He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

gyere velem : ilyent még nem láttál! :) Valóban a földi élet lehetséges változata lesz valamikor?

2011.07.31. 08:45 guma

(Én "állandó" nélkül is elviszlek, mert kalandozni jó... DDDDD)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vincent Callebaut egy bio-hidrogénnel működő léghajót tervezett, melynek hidrogén előállítását algák végeznék. De tervezett egy "lilypad" projektet hasonló zöld elgondolással, ami az embereknek "menekülő" utat adhat éghajlatváltozásnál. A Belga építész Vincent Callebaut egy díjnyertes tervező változatos projektekkel. Ez, amelynek neve A Lilypad , nem más, mint egy csodálatos, öko-város ami úszik a vízen, azzal a képességgel, hogy befogadása kb 50.000 fő. Az épültet úgy tervezték, valamint a szerkezetét (mely most az összes, rendelkezésre álló környezetvédelmi technológiák halmaza) ön fenntartható lenne. Hiszen több energiát termel, mint amennyit fogyaszt.

Munkája gyakran magában foglalja a megújuló energiákat és a természettel harmonizáló futurisztikus dizájn világát. Ez a keverék  a szerves és szervetlen működik szépen, hogy áthidalja a szakadékot a jelen, múlt és jövő között. Kapcsolatot talál a technológia a biológiai megoldások összekötéséve pl a szél és vízturbinák, napelemek üzemeltetése mellett összegyűjti a vizet (tölcséres formája miatt) és a központi tartály egyfajta víztisztító eljárása után hasznosul.

 

 ötletét az Amazonás vidéki tavirózsák adták :

forrás: google sok,sok posztja vincent callebaut név beírása után...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr403113492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2011.07.31. 21:36:05

nem jön senki? P

akkor egyedül megyek (most aludni)! DDD
jó éjt!

guma 2011.08.01. 06:39:36

szép napot (hetet DDD)!
süti beállítások módosítása