He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A zsákmány nagyobb volt mint a híres vonatrablásnál...

2012.07.01. 09:42 guma

A gyanús múltú autókereskedő Terry mindig is azon volt, hogy elkerülje a nagyszabású stikliket. Ám, mikor felbukkan egy régi ismerőse, a gyönyörű modell, Martine, és felajánlja neki a kulcsszerepet egy betörésbiztos bank elleni rablásban, Terry élete nagy lehetőségét látja a felkérésben. Martine egy dollármilliókat érő pénzes és ékszeres széfekkel teli szobát ígér a sikeres akció végén. Ám Terrynek és csapatának fogalma sincs arról, hogy a széfek mindemellett piszkos ügyek titkait is rejtik. Olyan titkokét, melyek pillanatok alatt belekeverik hőseinket a korrupció és a londoni alvilág veszélyes hálózatába, és amelyek elvezetnek egyenesen a legmagasabb kormányhivatalokig és a királyi családig is. A Banki meló egy rosszul sikerült rablás igaz története.

Banki meló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr214621410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása