He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

(a második "regisztrációs" sorbaállás lesz!?) de zsa vü!

2012.09.20. 08:08 guma

Jaj!

Mi a franc folyik itt? Ugye ennyire nem lehetnek hülyék? Már naponta faragják a törvényeket (alkotmányt!) magukra? Tehát az ellenzéki hisztéria mégsem volt felesleges?

Fidesz: a parlamenti választás után újra nyíljon meg a regisztráció

"Módosító indítványt fog benyújtani a párt a kedden beterjesztett választási eljárási törvényjavaslathoz."

A Fidesz-KDNP kedd délelőtt nyújtotta be a parlamentnek a választási eljárásra vonatkozó törvényjavaslatát. Eszerint csak az szavazhat majd, aki kéri felvételét a névjegyzékbe. A választási feliratkozás bevezetéséhez az alkotmányt is módosíthatják.

forrás : http://www.hirado.hu/Hirek/2012/09/18/16/Fidesz_a_valasztas_utan_ujra_nyiljon_meg_a.aspx

Választási regisztráció: a Fidesz szerint felesleges az ellenzék hisztériája

"Selmeczi Gabriella szerint feleslegesen és értelmetlenül kelt hisztériát az ellenzék a választási feliratkozás miatt, ami a Fidesz szóvivője szerint nem csökkenteni, hanem szélesíteni fogja a részvételt."  (O és megint O! Erre nem gondoltam! Arra viszont igen, hogy mi lenne ha a határon túli magyarok bizonyos összeget befizetnének - jelképes adóátlagot pl, - az államkasszába? Ja, és persze egy újabb fidesz csoda szemtanúi leszünk, hiszen eddig mindenki mehetett - most akkor mit és mivel, hogyan szélesítenek????)

"Feleslegesen és értelmetlenül keltenek hisztériát ellenzéki pártok a választási feliratkozás kapcsán, amely a részvételnek a mainál sokkal szélesebb lehetőségét teremti majd meg – írta vasárnapi közleményében a Fidesz szóvivője. Selmeczi Gabriella szerint előrelépést jelent, mert senki nem szenved hátrányt, és senki nem lesz felesleges zaklatásnak kitéve a választások kapcsán. Kifejtette: aki el akar menni a választásra, minden információt részletesen megkap majd, aki pedig nem akar elmenni, annak nem kell részt vennie semmiféle választási cselekményben. 

A Fidesz szóvivője felhívta a figyelmet arra is, hogy a feliratkozásra rendelkezésre álló időtartam hosszú lesz, és sokféle módon lehet majd megtenni, így mindenkinek bőven lesz ideje és módja a cselekvésre. Hozzátette: sokfajta módon lehetséges, tehát szélesíteni fogja a részvételt és nem csökkenteni."

forrás : http://mandiner.hu/cikk/20120916_valasztasi_regisztracio_a_fidesz_szerint_felesleges_az_ellenzek_hiszteriaja

Kényszer hatására léptek ki a magánnyugdíjpénztárból

Kényszer hatására léptek ki a magánnyugdíjpénztárból
Már több mint tízezer ember tett nyilatkozatot arról, hogy csak kényszer hatására, a pénztári törvény következményeitől félve léptek ki a magánnyugdíjpénztári rendszerből.
Az érdekvédők erősen aggályosnak tartják egyebek mellett azt a rendelkezést, ami alapján személyesen nyilatkozatot kell tenni a tagság megtartásáról. A szakszervezet szerint a módszer egyértelműen mutatja, hogy a törvényalkotók célja a szabad választás befolyásolása, megnehezítése, az elrettentés és a megfélemlítés – állítja Székely Tamás. Az elnök szerint nyilvánvaló az a szándék is, hogy a pénztártagoknak az állami nyugdíjrendszerbe való automatikus visszalépés legyen az egyetlen könnyű és gyors, elfogadható megoldás.(2011.01.25 14:58)

Hiányos a nyugdíjtörvény az ombudsman szerint

Hiányos a nyugdíjtörvény az ombudsman szerint
Külföldön csak a jogszabályban meghatározott szűk körben, külképviselet hiányában pedig helyben sehogyan sem lehet nyilatkozni a magán-nyugdíjpénztári tagság fenntartásáról – állapította meg az állampolgári jogok országgyűlési biztosa a hozzá érkezett panaszok kivizsgálásakor. (2011.01.19 15:37)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr974780436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása