He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Mountain View - Bali

2012.05.20. 10:12 guma

Ez a hely azok számára épült, akik a fenséges természeti környezetben megengedhetik pénztárcájuknak, hogy élvezzék a csodálatos kilátást és a fényűzés minden hangulatát, módját, kényelmét.

Ez egy megalkuvás nélküli luxus villa. Itt a nap minden órájában, teljes munkaidőben komornyik, szakács és sofőr áll rendelkezésre.

Az épület ízlésesen díszített és berendezett nagyon magas követelményeket kielégítő színvonalú, parkosított villa. Minden azt szolgálja, hogy aki Balira jön olyan szállást találjon mint a mesében. Villa Montana alkalmas azok számára, akik egy 5 csillagos luxus szálloda finoman elegáns de nyüzsgő életét megszokták, ám a vágynak a magánélet nyugalma után. Ők, az itt létre hozott csodálatos villában mindezt megtalálják.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr104479362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2012.05.20. 13:47:43

"Ez a hely azok számára épült".... Szóval nem nekem a francba!!!!:)Pedig ellennék ott:)

Horizont 2012.05.20. 18:39:28

@Marcellusca: Biztos az én készülékemben van a hiba, mert egyikben se érzeném jól magam. Se a csicsásban se a minimál stílusúban:) Amit bemutattak mindet árulták, tehát valami biztos van. A pénz nem boldogít.....Mondják a csórók:)))

guma 2012.05.20. 19:18:58

@Marcellusca: na én inkább mönnék, mönnék néha, ha tehetném :))))))))
süti beállítások módosítása