He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

tokmányosnak, aki fiatalabb mint én! (bár ez nem nehéz és nem is érdem! DDDD)

2012.01.04. 18:08 guma

Amikor megszülettél, körülötted mindenki mosolygott, csak Te sírtál; igyekezz úgy élni, hogy életed utolsó napján körülötted mindenki sírjon, s csak Te mosolyogjál! Boldog Születésnapot!

Torták, rózsák, égő gyertyák,
s néhány szívből jövő kívánság -
Ha elmúltál már ennyi meg ennyi,
nem kell azt úgy a szívedre venni.
Boldog születésnapot!

 

"Járd a vadászösvényt serényen,
fegyvered és farkad használd keményen!
Puskád hegyét tedd sok nemes vadra,
és még vagy 50 évig ne keljen viagra!
Boldog
Születésnapot!"

   

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr773519731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2012.01.04. 18:33:30

Akkor még egyszer: az örökifjú dobosunknak az öreg rockernek egy forró ölelést küldök születése napján:))) Jó legyél:))

miről van itt nagybasz0 2012.01.04. 19:39:41

Isten Etessen még Sokáig Kedves DJ.Tokmányos Barátunk! :)

www.youtube.com/watch?v=N8m9gk6FAPU

Tőcsél valamit!

tokmányos 2012.01.04. 23:54:05

Most nézem milyen késő van.Nem jutok szóhoz,a meghatottságtól.Mindannyiótoknak köszönöm a jókívánságaitokat.Kedves guma ! Én ezt az ajándékot sosem fogom elfelejteni.Hát ilyet?....Én még nem részesültem ilyen jellegű szeretet kinyilvánításban.Én ezt nem tudom viszonozni,talán meg sem érdemlem.De kurvára jól esik! Ha lesz kamera a szombati bulin ,személyesen küldök egy dalt Nektek,és felteszem a You Tube -ra.Töltenék mindenkinek sokat, sokszor,de ez a hülye pincér itt a jobb oldalon nem érti,hiába nyomkodok rá! Hogy kell italt kérni? Még egyszer köszönöm.........

conv 2012.01.05. 09:34:43

sok boldog születésnapot tokmányos!

guma 2012.01.05. 11:14:29

@tokmányos: csak nem a kacsingatós hölgy tett rád ilyen hatást? DDDDDDDD

tokmányos 2012.01.05. 11:33:38

Köszönöm conv (superman)! Ha segítenél,meg köszönném.Hogyé kő italt küldeni? Az az érzésem,hogy facebook tagoknak lehet csak.A "számojjácsapos "-ra ráütve beugrik egy ,mit tudom én milyen oldal,de nem értem.Látom,az üzeneteket,de nem látom a lehetőségét az én ital küldésemnek. Előre is köszi.Aztán lenne még kérdésem a nod32 " hiteles" (írhatnám más szóval is ,biztos érted) 1 hónapos ideje lejárt,aztán csak nem tudom frissíteni,hiába mutatta meg a volt kollégám.-meg van a kódom-( lecserélte az általam használtat,mert nagyon lelassította gépemet.) Megnyugtatott,hogy a vírus védelmem meg van csak csak az újabbak ellen ,nincs védelmem. Az én felhasználói tevékenységem során kevés az esély hogy bekapok valami sunyiságot.A kérdésem: Amennyiben publikus, a sorrend érdekelne. Lehet röhögni he,he,he.

tokmányos 2012.01.05. 11:44:18

Kedves guma! Nem a kacskaringós hölgy volt a lényeg ,hanem ,hogy munkát fektettél abba,hogy valakinek kellemes perceket szerezz.És egyáltalán gondoltál lám. Na meg, átérezted azt,hogy bizony be voltam sarva .-Lehet,hogy ez az utolsó napom,miután ilyen fintorokat nyomott az élet rám.? Az egész munkád egységesen volt kivitelezve,de a " boldog születésnapot",nótáinak össze szedése ,azok tartalma ....,ott egy kicsit szipogtam....Még egyszer köszönöm Te jóságos öreg darázs he,he,he.

guma 2012.01.05. 16:14:38

@tokmányos: DDDDDDDD

tudod van egy borzasztó szokásom. :)
ha látok vagy kapok valamit (most napok óta be sem merek nézni ládáimba DDDD) és valakihez köthetem vagy eszembe jut róla - akkor félreteszem, hogy simán megfeledkezhessek az egészről...
hiszen én gondoltam rá! :)
így bizony hiába szeretek adni, mégsem sikerül sokszor időben.
sajnos nem igazán vagyok "ünneplő" típus, inkább csak alkalmi "szemétkedő", aki aztán meglepődik, ha egy kis jó kedvnél többet is előhoz!

sosem felejtem el amikor szó szerint könnyesre röhögték a napot kollégáim mert egy nagy hangú zsiványkodó jó képű srác tervezett egy alsógatyit amit névnapra kapni szeretne!
na én a másnapi köszöntőre megkötöttem és óriási sikere volt a családfatrtónak (melegítőnek nem tudom minek nevezni DDDD) ami "kiemelkedő" szerepet kapott.
na ott és akkor valóban potyogtak a könnyek!

conv 2012.01.05. 18:54:11

@tokmányos:

piaküldés : sehogy

nod32 : törlés és avira telepítés.

tokmányos 2012.01.05. 18:55:10

Kedves guma !Van egy zenész barátom,aki hasonló ambíciókkal bír,mint Te.Már fosok ,hogy szombaton ,mit talál ki.A CSAJOK zenekar ünnepelte az egy éves fennállásukat a Crazi Mamában egy koncerten,ez az "őrült" csináltatott ,egy bazi nagy tortát,tele rakétával,beöltözött bugyiba ,melltartóba,paróka fején, és nóta közben bejött a színpadra.....Telt ház volt ! A szólógitárosra is rácibált egy melltartót játék közben .Már nem emlékszem ,melyik nóta ment ,de összhangban volt a jelenet,és a játszott nóta.Először óriási döbbenet,aztán elszabadult a pokol ...röhögés tapsvihar eceterá...( közben Ő kevert .Hogy volt ideje átöltözni, a tortát elrejteni,közben keverni a nótákat ,mint technikus?) Nagyon fontos ,hogy nem egy önös érdek vezet benneteket,hogy ti legyetek a középpontban,hanem a jó hangulatért,poénkodtok.Áthatja a cselekedeteiket az adni vágyás.Ha még egyszer születnék elvennélek feleségül. Hogy 4 évvel öregebb vagy ,nem számítana ,mert bebotoxoználak. Csá bébi,mielőtt segggggbe rúgsz.
süti beállítások módosítása