutya az évi mellett ült,nehogy má valaki oda menjen hozzá....A megoldás: Pöri le a gázról ,kutya bedobva a konyhába,szomszédhoz át az unokát,aztán félórán keresztül tartani a két infúziós zacsekot .Végre észrevette a sofőr,hogy már elfáradt a kezem,és átvette a cuccot.A segítő folyamatosan matatott a táskában az ampullák között. Évi jól van kicsit gyenge ( fullad kisebb megterhelésre is, de egyre erősebb lesz) Készülök a 60-ik szülinapjára (Okt.19)Kap tőlem 60 vörös rózsát,szép dalokat ,remélem sok barátot, ismerőst,na meg , egye fene :pacalt,mert azt imádja.-Más : unokánk szépen fejlődik,imádja az Évit,a gyerekek jól vannak.A tyúkjaim tojnak.Mi kell még a boldogsághoz? Fidesz mentes napok! Üdvözöllek mindannyiótokat: Csoszi az öreg rokker!

Horizont 2012.09.25. 21:37:38

@tokmányos:
Rég hallottunk felőled te öreg rokker:) Mondjuk ez olyan hírözön volt, hogy a hideg is kirázott! Örülök, hogy jó vége lett, de tessék vigyázni magatokra!És néha tessék beköszönni nekünk!!! Puszi az unokádnak:) Ja neked is:)

tokmányos 2012.09.26. 07:15:52

@Horizont:Szijja! Hogy vidámabb dolgokról is írjak.-Hát a Misike unokám sok örömöt okoz Évinek,és nekem.Egészen más nagyszülőként megélni ,és nyomon követni egy csöppség fejlődését,mint szülőként.A pici ragaszkodása, kötődése Évihez hihetetlenül erős. ( Gondolom a pocakban töltött idő alatt ,a heti 2-3 találkozás az öregekkel meghatározó lehet). Az ősök,és a szülők közötti gyermeknevelési problémákról: Mi mindig elmondjuk a véleményünket,hozzátéve Ti döntötök.Szerencsére Misi szüleinek,is hasonló a véleménye, tapasztalata.Jó magam: nem halat adok nekik,hanem ,megtanítom Őket horgászni.Pl. Legutóbb felmerült, hogy külön helyeznék éjszakára a picit tőlük.( Misi szeretné ,hogy legalább éjjel pihenjen a Timi lányunk.)Erre a véleményem,az volt,hogy ez hibás döntés,és átküldtem a netten ,e témával kapcsolatos információt.( Kontinuum -folytonosság-elv - a gyakorlatban)- Tisztában vagyok azzal,hogy egy őserdő mélyén élő természeti nép, évekig tartó gyermek nevelési,stb..megfigyelésén alapszik. Nehéz a mai " modern" ,rohanó életünkre átültetni! A célom az elgondolkodtatás volt. - még nincs infóm a döntésükről.Pusszantalak: teneager horizontálos mama! Az öreg rokker.

Horizont 2012.09.26. 18:49:31

@tokmányos: :DDD Nagyon örülök, hogy a lányod boldog lett és ti is! nagyon irigykedek unokaügyben, de nem türelmetlenkedek amikor jönnie kell a kis jövevénynek majd jön! beleszólni úgyse lehet, sürgetni se. Ma már más világ van mint nekünk annak idején. Jó egészséget nektek és sok sok örömet leljetek Misikében:)

guma 2012.09.28. 12:44:15

sziasztok! :)

"minden jó ha a vége jó" - erre gyúrok én is! DDDD
további szép napot, és jó egészséget! :)
süti beállítások módosítása