He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

"Szarok rá, hogy más mit mond!"

2012.07.14. 10:11 guma

Van valami félelmetes kormányunk mohóságában, ahogy megszerez mindent saját, magánhasználatra annak a pár embernek a közreműködésével, akik a húsosfazék gazdái lettek...

 

A homályos válasz a parlamentben, hogy a mi oligarchiánk magyar emberek, így nyer értelmet - csak a család és barátai vagyonosodására kell egy pillantást vetni. Ezek az emberek semmit nem tettek le önerőből az ország asztalára. Semmit nem alapítottak, építettek az ország gyarapodása érdekében - mégis minden adóforint csak hozzájuk talál utat és válik személyes vagyonukká!

"Orbán dácsa, rengeteg szántó és sok marha kell a jó focihoz." terkep1.jpg Van még kérdés? Havas egyik műsorában beszélt az interjút adó emberről, aki emléke szerint zsebére csapott és azt mondta : itt van Orbán! Magyarázza meg valaki milyen világ az ahol az állami vagyon és az adóforintok csak magáncélra gurulnak és minden más szolgáltatás megszűnik az emberek felé. Ahol érhet pl csonkolásos munkabaleset de a rokkant nyugdíj nem létező kategória lett! Ahol a kórház a rákos beteg kezelését már el sem indítja, mert az OEP csak siker esetén fizeti ki a számlát(?)!!! Ahol múzeumokat, iskolákat, kórházakat zárnak be úgy, hogy semmit nem modelleztek, számoltak ki előre, csak változtattak baráti érdek szerint. Te tetted az országgal ezt : orban-stadion-d000164178a9bbd645e24.jpg Felelni remélem mindenki fog, aki esküjét megszegve feláldozta az országot személyes gyarapodása érdekében! Mert én is szarok rá, hogy írtak olyan törvényt : mindent megtehetnek! Szerintem meg nem!!! Bevallottan 100 milliókkal fizetünk többet a piaci kamatokra (a jövő évi költségvetésben már "bevételkén" számolnak az összeggel, ha az IMF megállapodás létrejön! Ez már a pofátlanság tetőfoka!), mert vezetőink inkább a zavarosban halásznak és trükköznek mindennel, csakhogy a támogatandó barátok kapják meg a pénzes munkát, amit mással majd megcsináltathatnak, de a sápot ők veszik le, mint fővállalkozó! Erre egy mai eset : http://index.hu/belfold/2012/07/13/versenytarsa_szerint_a_kozgepnek_kedvez_az_allam/terkep2.jpg

Lévai Anikó tulajdonostársa nyerte a legtöbbet Felcsúton

Orbán Viktor feleségének földtulajdonostársa családtagjaival együtt 377 hektár földet nyert el a Nemzeti Földalap Kezelő pályázatán földbérletre. A bicskei szántót Lévai Anikóval közösen birtokló Flier János családtagjaival együtt a Felcsúton megszerezhető földek tekintetében az abszolút győztes.  A helyiek szerint ő műveli Lévai helyi földjeit. Tovább cikksorozatunk előző részeire.

forrás :

Mindez nem elég nekik. Egyszerűen tönkreteszik az országot : egészségügye, oktatást, államigazgatást (tessék mondani, hogy létezik, magáncélra üzemeltetni ezt is, hiszen a polgári engedetlenség miatt rendőri eljárás alá vont LMP-nek már a rendőrségre kézbesítették a szabálysértési végzést. Ez már a sötét "közgépkor" ahol 1 baráti cég érdekében jegyző, rendőrség, stb hihetetlen gyors és eredményes munkát mutat, amit soha senki nem tapasztalhatott meg!) igazságszolgáltatást (nem elég, hogy saját törvényeiket sem tartják be, vagy személyre szabott "lexet" gyártanak, de a kinevezett főbíróbarátnő már azt is kijelentette, hogy mindegy mit dönt az AB akkor sem helyez vissza bírókat, de perelhetnek ha nem tetszik ez nekik!!!). Bocsánatot kérek a sarkos véleményemért, de a tapasztalatom mondatja velem, hogy ilyen romboló, rabló megosztó politikát ami az emberek tömegét forgatja ki a normális életvitelből - csak az 50-es és a 60-as évek elején éltem át. Szörnyű...

Róna: meghibbant ember mond olyat, hogy 2030-ra gazdag európai nemzetté válunk

Semmilyen valóságalapja sincs Matolcsy György kijelentéseinek, ugyanis a kormány lépései eddig csak szégyent és nyomort hoztak az országra.
Egy meghibbant ember mond olyat, hogy 2030-ra gazdag és boldog európai nemzetté válik Magyarország – ezt Róna Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Matolcsy György kijelentéseire reagálva. A közgazdász szerint ennek semmilyen valóságalapja sincs, ugyanis a kormány lépései eddig csak szégyent és nyomort hoztak az országra. Ilyen elszigeteltségben rég nem volt az ország, az a helyzet, hogy a szegénység és a nyomor egyre inkább terjed – jelentette ki.

A szakember azt mondja, a 2012-es költségvetés az összeomlás szélén áll, a jövő évi büdzsé értelmezhetetlen, nincs növekedési pálya, az eladósodás nő, az IMF-tárgyalás kimenetele pedig bizonytalan. A miniszterelnök úgy vezette fel a Nemzetközi valutaalap érkezését, hogy július 17-én beeshetnek az ajtón, utána pedig pár napig szaglászni fognak – magyarázta. Róna Péter szerint egyértelmű, hogy a kormány gazdaságpolitikája csődöt mondott, most ahhoz keresnek bűnbakot, hogy ezt a helyzetet kezeljék.

A közgazdász úgy véli, két út van a bűnbakkeresésben: vagy megállapodnak az IMF-fel, és akkor a szervezetre fogják a problémákat, vagy nem állapodnak meg, és akkor arra fogják a gondokat, hogy „a rohadt nyugati világ betett Magyarországnak”. A tranzakciós adóval kapcsolatban azt mondta: ha ezt kiterjesztik a Magyar Nemzeti Bankra és ezt a jegybank be is fizeti, akkor a pénzintézet megszegi az MNB törvény 15. cikkelyét. Tiltott a monetáris finanszírozás, tehát a jegybank nem finanszírozhatja a magyar államot – fogalmazott. A szakember szerint, ha ez így marad, akkor ez gát lehet az IMF tárgyalásoknál is. Róna Péter nem tudja elképzelni, hogy a tranzakciós adót helyben hagynák az MNB vonatkozásában. Ahhoz, hogy IMF-megállapodás legyen, kell egy hitelt érdemlő költségvetés, ami nem abból áll, hogy a kormány olyan bevételeket tervez bele, amelyek nem létezhetnek – jelentette ki.

forrás : http://atv.hu/cikk/20120712_rona_peter

Befejezésül álljon itt, hogy miből lett a "cserebogár" : http://fedor.blog.hu/2012/06/21/varga_simicska_orban

Mutassanak egy európai országot, ahol ilyen nyíltan lett milliárdos a regnáló kormány és szűk baráti köre!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr184651094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2012.07.14. 19:39:16

Mi meg őrá szarunk:))A kis bugris!!
süti beállítások módosítása