He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

gyere haza... (X - komment az oldaról, kiemelés tőlem)

2011.03.24. 12:30 guma

"NEhogy Hazamenjetek!!!

 

Hater email:

A kovetkezo egy ellenemail lesz. En az eletben nem megyek vissza, legalabb is, amig a dolgok igy allnak addig nem. Ahogy hallom, otthon most nincs sajtoszabadsag, tehat lehet ez a post meg sem fog jelenni... Na mindegy, azert leirom ide.

A kulfoldi magyaroknak: Haza ne menjetek!!!!! Olvassatok Origot, Indexet, meg Hirtvt Otthon totalis kaosz van!! MIntha csak az 1938-as evben lennenk. gyurcsany fele komcsik, paradezo neonacik, es mindezek melle egy pocket putyin meg a bandaja miniszterelnoknek. yuck... Legyen eszetek, nehogy hazamenjetek!!! Tonkretesznek es eltaposnak!!!!

Szoval: az alaphelyzet, en ugy jottem el az orszagbol, hogy bunos megbelyegzett ember voltam. Bunos voltam, mert egy videki kisvarosban mertem 3 idegen nyelven beszelni. Bunos voltam, mert mertem kreativ lenni, a munkamat szeretni. Bunos voltam, mert mertem nem megelegedni a joaz valasszal mindenre..Bunos voltam, mert mertem felelossegteljes munkat vegezni es szolni, ha veszelyeztetve ereztem ezt...

Gusztustalan es visszataszito, hogy az orban kormany igy probalja az intelligens reteget visszacsabitani...a gyomrom forog pedig orvos vagyok es lattam mar dolgokat... turo rudi? ti normalisak vagytok??...pfff... koszi, inkabb eletem vegig Cadbury!!!! Ez az oldal egy utolso hanyinger, egy gerinctelen probalkozas egy gerincet vesztett bandatol... fujj... falusi nyomortanyakat hirdetni?Falu egy huszonevesnek?? kisszivem valet parking a minimum a munkaert amit vegzek! Budapest mint kulinaris metropolisz???? OMG, WTF, R  U nuts??? 

Mi kene ahhoz, hogy abba az afganisztanba barki is hazamenjen?

1. Penz, es nem kell a nyenyeges hogy nincs. Dehogynincs, csak nem erre. Kormanyzati audikra a gyurcsanyeknak, mutyizasra arra van...

2.A feketegazdasagban felulreprezentalt kisebbseg megfekezese, hogy ne attol kelljen felni az embernek az orvosi rendeloben, hogy az aldozatok gyilkosai megkeselik. tudjuk mindannyian kikrol van szo, en dolgozom, te dolgozol, ok ellopjak es feljelentenek, mert ok a kisebbseg... A toketlen rendorseg meg nem segit rajtad. Ha a Garda nincs a kozelben, neked reszeltek. De te az ujjadat sem mozdithatod, mikor apad autojat, anyad ekszereit viszik. Mert te rasszistahungaristastb vagy... Ha szolni mersz, mert a testveredet megvertek, akkor teged is megvernek, a Gardan kivul senkitol ne varj segitseget....:S:S

3. Egy altalanos agymosas, reboot, nem tudom... Az az orszag, ahol szombat este a valo vilag megy fomusor idoben... Ne haragudjon mar a vilag.... megint csak R U nuts? itt tartunk??? atyaeg.... van meg agyatok otthon???? mert szerintem mar nincs, ez az oldal is mutatja.

Suck it Bitches, get out of here!!!! Ne hallgassatok senkire kulfoldi magyar tarsaim!!! Ezek itt mind hazudnak!"

 

"Nincs is munka és diktatúrát épít a rezsim.Hülye ki, haza menni.

Minek menne haza bárki is.Örül, hogy lelépett Orbán ( a magyar beteg)  border line kóros , léket kapott hajójáról.

Munka nincs.

Az élelmiszerek megfizethetetlenül drágák.

Megélni, munka esetén sem lehetne a bérekből. (kívéve a Fidesz-KDNP képviselői harácsolásaiból)

Orbánék építik az uram-bátyám, Horthy korszakot. A 3 millió koldus , már meg is van hozzá.

Alkotmányt csinálnak. Középkorit. Igaz megennni nem lehet.

Diktatúrát építenek.

Felszámolják a sajtó és vélemény valamint a személyes szabadságot.

Cenzúráznak. (Még Petőfit is)

Szavazati jogot akarnak adni mindenkinek, annak is aki soha nem élt Magyarországon, sőt már a csecsemőknek is. Választási csaló Fidesz-KDNP. remegnek a hatalomért és a maradásért.

2/3 nevében kormányoznak és viszik csődbe az országot, miközben csak 2,7 millió szavazatuk volt.  5,4 millió magyar választó utálja őket és nem szavazott ezekre a bitangokra.

Természetese, hogy mindenki kivándorol.

Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt........

Hazaáruló ez a kormány!!! Kínának is kilóra adnák el a nemzetet....... A Fidesznek már testvérpártja a Kínai Kommunista Párt."

 ....................

Elment a maradék esze is kdnp-nek?

Ez a honlap messze túlmegy azon, hogy szimplán együgyűnek, vagy ostobaságnak nevezzem. Ez vérlázítő, felháborító arcátlanság. Ha igaznak gondolják azt, amit leírtak, akkor azért, mert ezek szerint ők egy másik országban élnek, nem ott, ahol én. Ha netán tisztában vannak a tényleges helyzettel, akkor pedig hogy veszik a bátorságot, hogy kormánypártként ekkora kupac, cukormázzal leöntött hazugsághalmazt tolnak az arcunkba????

Nem töltöm az időt a túró rudis ostobaságokkal, csak egyetlen pont, a versenyképes adórendszer.

A cégem tavaly 180 MFt nettó árbevétel mellett 19 MFT adózás előtti nyereséget termelt. Papíron. Mert a valóság az, hogy az ügyfeleim fele, akik mellesleg közepes városok önkormányzatai, AZAZ MAGA AZ ÁLLAM, nem, vagy csak hatalmas csúszásokkal fizetik ki a leszerződött és teljesítésigazolással alátámasztott munkákat. Jelenleg eléri az 50 MFT-ot a 30 napon túl lejárt kintlévőségeim összege. A versenyképes adórendszerünk keretében, be kellett fizetnem a ki nem fizetett munkák adóterheit, az ÁFA-t, az iparűzési adót, a társasági adót, összesen mintegy 18 MFt összegben. Ezen túl, szintén az adórendszer versenyképessége fokozására, az idei évben 3 MFt adóelőleget is kell fizetnem a tavalyi - papíron létező, de sosem realizált - nyereségem után, így március 15-én ismét legombolta rólam az állam a virtuális bevétel adóterheit. Ezen túl, biztos népszerű könyvet tudnék írni a polgármesterek, jegyzők, beruházási osztályvezetők igényeiről (a buta kommentek megelőzésére: ma a borítékot nem felkínálják, hanem elvárják, sőt, ha nem elég vastag, a megfelelő összegre való emelést a teljesítés igazolás visszatartásával érik el).

Mostanra eljutottam oda, hogy pénzgyileg csődbe mentem. Azon túl, hogy az államot képviselő ügyfeleim tartoznak nekem 50 MFt-tal, még ~20 MFt adót is befizethettem. Ezen túl, tavaly legalább egy tizest raktam a zsebekbe. Kész, vége, elfogyott az összes pénzem, a papíron nyereséges cégem megbukott, a 20 év alatt megkeresett vagyonom elpárolgott. Márciusban elbocsátottam négy embert, a többit elküldom áprilistól. Ilyen egy nyereséges kisvállalat a magyar álomban.

Hogy meri venni a bátorságot egy kormányon lévő párt, hogy versenyképes adórendszerről hazudozzon? Magyar álom? És még béremelést ellenőrző kommandóval fenyegetőznek? Hogy lehet ennyire képmutató valaki?

Mindig csendes és fegyelmezett ember voltam. Ma olyan indulatok vannak bennem, minden dilettáns és képmutató politikussal szemben, amivel a BTK felét megvalósítanám. Mindenki jobban jár, ha magukra zárják a parlamentet és nem jönnek ki. Ők azért, mert így nem találkoznak hozzám hasonlókkal és írhatják tovább a hasonló baromságaikat. A hozzám hasonlók pedig azért mert egyetlen épület felgyújtásával megszabadulhatnak majd 400 politikustól.

..........................

hater crusade goes on!!! Fuck these guys!!!

OMG, WTF??? Ez miiiii??? ez nagyon de nagyon gaaaz......Nem tudom min lehetett a kedves szerzo, dehogy valami milliomos csemete, vagy narancskozeli, az kb tuti. Ez mind de mind marhasag. Annyira de annyira orulok, hogy nem kell tobbet magyarorszagon elnem... turo rudi??? hulyek ezek?? a tobbit ne is emlitsuk. Ja es ha meg emlekeztek, egy bizonyos, a feketgazdasagban felulreprezentalt kisebbseg tagjai egyre veszelyesebbek otthon.....

Inkabb alljon itt tiz ok, ami miatt ne maradj

10. Atlathatatlan, kitolthetetlen adorendszer, ami a gatyadat is lehuzza, es semmit de semmit nem kapsz vissza, rendorseg az kb non existant, utak romokban, stb...

9.A magyar alom, felfel nyal, lefele tapos, de foleg ha huszoneves vagy, szerintem ezt is mindenki ismeri

8. Hershey's, Cadbury, Three Musketeers!!! Reeses

7. London, Amsterdam, NY, CHicago, Berlin- nem kell bemutatni

6. Minden nap gyakorolhatod a nyelveket, amiket csak ismersz

5. Biztonsagos, jol mukodo egeszsegugy, kipihent, magyar orvosokkal!

4. Igazi quarter pounder hamburger! Igazi curry chicken hmmm

3. A legjobb barataim kulfoldi magyarok...:D:D Ukranok, amerikaiak, angolok, nemetek, osztrakok, spanyolok...

2. Biztonsagos jovo a csaladnak, nem fogjak a gyerekedet az iskolaban bizonyos kisebbseg tagjai terrorizalni

1. Az erzes: kulfoldon elek, orvos vagyok, I can make it happen. I am cool. Soha tobbet nem kell hazamennem!:) yeehaaawww! Van mindenre penzem, amire akarom, van autom, lakasom, barataim, felesegem! Mi kell meg?? Ez otthon nem lenne meg..

 

erről a honlapról : http://www.gyerehaza.org/

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr372767723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marcellusca 2011.03.24. 14:49:04

Helló!

Na, ezé' győjjön haza mindenki vagy elsene menekülgyön:

vastagbor.blog.hu/2011/03/24/nem_zorog_a_haraszt_ha_az_alamfo_fujja

Ha még nem láttátok volna. :(((

guma 2011.03.24. 18:09:37

@miről van itt nagybasz0: imádlak.:)

xD...
ez hiányzott!
csak elfelejtettem zenélni...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.24. 19:50:49

Fúvazz, ezért érdemes volt idejönnöm. Hogy jól felcsesszem az agyamat.
Hát csessze meg, de én bizisten maradok ezen a nyomorult szemétdombon, még ha kínkeservvel, hosszú éhezés után is pusztulok meg! És rohadtul nem azért, mert félnék a kinti élettől. Gyakorlatilag bárhol újra tudnám kezdeni. Benne van a génjeimben. Csak valahogy marhára nem mindegy hogy csóró bitang vagyok, vagy mellette még hazátlan is.

Az meg hogy ki mit kezd magával péntek-szombat este, egyéni IQ kérdése.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.24. 19:55:08

Donna, ha erre jársz!

7végén JÓL megölelgettem a Szöszke húrnyűvőt, meg a kócos barnát. Örültek is neki! ;)

pimpalini 2011.03.24. 21:08:59

Na most nem néztem meg milyen oldalra érkeztek ezek, de tulképp nincs is ott.:)

Szóval kissé célzatosnak tartom pont ennek a három hsz-nek az ide citálását, miközben ki tudja hány 100 másik volt más hangnemben és tartalomban.

Egyébként meg Sziasztok!:) Üdv Mindenkinek!:)

pimpalini 2011.03.24. 21:14:09

De a körbetartozások ugye nem ennek a kormánynak a gyermekei. Most mondjam megint azt, hogy egy 20 milliós meló nem kétnapos? Ki rendelte meg és mikor? Mennyiért? Ja, hogy közben letiltottak minden önkormányzati kifizetést, mert eddig minden szarra szórták a pénzt? Hát igen, van ilyen. Akció reakció. Most aratjuk le az elmúlt 8 év rablógazdálkodásának "gyümölcseit".

Az első sima fake. Majd pont egy külföldi ír itteni diktatúráról, meg a sajtószabadság hiányáról?:) Röhej. Pont az a lényeg, hogy aki kinn van, nem úgy látja ám az itteni történéseket, mint ahogy azt bizonyos itteni politikusok, médiumok beállítják. Sajtószabadság eltörlése? Ótvar nagy hazugság. Aki ezzel operál, szimplán alulinformált (nem olvasta a törvényt), célzatosan csúsztat, mert neki jó, vagy ez a feladata, nem tudja mit beszél.:)

Valóban volt itt diktatúra, s valóban volt itt cenzúra. Akik most ezzel riogatnak, nagyon jól tudják mi az, mert mindkettőt ők működtették annak idején.:)

Donna (Cara)mba 2011.03.25. 09:11:26

@neccharisnyás útonálló: Jaj, te jány:)

Szia:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Örülök, hogy nem álltál be a sorba:)

Az én fiam se akar a zistennek se elmenni, pedig igen gyéren keres:(
Hüle az a gyerök, mint az ősei:)
Azt képzeli - imagine that - hogy van hazája.
Az a kényszerképzete szegénykémnek.

Igaz, gyurcsányok, kókák, végkielégítős gyesznófajta kommenisták - emléxel a disznóformájú aranykára a 100 milláivavégkielégülésével - jól kifosztottak bennünket, a tatárjárás se lehetett sokkal kellemesebb:(

De Orbánnak nagy a bűne: az, hogy ezek még egzisztálhatnak - hajajj, de még milyen luxussal -, sajtószabadságról pofázhatnak - és nem cellájuk magányában meditálnak a tőkésosztály kizsákmányoló mivoltán.

A másik ordító bűne: nem kivágni a lázármedgyessyket a saját pártjából, mint kutyát a gangra...

A harmadik: nem rendet teremteni a cigány (eltévesztettem, na, jóvvan, roma)bűnözés terén

No, elmúlik ez is, mint a tavalyi hó.

Aki eddig balra húzott, visszamén oda, aki jobbra, az meg elmén még jobbra - sztem.

Orbán azt hitte, hogy megnyeri magának a komenistákat. Nem, nem, soha...
60 éves korában vagy afölött meg már senki nem változtat világnézetet.
Pláne, ha 60 évig jól és sértetlenül megélt komenistáskodásból, besúgásból.

Istenem, világosítsd már meg az elméjét szögén Orbánnak...

guma 2011.03.25. 09:16:00

@neccharisnyás útonálló: a VB-ről mentem át és akkor ezek friss beírások voltak.
a legtöbb nagyon értelmes összefoglaló, mai állapotunkról, a hivatalos gondolkodásról...
fájt a szívem olvasni ezt a kilátástalan helyzetet amit a politika teremtet (segítségünkkel)!

@pimpalini: a szombathelyi képviselő nyíltan megmondta, hogy ezt az évek folyamán közösen csinálták, csak a fidi felrúgta...
tehát a választ ne tőlem várd!
benne van minden lépésben, mert ugye a megyék és az önkorik zöme nem szoci volt!?
képzeld még az alkotmányt sem merték lefordítani tisztességesen angolra (hvg) ugyanúgy mint a média törvényt - vagyis maguk sem merik felvállalni gondolataikat, akkor tőlem mit vársz?

Donna (Cara)mba 2011.03.25. 09:17:01

@neccharisnyás útonálló: Már lassan csak Te maracc 1len örömöm:)

Megérdemli az a barna is a "szorongatásodat pusszantással súlyosbítva", de örülök, hogy a kedvemér' a szőkét is megpátyolgattad kicsinykét:)

És JÓ a zenéjük:)

Meg olyan jó, röndös férfiformájuk van...
Olyan, amilyent ha 20 éves lennék, és is nagyon tunnék ölelgetni;D

Egy öregjányos pusszantás neked is, te ördög-tündér;D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.25. 17:57:19

@Donna (Cara)mba: Csak ki vannak rám akadva piszkosul. Bekavart az a hülye "gyötröttlelkű" formám, ők meg az áldott jó szívükkel próbálták visszapingálni a mosolyt a képemre -régebben, jópárszor-, kevés sikerrel. És így tök meg vannak zavarodva, meg mittomén. Meg kb. tökhülyének néznek, mert próbálják valahogy magyarázni -rosszul- én meg csak mostanra tudtam odáig eljutni az idegeim összepakolásában, hogy képes legyek nekik elmagyarázni. Ami, tekintve, hogy kb. félévente sodor minket az Élet egymás útjába, megint marha sokat csúszik.

Donna, miért vagyok én ilyeeen????? Azistennek nem bírja senki megmondani, hun bújkál a dilibogár a fejemben, hogy foghassak egy bicskát és kivájjam onnan. Tök hülyének állít be engem ez a "lelki nyomorékság" mások előtt, és magyarázatképpen olyanokat látnak belém, amilyen nem is vagyok. Áffráncbamá!

Donna (Cara)mba 2011.03.25. 20:38:03

@neccharisnyás útonálló: Nem tom, Necc:(

Én is belédmagyarázok egy csomó mindent - és úgy képzelem, hogy értelek.

De nem lehecc egy eccerű eset: eleven, mint a parázs, jól vág az eszed, a nyelved jól felvágva: a szíved meg olvadó arany - csak azt ki láthatja? Az ott van bent, elrejtve, és nem is nagyon szereted mutogatni...

Nehéz így okosakat mondani, de sztem tőled egy csomó férfi fél:)
Naná;)

És ezt most hótkomolyan írom: még nekem is nehéz néha a magyar-székely párbeszéd:(
Hát még akkor Neked...

Ha bírod idegekkel, ne add fel. És ha 1ccer úgy adja az élet, menjél el közéjük, oda, Székelyföldre.

Csak akkor kapisgál az ember gyereke valamit róluk. Mikor "átúszol a határtól számítva vagy 300-400 kilométer oláh tengert" - és ők ott őrködnek a világ végén még ma is.

A székely ember nagyon büszke és sértődékeny, érzékeny: hiszen mije maradt? Ott élni egy oláh tenger közepibe: délről: oláh, keletről: oláh, nyugatról: oláh, a szórványos Kalotavidék és Partium messze, északról: oláh.
És mér' gondolod (ha nem is mutatják) ők nem "gyötröttlelkűek"?

Totál ismeretlenül úgy látlak, mint egy helyét minduntalan, de eddig hasztalan kereső fiatal nő, aki nem jó korba született. És eszes és nem dícséret, hanem való: szép is.
Na, az eszes és szép nőktől inkább óvakodnak a hapik - sztem mainapság is.
Mégis: evvan.

Én meg aztán tuti nem születtem se jó korba, se jó helyre:(
De ez Téged nem vigasztal:(

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.26. 21:26:25

@Donna (Cara)mba:
Ó, nem gondolom én hogy nem tett beléjük is elég gyötrelmet az Élet. Csak ez a mai világ... rendesen megkavar engem is, meg szerintem őket is.
Mindegy. Eldöntöttem. Legközelebb összefutunk, lenyelem azt a bazinagy gombócot, grabancon ragadom őkelmét, és szépen mindent átbeszélünk. Kerülgetjük egymást, mint holmi balettáncosok. Nem állapot ez így.

Donna (Cara)mba 2011.03.27. 11:02:10

@neccharisnyás útonálló: De még mennyire, hogy megkavarja őket is:)
Ezt nagyon jól látod...
Keserűségükben meg csalódásukban néha (soxor néha) még vádolnak is.
Ilyen az egyéni, de a kollektív keserűség és csalódás természete.

Lehet, nem jó csapáson járok és félreértettem sok mindent, de én tudom, hogy én magam mit örlődök két világ között: se kint, se bent. Pedig "beszélem mindkét nyelvet";DDDDDDDDDDDD

Értem az "otthoni realitást, keserűség természetét és a ráadott reakciót".

Értem az "itthoni, más jellegű realitást, keserűség természetét és a ráadott reakciót".

Nyelem a sértéseket vagy finom célzásokat itthon és otthon. Egy iszony volt nekem hazamennem 2005 tavaszán. Ha nincs hó, csúszós út, ha itthagyható akkor a melóm, én azonal indultam volna, mert nem volt nyugtom. El kellett szégyellenem más helyett a szégyelnivalót. Ott lennem a másik "enyéimmel". Képviselni és felvállalni az itteni enyéimet. Állni azt, amit személy szerint én nem követtem el.

Ne lepődj meg: én hiszek a kollektív felelősségben. Sztem létezik ilyen. Mert nekem is el kellett szenvednem, amit nem én tettem. Mi ez, ha nem kollektív vád?

Hát mondd, csoda-e ha bolond vagyok?

Ezzel csak azt akarom mondani, nagyon-nagyon nehéz megértenünk egymást, mert ennyi év "különélés" más-más világokba sodort elkerülhetetlenül bennünket. Ha fal nem is, egy kis palánk azért van közöttünk.

Ők még "bent" vannak, legalább valami langymeleg akol körülveszi a közösséget, érzik egymáshoz való tartozásukat. Mert nagyon rá vannak utalva.

Mi már úgymond "európai"??? módon éljük a nagy nemzetközi összeborulást. Már csak néhányan tudunk, merünk, akarunk emlékezni arra, hogy mellesleg magyarok vagyunk, tényleg lebilincselő történelemmel, alkotásokkal, felvirágzásokkal, aztán diktatúrákkal, aztán...nem folytatom. No meg a mai nagy dupla-nullával, amit 2/3-dal sikerült elérnünk:(

Azért a "grabancon" ragadás jogos, mert van átbeszélnivaló. Sok.
Ha veszekedés a vége, sztem még akkor is megéri.

Egymás totális félreértéséből semmi jó nem származhat, még akkor se, ha szimpatikus egy egyén, ha barátként, vagy még közelebbiként fogadnám el.

Tiszta érzelmek csak tisztázott alapokra épülhetnek.
Megéri a kockázat. Ez életem utólagos tanulsága - nem a levegőbe beszélek.

Édes istenem! Ha mindazt a jót megkaphatnád, amit kívánok Neked...
Még a szíved is megrepedne tőle, mert nem bírná el:)

A fene se tudja, ide vág-e vagy se, de idekopizom, legalább érdekes, milyen is a meghasonlás (pedig nekik még csak elhelyezkedési, megélhetési problémáik sincsenek. Sőt.):

www.youtube.com/watch?v=aMLr6T8gbmQ&NR=1

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.27. 13:11:57

@Donna (Cara)mba: Te jóisten! Szegény a képzeletem, hogy elgondoljam, min is mehettél keresztül. Fejeden 2 kalap, ragaszkodsz mindkettőhöz, és két oldalról szidnak a másik fejfedő miatt. Irdatlan kitartás van benned, te nő!

Veszekedéssel meg úgy vagyok, hogy ha jogos, hozzám vághatja a bárszéket is. Mukkanás nélkül elviselem, mert igaza van. Különben is, jópár emberrel indult már úgy a viszonyom, hogy én vagy ő benéztünk 1-2 dolgot, a sértett felszívta magát, volt egy kis odamondogatás, aztán azóta úgy értjük egymás sóhajtását is, mintha egy alomban cseperedtünk volna.

Donna (Cara)mba 2011.03.27. 15:06:34

@neccharisnyás útonálló: Én nem magamról akartam beszélni:(
Amikor valaminek kapcsán a saját tapasztalataimra hagyatkozom, azt csak azért van, hogy hátha jobban érthetővé tudom tenni mindazt, amit nem tudok rendesen megfogalmazni.
És igazándiból röstellem is, ha úgy jön ki a lépés, mintha én vajh' mekkora áldozat volnék.
A történelem - te tudod a legjobban - erre mifelénk sokat szabdalt-vagdalt...Nem nézett oda, mit nyisszant szét.
És most ott vonaglunk még félig élő tagokkal, kicsit szanaszéjjel. Amit asszem már a fene se ragaszt még szellemileg se össze:(

Éltem, ahogy tudtam, és ebbe más is belehalt már;DDDD

Mit gondolsz, te jány, nem a Te életed a fontosabb? Vagy a fiamé? Vagy egy másik huszon-harmincévesé?

Amit sajnálok, hogy azt az érzékeny, empátiával telisteli, 24 karátos színarany szívedet nem látják, vagy nem az látja meg, aki megérdemelné és értékelné.
A testedet látják, hisz az 3 dimenziós!:D

Ezért írok, vállalva azt is, hogy hülyeségeket írok neked...

Na, ha bevered az úriembör fejit a féplreértésekk tisztázása közepette, majd megtapogattya, aztán kezdi előlről az értetlenkedését;D
Te meg elmagyarázol neki még1ccer mindent, türlemesen, a széklábával kicsit nyomatékosítva, mer' az jó érv:DDD
Legalábbis ha van esze, nem fut el egy kis "baráccságos" vitacsetepaté után;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.27. 20:17:32

@Donna (Cara)mba: Nagysága, Maga aztán igazi donna! Úgy megnevettetett a végével.

Én is azt nevetem mióta csak először összefutottam a komával, hogy bennem is van temperamentum, ő se néz ki valami csigavérűnek, hát bizony szépen lennénk egymással, ha a zúristen összezárt volna minket. Nézeteltérés esetén csak néznének a szomszédok, hogy embert ölnek vagy mi, a kiabálást hallva. Nomeg, kivág az ajtón, visszamászok az ablakon, aztán a kéményen.... a pokol tüze nem bírna róla levakarni. :DDDD És fene a formámba, hogy pont az ilyenektől juhászodok meg, bújik elő belőlem az asszonyállat, és megy a helyire, ahova való.
Pont ez is vezetett a fene nagy problémához. Hogy márpedig nem akarok/tam szégyent hozni a fejére, vártam, hogy kibökje, mi baja. És csak vártam. És vártam. Ő meg gondolom arra, hogy a rámenős agresszív némber majd szépen beveti magát. Áááá....!

De honnan veszed, hogy önmagad sajnáltatásának veszem, amit írtál? Hát már mégis miért? Próbáltál valamire rávilágítani a rendelkezésedre álló tapasztalattal. Teljesen rendben van ez így. Még tán fogékonyabb is vagyok az ilyen fajta metodikára, mint ha sablonosan, elvont sémákkal sakkozunk.
Az meg teljesen mellékes, hogy kiszólt belőlem az ember. Ha ennyire zavar, vedd úgy, hogy nem is mondtam.

Jah, utolsó poén. Kócos kisördögünk érez belőlem dolgokat. Ötletem sincs, hogy pontosan mennyit, de határozottan látszik a viselkedésén, meg a reakcióin. Tán azért is kerülgetjük egymást annyira, ahelyett, hogy egyikünk -a határozottabbik- rácsapna már arra a konyhaasztalra.

Donna (Cara)mba 2011.03.27. 21:31:20

@neccharisnyás útonálló: Azzé szabadkozok, jányom, mert rühellem az önsajnálatot, mint az ótvart;DDD

Na, szépen vagyol te es!
Bárha én vónék megint annyi meg annyi oszt ilyen dógokkal küszködnék:P
De bírnám most, ennyi eszemmel a huzavonát:)

De háppersze, hogy akkor lapít az asszonyállat, és csak pillog szemérmetesen, ha igazi férfit érez a közelben;)
Pláne, akit meg akar hódítani magának;D
Akkor megszeppen kicsinyég...
Így van e kitanálva:(
Ha csak amolyan könnyű préda a himpellérje, csak akkor nagy az embör jányának a szája;)
De most nem errül van szó, ezért igön nehéz az eset:(

Nem könnyű játék, ha meg nem is találkoznak a zilletők sűrűn, az még külön nehezíti a dolgok előmenetelét.

De azt a hétszentségit! Hát rázza már bele a gatyájába magát az a kócos, húzza meg a szíját, igazíjja meg az ümegit, oszt nézzen mélyen az fehérnép szömibe!:)

Te meg csak irujj-pirujj, oszt szócséplésül ejtsél el egy-két tévedésből szándékolt szót, háha megérti, amit mög kell értenie annak a székely bikkfafejinek;D

Azért mert férfiembör, azzé pont akkor fél a kudarctul, a visszautasítástul legjobban, ha nagyon kedvire való az jány, akit kiszömölt magának.
Nem szeretne felsülni.

Valami kis bíztató jel azzé elkel ilyenkor a leányzó részirül is. Nem gondolod?

Régen például az asszonyi állat nagy ravaszul elejtette a csipkés kis keszkenőjit, vagy elájult, vagy csinált valami olyat, hogy valamit gavallérkodhasson a kiszemelt áldozat, vagy kimentse a sárkány fogságábul, akkor is segített neki egy csöppecskét kis rafinériával;)
Muszáj ezökkel az embörökkel bánni...

Jut eszembe: a facebookos albumukon van egy három fából, halovány napból és egy szálló madárból álló kép-grafika. Aztat vajon ki csinálhatta? Nagyon teccik, ahogy alulról néz az ember az ég fele, föléje tornyosulnak a fák és olyan halovány a nap - szinte gyengéd a sugára.
Igön teccik néköm.

A zembört meg sztem bátorítsad kicsit, mert sohase juttok 100 év alatt se 1-ről a 2-re...
Ha így folytatod, nem is fogok én mán akkor semmit se megérni, erre nem gondoltál?:DDDDDDDDDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.28. 15:13:07

@Donna (Cara)mba: Jáj, ténsásszony, hát megint mibe lovallta beléje magát! Szó sincsen itten szerelemrűl, csupán csak irdatlan sok kibeszéletlen dologrú! Ott figyel a szentem ujján a rézzel bevont függönykarika, és jól van ez így.

Csak mosolyogna már többet, mert még a végén azt hiszem, erőszakkal varrták a nyakába a leányt. Ahhoz meg tán túl okos, hogy hagyjon ilyet. Túl okos, közben meg elég oktondi is, hogy nékem kell itt ügyködni. Aztán meg kapom majd a nyakamba, hogy milyen vagyok. :S

Tudod, mifelénk úgy mondják, ha csuklik az ember, biztos azért teszi, mert valaki emlegeti. Hát ugyanbiza nem lennék a helyében, most, hogy így a veséjéig vetkőztetjük. ;)

Fás-madaras kép meg az albumuk borítója. Valami haverjuk csinálta.

Donna (Cara)mba 2011.03.28. 18:09:16

@neccharisnyás útonálló: Ja, hát ha karikajis van, hát akko' télleg hüjjeségeket beszélek;)

Honnét tudnék én mindenrül?:)

A hapi jól néz ki, a zenéjük jó, a borítón a grafika nekem nagyon teccik - a többin meg nem járatom az eszem, mert mindig ugyanarra gondolok;DDD

Jól levizsgáztam:(
Most pediglen elbúvok, elő se nem jövök darab ideig, amíg el nem múlik a röstelkedésem:(

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.28. 19:56:16

@Donna (Cara)mba: Dehogyis! Dehogyis! Aranyfokozatú tagsági igazolványod van a szurkolótáboromban! ;)
Eebújni meg nebújjá, hisz a medve is manapság mászik ki az odvából. Vagy tán te lennél a váltás? Melegen tartod a helyit, míg újra téli álomra nem készülődik?
süti beállítások módosítása