He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A jó nő! :)

2011.09.07. 13:20 guma

 

Megtört a jég : újra hódít a gömbölyű NŐ...


A „valódiság” dicsérete

 Elfogadottá vált a „plus-size movement”, azaz a nem manökenalkatú nők mozgalma. A Chanel-ház a plus-size méretű Crystal Rennt kérte fel 2011-es show-jához, és több divatmagazin is kijött azóta speciális plus-size lapszámmal, amelyben csak olyan modellek szerepelnek, akiknek a testalkata közelebb áll egy átlagos nőéhez.

Az Essentials életmódmagazin bejelentette, hogy a címlapjain többé nem modellek vagy celebek szerepelnek, mert az olvasóik „valódi nőket” szeretnének a címlapon látni. Egy jó ideje hasonló koncepcióval állt elő a német Brigitte is. És amikor a Mad Men tévésorozat színésznője, Christina Hendricks  (a fenti képen látható) arról panaszkodott, hogy a tervezők nem kölcsönöznek neki ruhát a mérete miatt, óriási tiltakozáshullám indult a nőies és végtelenül érzéki színésznő védelmében.

Tizenegy év után újra plus size modelleket tett címlapjára az olasz Vogue! Különösen nagyon örülünk ennek itt, a szerkesztőségben, hiszen a múlt héten megjelent GLAMOUR Beach címlapján magyar büszkeségünk, Demmer Erika plus size modell pózol. (még 3 kép róla)


Már néhány szezon óta megfigyelhető a kifutókon is, hogy újra divatba jönnek a kerekded vonalak. Tavaly a Chanel show-ján is feltűnt néhány láthatóan nem nullás méretű topmodell, köztük Crystal Renn.                                                                                                                               

 Erre tizenegy éve nem volt példa a vezető olasz divatmagazin történetében. Legutóbb 2000-ben került címlapra egy (akkor még) plus size modell, Sophie Dahl.

 És most itt az újabb világszenzáció: a Vogue Italia júniusi címlapján három kerekded modell, Tara Lynn, Candice Huffine és Robyn Lawley pózol Steven Meisel kamerája előtt egy szál fehérneműben.

 

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr253203185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.08. 17:14:12

Nekem még akkor is Christina Hendricksen. Bögyös-faros, és dől belőle, hogy NŐ!

Horizont 2011.09.08. 19:27:53

Én is gömbölyű vagyok, de már nem hódítok! Hahahahahahahahaha!
Nem tudjátok hol lehet a hiba?Hahahahahahahahaha
Na jót röhögtem saját magamon:)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.09.08. 20:50:12

@miről van itt nagybasz0: www.youtube.com/watch?v=njPWBTIv9qw nekem ez a kedvencem tőlük, szerintem azóta sem csináltak jobb nótát.

miről van itt nagybasz0 2011.09.08. 21:48:43

@Conv: Hallottam már egy párszor, de még mindég aktujális!

Már egy ideje kedvelem az előadót! :)

miről van itt nagybasz0 2011.09.09. 13:31:59

@Conv: A digin néztem, mi a pöcsömet keres szkommentátorként ott a totálkárosészkombány?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.09.09. 13:58:40

@miről van itt nagybasz0: hát sport1-es szerződése van. szokott k1-et is közvetíteni :)

miről van itt nagybasz0 2011.09.09. 14:06:55

@Conv: Jópofa a barkaszok, úthengerek, záporjózsik között, felőlem lehetne kormányshowivő is, de ide azé nem kéne...

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2011.09.09. 14:22:37

@miről van itt nagybasz0: engem nem zavar, felőlem a steiner kristóf is lehetne a szakkomentátor, ha nem beszél hülyeséget :)

nem néztem, tehát nem tudom mennyire mondott okosat, mennyire baromságot, de valszeg meg kellett tanulnia a szabályokat és felkészülnie a csapatokból.
süti beállítások módosítása