He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

1/1 Egy idióta külföldön - Kina

2012.01.15. 13:00 guma

 Az író és rádiós producer Karl Pilkington nem érti, mit esznek az emberek a világ hét új csodáján – noha ő még egyet sem látott közülük. A brit komikus páros, az Office készítőjeként is ismert Ricky Gervais és Stephen Merchant ezen felháborodva elhatározta, elküldik Karlt, nézze meg az összes csodát. .A HD minőségben forgatott “Egy idióta külföldön” című dokumentumfilm-sorozat Pilkington kalandjait osztja meg a nézőkkel. Miközben Karlnak semmi kedve az élmények gyűjtéséhez, Ricky és Steve pedig kiválóan szórakozik barátjuk szenvedésein, a nézők megismerhetik a világ hét új csodáját: a kínai nagy falat, a Megváltó Krisztus szobrát Brazíliában, Petra romjait Jordániában, Machu Picchu városát Peruban, Chichén Itzá romjait Mexikóban, a Tádzs Mahalt Indiában és az egyiptomi nagy piramisokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr193548081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása