He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ma este : Szuperkoncert a királynőnek

2012.06.04. 14:12 guma

Évek óta nem látott méretű londoni szuperkoncert a következő nagy eseménye a brit uralkodó gyémántjubileuma - vagyis trónra lépésének 60. évfordulója - alkalmából rendezett négynapos ünnepségsorozatnak.

Kiemelkedő rendezvénye lesz a hétfő esti szuperkoncert a Buckingham-palota - a legfőbb londoni királyi rezidencia - előtti téren. A több mint kétórás megarendezvényen fellép mások mellett Sir Paul McCartney, Sir Elton John, Sir Tom Jones, Stevie Wonder, Robbie Williams, Sir Cliff Richard, Shirley Bassey, Jools Holland, Ruby Turner, Annie Lennox és Kylie Minogue.

A tíz évvel ezelőtti aranyjubileum alkalmából ugyanitt rendezett hasonló koncert máig emlékezetes mozzanata volt, amikor Brian May a palota tetején gitározta el a brit nemzeti himnuszt, most a Madness játszhat a Buckingham-palota tetején. Nekem kedvencem tőlük :

most pedig kis koncert hangulat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr454564248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása