He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

a 100-as listát vezetők 3-as fogatában 47 év óta ott van!

2012.06.24. 10:12 guma

  A 62-ben alakult Rolling Stones több tagcsere után elkészítette első kislemezét 1963-ban mely egy Chuchk Berry feldolgozás volt. Következő albumaikban is klasszikusokhoz nyúltak, így ismertették meg az angol fiatalokkal a rhythm and bluest. A 65 májusában felvett lemezen szerepel (I Can’t Get No) Satisfaction című daluk ami ma is sikerlisták vezető számai közt tanyázik. Ma a világ egyik legrégebben működő rockzenekara, még most is készítenek felvételeket, turnéznak. Gyakran a Stones turnéja az adott év anyagilag legsikeresebb koncertkörútja, új albumaik pedig rendre az amerikai Billboard 200 slágerlista első öt helyezettje között vannak.

A Stones több mint negyvenéves pályafutása során Mick Jagger, Keith Richards és Charlie Watts mindvégig az együttes tagja volt. Lemezeikből világszerte több mint 200 milliót adtak el.

jöjjön a híres számnak pár különleges feldolgozása (nekem a salsa változat igazi szenzáció volt, és hát Jerry Lee Levis az felejthetetlen!) :

A szám érdekessége, hogy állítólag nem tudta a szöveget, ezért a halandzsát nyomot a szám szavaival. DDD

 Rolling Stones.jpgStones 9.jpg

szerintem a legjobb karikatúrák : Acrylic Painting on Canvas by Sebastian Krüger_270 X 200 cm. (8ft. 8in. wide X 6ft. 7in. high)

rolling-stones-08.jpg

rolling-stones-10.jpgrolling-stones-03.jpg

rolling-stones-09.jpg

Nagyon jó és hihetetlenül sok, nem igazán ismert kép még itt található : http://www.last.fm/music/The+Rolling+Stones/+images/11178099

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr734607096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása