He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kiszivárogtak az olimpiai faluból - és az ESPN közzétette : a "titkokat"...

2012.08.12. 13:32 guma

Történik ott minden, nem csak a sportesemények foglalkoztatják a résztvevőket.

Számtalan sportoló fedte már fel sötét titkát az olimpiai faluról. Ki, mit, mikor, kivel csinált, vagy mikor nem. Egy dologban mindenki biztos lehet, nem pihenni mennek a faluba az olimpikonok - olvasható az összegzés az ESPN honlapján.

london_2012_olimpiai_falu_463136_83589.jpg

(London, 2012. július 25., szerda (MTI) – Szerda délután felvonták a magyar zászlót az Olimpiai Faluban a XXX. ötkarikás játékokon, Londonban.)zaszlo_1.jpg

A nagy étvágyú gerelyhajító

A 2000-es sydney-i olimpián szerepelt az Egyesült Államok gerelyhajítója, Breaux Greer. Ő arról híresült el, hogy nap, mint nap három hölggyel osztotta meg a mindennapjait. Kettő közülük szintén olimpikon volt - rúdugró és gátfutó -, míg a harmadik hölgy pedig egy skandináv nyaraló volt.

A vadul élő női labdarúgó

Aztán itt van Hope Solo, az amerikai női futballcsapat kiválósága. Neki a 2008-as olimpia volt az első élménye, ott egy hírességgel töltötte együtt az éjszakát. A titokzatos celeb kilétét nem árulta el. Másnap pedig a Today Show nevű tévéműsorba nem kissé ittasan sikerült megérkeznie a játékostársakkal.

A diszkrét úszó

Ryan Lochte szintén a szeretkezési szokásokról beszélt a faluban. Véleménye szerint a sportolók 70-75%-a kihasználja a lehetőséget az ismerkedésre a zárt közösségben.

Az éremmel próbálkozó németek

Persze nem csak a nyári olimpián esnek meg érdekes történetek, hiszen a téli játékoknak is van közös szálláshelye. Nem volt ez másként 1994-ben sem, amikor az amerikai Carrie Sheinberghez kopogott be két német bob versenyző, akik az aranyérmüket ajánlották fel Carrie ezüstérméért, ha teljesíti kívánságaikat. Tisztelettel visszautasította az ajánlatot, mondván a honfitársának, Tommy Moenak is van aranyérme, majd játszik azzal.

falu15.jpg

Az őrült ausztrálok

Egy kicsit más téma, de ez is a rossz magaviselet közé sorolható a sportolók részéről. 2000-ben történt, hogy ausztrál sportolók egy része tábortüzet gyújtott, majd az olimpiai falu bútorzatának egy részét ráhelyezték a lángokra, hogy jobban égjen.

A felszabadult zárás

Végül amire érdemes lesz figyelni a záróünnepélyen az nem más, mint a sportolók viselkedése. Már a ceremóniára ittasan érkeznek a sportolók, és ezt csak fokozzák az esemény alatt. Általában rendkívül ittas állapotba kerülnek az ünnepség végére.

Még a repülőn sincs vége

A hazaúton pedig minden folytatódik tovább. Legalábbis erre enged következtetni a cikk legelején említett gerelyhajító esete, aki a repülőn sem bírt magával és a fürdőbe becsábított egy meg nem nevezett híres olimpikont. Persze ezelőtt a légiutaskísérőknek már hátra kellett ültetniük az összes sportolót.

A fent olvasottakból kiderül, hogy nem kell mindig okolni kedvenceinket, ha nem teljesítenek úgy, ahogy azt elvárnánk tőlük. Nyilván jó okuk van rá, elvégre ők is csak esendő emberek.

forrás http://hvg.hu/sport/20120810_tortenetek_falurol

12 ezer fontot ittak el a francia kosarasok

Csak a hatodik helyen zárta a francia kosaras válogatott az olimpiát, alaposan alúlmúlva a várakozásokat. Ezzel tisztában voltak Tony Parkerék, akik a negyeddöntőben a spanyoloktól elszenvedett vereség után néhány órával óriási számlát hoztak össze egy londoni klubban.

A TMZ úgy tudja, a válogatott tagjai méregdrága pezsgőket rendeltek és 12 ezer fontos számlát hagytak ott a helyen, amit ezer dolláros borravalóval fejelt meg Boris Diaw, aki a következő szezontól már a San Antonio Spursben kosarazik. A csapat állítólag a németek női röplabdás csapatával mulatott a kiesés után.

A szupervonat pedig az olimpiai parkba visz :

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr804708272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása