He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Már a címe is sokat mond...

2012.08.26. 08:11 guma

Kisvárosi Rock 'n' Roll

Megérkeztek a hetvenes évek. Változtak az idõk. De egy város nem változott. Fergeteges, melegszívû komédia, melyben három barát próbál kitörni szülõvárosa szürke hétköznapjaiból. Arra még rájönnek, hogy nem tölthetik egész életüket ivászattal, bunyóval és hülyéskedéssel, de arról fogalmuk sincs, mihez kezdjenek helyette. Aztán egyikük beleszeret a fõnök lányába, aki valaki más menyasszonya. Hogy megszerezzék, amit akarnak, át kell hágniuk a szabályokat - bármi áron. A remek zenéket és komoly sztárokat (Ralph Fiennes, Emily Watson, Matthew Goode és Ricky Gervais) felvonultató film nem csak a kritikusok lelkesedését váltotta ki, de a közönség számára is kihagyhatatlan élmény.

rollh-200x334.jpg

Ha kék címre kattintasz - bejön máshol, ha itt nem indul... :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr584548401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása