He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Körbenézünk, hogyan főzünk - eszünk - építkezünk... :)

2011.05.22. 07:41 guma

"Az év háza" - nekem tetszik.

Bártfai-Szabó Gáborék családi háza bontott téglából és cserépből épült. Pelletkályhával fűtenek, egyetlen közműkapcsolatuk az elektromos rendszer. Az elbűvölő, garzonméretű épületbe egy tonna újságpapírt építettek be hőszigetelésnek.

Milyen egy : Lakásétterem

- Forgathattok, de ingyen ebédet nem tudunk adni - ezzel a legkevésbé sem barátságtalannak szánt mondattal kezdte a telefonbeszélgetést Marci, aki Zsófi és Tomi mellett a Lakásétterem (lakasetterem.blogspot.com/​ ) nevű triumvirátus egyik tagja.

Főzzünk : A tökéletes borscs leves receptje

Pár éve még működött egy Bajkál étterem nevű vendéglátóhely pár utcával a mostani Astoria Mirror & Restaurant mellett. Igazi orosz étterem volt, a maga különleges borscs levesével, orosz hússalátájával és keleti ínyencségeivel. Ezt a hangulatot akarta újjáéleszteni Jaksics József chéf és kollégái az orosz menüsorral, aki videósunknak megmutatta, hogyan készíti a borscs levest.

 

Körbe néztünk egy : Luxusszállón

Milyen egy elnöki lakosztály belülről? Mennyibe kerül egy éjszaka, és mit tartalmaz a néhol igen borsos ár, jár e hozzá például komornyik? A legtöbb helyen a köntöst lopják el először, és itt? Miért nem fogadta el a Dalai Láma a Boscolo elnöki lakosztályát?

 

sétánk végén menjünk a föld alá :

a Horthy-bunkert Gödöllőn

A magyar EU-elnökség fő helyszíne a Gödöllői Királyi Kastély lovardája lesz, amelyet - feszített ütemben - 900 millió forintból újítottak meg december végéig.

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr382914368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása