He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Donna hol vagy?? Képzeld Orbán szexibb, mint Putyin:(

2011.08.01. 19:03 Horizont

A világ legszexisebb, hivatalban lévő állam és kormányfőit rangsorolta az amerikai hottestheadsofstate. wordpress.com.

KÜLSÕ ALAPJÁN A lista készítői saját bevallásuk szerint „tudománytól és minden elfogultságtól mentes” listát készítettek a világ vezetőiről, kizárólag kinézetük alapján. A karizma és a kisugárzás itt sokkal fontosabb, mint a politikai tevékenység. A miniszterelnökök, államfők és királyi családok sarjait rangsoroló 210 fős lista néhol egészen meglepő eredményt hozott.

Orbán 16. lett!! Putyin csak 23. Hihetetlen!!!És igazságtalan:))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás: Bors, http://hottestheadsofstate.wordpress.com/list/

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr683117907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donna (Cara)mba 2011.08.01. 20:48:34

Szia, Horizont! Hol vagyok, hol nem vagyok - sajnos éppen, hogy vagyok.

De azért még megvagyok.

Erre a képre meg mindenképpen reagáltam volna,bár a blogmotor vagy 10x-re "adott szót":-S

1). Megtévesztő az összehasonlítás, ezért óvás nyújtok be! Érvénytelenítsék a szavazás eredményét!!! Az egyiket öltönyben, a másikat meztelen felsőtesttel mutatják: milyen lenne egy női szépségverseny, ha az egyik nő burkában mutogatná bájait, a másik meg monokiniben? Szted hol lenne ott esélyegyenlőség???;-D

2). Namármost. Egy férfi nem önmagában szép, hanem fellépésének férfiasságot, erőt, biztonságot sugárzó mivoltával együtt mérendő. Akkor ki a "szexibb"???:-D
Orbán nyújt neked biztonságot? Igen? Mert nekem csak nyomort. Hát akkor hogy lehet az ilyen férfire bármilyen formában a "szexi" jelzőt aggatni?????????????????
Hát ilyen ez a mai elqrvult, multikulti világ:-DDDDDDDDDDDDD

3). Putyin már nagypapa korú, ha jól tudom. És mégis meg meri mutatni magát öltöny nélkül! Vajon miért? Mert van ÖNBIZALMA!!!! Márpedig egy férfinak az is legyen, ha szexepíles akar lenni. Hádenem???????:-DDDD

Summa summarum: ez a kérdés nem kérdés, mert az összehasonlítás még csak szóba se jöhet (Putyin előnyére)!!!!!:-)))))
És ő még az ortodox egyház keresztjét is meri hordani, nyilvánosan! Ezzel mintegy sugallva, hogy tiszteli hazája vallási múltját, nem tagadja meg azt holmi neoliberális körök véleményét lesve! Következésképpen: nyomorba, adósság visszafizetésébe belerokkanó néppé nem engedi süllyedni az orosz nemzetet! Ha ő azt mondja: el a kezekkel és a kamatuzsorával Oroszország-anyuska feje felől, akkor az úgy is lesz!:-)

Remélem, meglehetősen alaposan megválaszoltam a kérdést és nem hagytam kétséget affelől, ki itt a férfi a talpán!;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

guma 2011.08.02. 14:11:44

@Donna (Cara)mba: milyen igazad van! :)
összehasonlítás szóba sem jöhet!DDD

szerintem a világban uralkodó ízlésficam ékes példája az eredmény.

egyik erőtől duzzad "vénen" is - másik beteges, tokás "burokban" is.
nevetés, mosoly - emberi természetet is elárul és önbizalmat is. (mind kettő ragadozó, de egyik természetes ösztönnel másik alattomos, nyálas vonással)
testtartást már meg sem szabadna említenem...
a leeresztett laza váll és a kis pocak peckes tartása éles ellentéte kiabál.

Horizont 2011.08.02. 16:37:51

@Donna (Cara)mba:
Örülök, hogy megvagy:)))És köszönöm alapos válaszodat! Nem akartam hinni a szememnek amikor megláttam! Karizma és kisugárzás alapján? Pont az nincs Orbánnak! Tényleg abszolút nincs neki! Utoljára a Hősök terén Nagy Imre újratemetésén volt neki annak meg már 22 éve!

Teljesen bánatba borultam a svájci frank miatt! Mi lesz ennek a vége???

Donna (Cara)mba 2011.08.02. 19:27:13

@Horizont: Egyetértünk. Teljesen. Orbánnak valóban Nagy Imre temetésén volt fantasztikus kisugárzása. Aztán mára a megalkuvások teljesen odasüllyesztették, ahova minden egyes politikusunk süppedt a rendszerváltás óta.
Én őt még közelről is láttam anno Tusnádon. Akkor még egy ruganyos, laza fiatalember volt. De nem az idő öregítette meg. Hanem az, hogy nem tudja felvállalni azt a még eddig széles közép-középosztályt, aki szavazóbázisa lenne amúgy. Saját szavazóit löki félre a tőkéért, a nagyhatalmak kegyeiért. Nagy kár neki is, meg nekünk, a népnek, nemzetnek is. Elárulta saját bázisát, innentől sorsa meg van pecsételve. Nem tudta eljátszani azt a történelmi szerepet, ami rá várt - eddig. Ezután ez a szerep már másra vár, ő ellökte magától. Soha vissza nem tér már hozzá. A történelmi szerep, ami betöltésre vár, pedig ez lett volna: nem hagyni tovább süppedni, süllyedni az épphogy csak megszületett és mára már alig élő közép-középosztályt. Egy igen széles társadalmi réteget, bázist. Ezt a bázist 2014-től el fogják nyerni tőle, ha nem is egy olyan párt, vagy karizmatikus vezető, vagy civil megmozdulás vezetője nyeri is a következő választást. Még nyerhet Orbán és pártja egy ciklust, mint az MSZP, de mindhiába. Ami elmúlt, az már elmúlt fölötte. Másra vár. Ez szent meggyőződésem.

A svájci frank?
Ne is emlegesd...:((((
Remélem, összeomlik. Az lesz a sorsa. De a bankok AKKOR IS RAGASZKODJANAK majd a svájci frank árfolyamához!!!! A svájci frank egy spekulációval felpumpált pénznem. Ki fog pukkani a lufi, a kérdés csupán az: mikor. Ezt nem én mondom, hanem okos pénzügyi guruk.

Mi most éppen nagyon "elélvezünk ezen a szép" árfolyamon...Képzeld, ha ez trend folytatódna, SOHA a büdös életben nem tudnánk visszafizetni a kölcsönt - és nem azért, mert elherdáltuk, hanem azért mert ez egy tisztességtelen játék: addig emelni mesterségesen egy valuta kurzusát, hogy még a tőke kamatait se bírd kifizetni, mert folyvást emelkedik az árfolyam, amit nem lehet utolérni. Ezzel nem foglalkozott eddig úgy istenigazából ez a kormány - pedig ez társadalmi probléma. Ebből a hitelféleségből ment a gazdaságba is, nem csak házépítésre! És bedől a gazdaság egy jó része emiatt. Munkanélküliség az egekig - ez jön. Sok egyéni élet tragikumba fulladása. Fizetésképtelenség a magánszektorban. Aztán majd az államiban...

Az egy Varga Mihály értette talán, hogy ezt nem szabadna, de nem sokat adnak rá.
De mostmár mindegy: a Fidesz alól kicsúszott a talaj - bár még nem látszik. Megérdemlik. Történelmi léptékkel mérve is ritka jelenség és ajándék a 2/3-ad, de nagy bukás az és szégyen, hogy ezzel nem tudtak Magyarországon segíteni, csak hagyták tovább csúszni.

Ufff! Ez a "rövid" véleményem...;-DDD

Horizont 2011.08.02. 19:35:45

@Donna (Cara)mba:
Sajnos tök igazad van! Én nagyot csalódtam a baloldalban. Nem mintha annyira a pártjukon álltam volna. De azt gondoltam jöjjön a Fidesz! És egy ilyen helyzetet nem kihasználni, szégyen és gyalázat.Innen már nem sok marad akire gondolhatnék! Szeretném ha a Jobbik jól pofán basszarintaná az összest!Lehet, hogy ők se lennének jobbak, de minden pénzt megérne látni az összes többi kínját miattuk!!!!

Svájc:) Az autónkat (ami kimondott munkaeszköz a férjemnek) 148ft/svájci frankért vettük.Többet nem is mondok!!

Donna (Cara)mba 2011.08.02. 20:50:04

@Horizont: Ahogy mondod! Én is már lesöpörve szeretném látni ezt az egész garnitúrát: kivétel nélkül - amelyik 20 év óta egy egyre mocsarasabb pocsolyában tocsogtat bennünket!

Ez minden pénzt megérne: látva, mit kezdenének a felhalmozott vagyon és hatalom nélkül!

Na, pont úgy vagyunk mi is a devizahitelünkkel: a cégünknek (3 fős kis cég, valaha szép forgalommal, ami rengeteg melót jelentett) kellett a tőkeinjekció, a devizahitel fedezete meg a saját házunk, a cég raktára (amit már letörlesztettünk) - ezek vannak veszélyben. Elképzelheted. Ez adta a kenyeret a kezünkbe. Adóztunk az államnak. Én a mióta az eszem tudom, soha se a mostani, de a régi rendszerben táppénzen nem voltam, csak a fiammal, míg kicsi volt.

Mi eddig nem kértünk, hanem csak adtunk a mindenkori magyar államnak.

És ennek a kormánynak, a 20 éves magyar államnak mindezidáig csak egy volt a fontos: mit szól rólunk a világ? i soha nem voltunk fontosak, egy percig se! Ezej azt se tudják, hogyan élünk!!!!

Hogy aztán van aki kétségbeesésében az erkélyre akasztja fel magát, a libás gazdák ők is sokan végeztek az életükkel reménytelenségükben, de fel lehet itt már minden eddigi kormány bűnét, mulasztását hozni!

Az egyik kutya, a másik eb, ha tettekről és elszámoltatásról lenne szó! Vajh ugyan s miért???????????
Mert a rendszer(maffia)váltáshoz politikai-gazdasági-pénzügyi maffia kellett. Vastagon.

Hát ezért. És tényleg most már őket kellene pofán vágni, nem pedig mi akasztgassuk itt rendre fel magunkat!
A nagy pénzekért nagy felelősséget vállalók meg lapítanak, mint xar a gazban.
Ők tették tönkre a magyar gazdaságot, hát fizessék ők vissza az államadósságot, meg ami csak belefér!

Itt nálunk csak az egyszerűbb réteg által épített házak eladók (azok aztán garmadával), a díszes-míves fallal körülvett erődítmények, bekamerázva, ahol mifelénk kéthetente rendeznek privát tűzijátékot - na, az a réteg ment és sérthetetlen. Az vezet bennünket, az felelne a gazdaság ilyetén állapotáért, mégis mi vagyunk a felelősek. A mindenkori józsibácsik, julinénik és még sorolhatnám.
Mintha mi alakítanánk a tőzsdei árfolyamokat meg befolyásolnánk a BUX indexet vagy a monetáris politika aktuális kamatrátáját!

Nekem több mint elég az EGÉSZ korrupt bagázsból! Majd esik ki még innen Pécsről is bőven a csontváz, ne hidd, hogy nem! Itt olyan szépen elvannak a városi közgyűlésben egymással a "rendszerváltó" pártok: tényleg nincsen árok! Egyik kéz mossa a másikat.

Húúú, de utálom!

guma 2011.08.03. 21:04:29

@miről van itt nagybasz0: jeszus...

na ezt elrakom holnapra!

Donna (Cara)mba 2011.08.05. 10:28:26

@guma: Kösz! Nem olvastam! De a mai Indexet is nézve, úgy tűnik, egyre több tényleges szakember (nem politikussá vedlett nímand) látja, hogy ez a probléma régesrég túllépte az egyén kereteit! Mi elbocsátunk egy embert, nekünk magunknak nem maradt munkánk, állásunk a bedőlt hitel miatt és a csökkenő piac miatt: vagyis itt áll 3 ember, 2 család, aki nem tudja fizetni a magánhitelét sem. A kollegenőnknek a házán van devizahitel, eddig még tudta fizetni, de mivel ő is velem egykorú, innen már nincs neki visszaút a munkához! A lánya elvált, onnan kiesett egy kereső - az apa, a vő - a családból, segíteni kell/ene a lányukon, nem futja már a rezsikre+hiteltörlesztő részletekre és ez így gyűrűzik tovább. Tehát nem csupán rólam és férjemről van szó. Más csődbe ment vállalkozásoknál ugyanez a helyzet (mármint a tényleges versenyszférában, a ténylegesen piaci körülmények között dolgozó vállalkozások esetében, nem az önkormányzatos és állami megbízásos ál-cégekre gondolok), vagyis ez a tünet - mert szerintem a devizahitel és annak szerződéses feltételei, az árfolyam-ingadozások gazdasági kortünetetnek tekintendők - már rég egy spirális, lefele tartó gazdasági mozgást indított be, amit most már az Orbán kabinet nem tud megállítani. Igaz, nem is volt szándékában még csak tudomást se szerezni róla!

Nem értem ezt a kényszer-vakságot, mikor a jelenség már az előző kormány idején létezett, miért nem kezelte az Orbán kormány mindjárt az elején: megfogva a tömeges csődbejutásokat, ezáltal rengeteg munkahelyet mentve meg! Nehezebb teremteni mint a már meglévőt menteni!

Furcsa, de szerintem épp a devizahitel problematikája - vagyis hogy nem álltak ehhez se politikusan, se gazdasági megfontolások alapján racionálisan - szóval ez fogja megbuktatni ezt a látszólag jól bebetonozott kormányt!

Mai híreket olvasva a svájci deviza "elszaladásáról", amin már a svájciak maguk is aggódnak, továbbá a 2009-es tőzspepánik zuhanó szintjét produkáló, mai tőzsdei zuhanások világszerte azt jelzik, baj van a pénzzel, mint fizetőeszközzel. Minden pénz HITELPÉNZ!!!!!
Ezt jó tudni!!!!

Minden polgár zsebében egy ÍGÉRVÉNY-KÖTEG lapul, hogy azért a színes papírért te, én, ő fog kapni egy kiló krumplit a piacon. Ha ebben az ÍGÉRVÉNYBEN megrendül a piac, az emberek bizalma, elkezdik kiszedegetni a pénzüket a bankokból az egyik oldalon, a másik oldalon a hitelesek meg nem tudnak törleszteni - a bankok a csőd szélére kerülnek - nem ér semmit a fizetésed, nyugdíjad, mert naponta csillagászati magaslatokra emelkedik az 1 kiló krumpli ára - volt már nálunk is mill- és billpengő - akkor bizony ehetjük a papírt!

A paraszt nem fogja a krumplit odaadni, csak aranyért vagy mit tudom én miért! Felvirágzik a fekete-cserekereskedelem!

Ha bárki úgy gondolja, elszaladt velem a ló, az várjon csak néhány hónapot és utána olvassa vissza, amit leírtam! No, akkor majd rohan már a kormány oltani a tüzet, csak késő lesz! Akkor se bennünket fog akarni védeni - ó, nem vagyok én naiv - hanem a bankokat! Mert ha azok beomlanak, na az már totál krach!

Nem lett volna szabad átengedni az államvezetést SEHOL a világban magáncégeknek - hisz a bankok is óriási magáncégek,- akik nem láthatnak és nem is látnak túl a saját profitjuknál!

Az ÁLLAM az legyen mindig ÁLLAM!
Ne keverje a szezont a fazonnal!
Az államnak igazgatnia kell a társadalmat, korrigálnia a társadalmilag kártékony folyamatokon!
A kormányt mi választjuk, a társadalom, a bankokat és tulajdonosaikat, vezéreiket nem mi választjuk!
Más egy képviselő dolga, és más egy banki magas vezető dolga!

Ha a mindenkori kormány nem látja, mi a saját szerepe, hát az majd úgy jár!
És megérdemli!
Nagyon!!!!!
Nem gondoltam volna, hogy Orbán ilyen tökfilkó!
Megtizedelte önnön kezüleg saját stabil szavazóbázisát...
Szóval meg fogja érdemelni, ami jön rá!
Mert a gazdaságnak kemény "fizikai" törvényei vannak, és azok előbb-utóbb érvényt szereznek magunknak!
Ez a realitás, a reálszféra, a tényleges gazdaság és a tényleges társadalom!

Nem a lózungolt, és nem a kommunikált!

guma 2011.08.05. 10:38:05

@Donna (Cara)mba: akkor még egy :

penzcentrum.hu/hitel/augusztus_vegen_kerulhet_birosag_ele_a_frankhitelesek_ugye.1029258.html

bizony nagyon borzalmas örvény lett a drága járai úr ötlete ezzel az országra szabadított deviza hitellel, a terepet is jól előkészítette a csillagos egekig emelt és ott tartott forint kamat...
persze nekik semmi sem drága 2007-ig elnök most fb tag komoly fizetésemeléssel, de már a magánnyugdíjpénztárát is megnyitotta.
na mennem kell...
süti beállítások módosítása