He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

változó világ : szexi ma, ami nemrég ciki volt

2012.04.27. 07:45 guma

A popkultúrának és a used looknak köszönhetően van pár dolog, ami most kifejezetten trendi, sőt, dögös. Pedig pár éve még biztos (némelyik nekem ma is!) ízléstelenség szimbóluma volt és ha másként nem is de verbális támadás biztosan ért volna érte minket alkalmazásuk, használatuk során.

Egyrészes fürdőruha

Mamis - így gondoltunk az egyrészes fürdőruhára a szabados nyugati féltekén Marilyn Monroe óta. 12 fölött és 50 alatt ezért csak kivételes esetben jöhetett szóba az úszódressz, nem is volt nagy választék belőle, az is jó nagy mellrésszel volt megáldva, és ormótlan virágmintázattal. A napimádók lehet, lázadoznak, a bőrüket féltők azonban örülhetnek az új trendnek. Heidi Klum is esküszik rá, bár saját bevallása szerint azt az egyrészest preferálja, mely csak bugyiból áll. De azt úgy nevezik: monokini. 

Lepattagzott körömlakk

Ebben az az érdekes, hogy egy 1998-as szám ihlette. Chris Isaak Wicked Games című szívszorító balladájához tartozó videoklipben Helena Christensen bugyiban, melltartóban rágcsálja a körmét. Amin a körömlakk már nem százas. A homokszemcsékel hancúrozó testre nem csak Isaak féltékeny. A femme fatale egy új generációja nőt ki a flegma Christensen révén, aki magasról tesz az Elvis-imitátorra, hiába nyögnek érte a trikós delták. Nem ciki tehát, ha nincs makulátlan manikűr, a used look lényege, hogy mehet a szakadt, foltos, rojtos, kopott. De igazán úgy lesz szexi, ha a túlhasznált dolgot valami makulátlannal párosítjuk. Kisestélyi mellé tehát kifejezetten ajánlott a lepattagzott piros körömlakk, piros körömlakkcipővel. Operába.

 

Felfedett titokzokni

Maradjunk a lábnál. Tavaly kezdett terjedni a divat, és elképzelhető, hogy nem tart sokáig, de most még aktuális: a lányoknál elkezdett kikandikálni a titokzokni a cipő pereméből, ahogy a fiúkánál alsógatya a nadrágból. Ami kínos volt, ma már nem az, és nem kell miatta lépten-nyomon megállni és visszagyűrni a textilt. Hamar meglovagolták a gyártók is a trendet, és az unalmas, seszínű nejlont különböző színekben és mintákban kezdték előállítani, sőt, már csipkében is kapható.

A nagylábujj csíkja

Olyan volt ez régen, mint a kőművesdekoltázs: ciki. Emlékeznek, amikor David Bowie Let's Dance című számában az aborogináloktalálnak egy piros lakkcipőt? A nő belebújik, de kilátszik nagylábujjának "töve". Hasonló borzongás fogott el, mint Eddie Murphy-t a Bumeráng című filmben a kalapácslábtól. Nem ezért, de a Bowie-klip végén a bennszülöttek összetapossák a nyugati civilizáció jelképét. Hiába, azóta eltelt harminc év, mostanság pedig kifejezetten szexi, ha kilóg a lábujj. Ezt két dologgal lehet elősegíteni: hosszú lábujjakkal - szerencsésebbeknek eleve hosszabb a második lábujjuk, mint a nagy, így könnyebben kilóg -, és/vagy keskenyre szabott cipőfelsőrésszel.

Térdzokni térdnadrággal

A női térdzokni már nem csupán a mangakedvelők és a pedofilok fétise. Minap az ex-Spice Girls Gari Halliwell egy szürke kombinációban lépett ki az ajtón. A negyvenes nőt megszólták érte, igaz, ami igaz, kellenek hozzá a makulátlan lábak és egy térd, amin még nem ráncosodik a bőr. Modellalkatúak viszont eggyel tovább mehetnek, és nem csak szoknyával vagy miniruhával párosíthatják, hanem egyenes szabású térdnadrággal, mely kicsivel a térd fölött végződik. A cipő minden esetben magassarkú.

Száll a fecske fészkére

A férfiak is örülhetnek, és elmondhatnak egy imát David Beckhamért. Az oly sokáig csúfolt fecskét ugyanis a focista hozta újra divatba. Pár évvel ezelőtt az Armaninak pózolt benne, most pedig a H&M részére tervezett saját alsónemű-kollekciójából sem hiányzik a fazon, mely sokak szerint a legkényelmesebb. Erre talán csak a skótok tudnak rácáfolni.

 

 

I love bajusz

A bajuszt feltehetőleg ugyanazok a hipsterek vezetik be, akik pár éve a fekete keretes szemüveget. Azok a huszonévesek, akik örülnek, hogy végre már rendesen nő az arcszőrzetük. A férfivá válás eme bizonyítéka megnyilvánulhat szakállban is, volt idő, amikor a burjánzott a pofa és az áll, most azonban az a hip, ha a felső ajak fölött pöndörödik. Találtunk egy oldalt, ahol különböző kiegészítőkön is népszerűsítik a trendet, mely ezzel uniszexszé vált, és nők is hordhatják.

Fotó: AP / Lynne Sladky - fürdőruha ; flickr.com/dhinivh - körmök; H&M

 forrás ollózva a : http://hvg.hu/divat_design/20120419_het_nem_ciki_szexi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr284464235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása