He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

gyere velem : (nem csak inni,) fürdőz kedvedre...

2011.03.06. 05:31 guma

A cseheknél, osztrákoknál és a németeknél már elterjed a sörfürdő!

A tulajdonosok állítják: a nedű egy sor betegségen, főleg bőrpanaszokon segíthet, s azt remélik, hogy a hagyományosnak egyáltalán nem nevezhető wellness központ azoknak a férfiaknak is imponál majd, akik túl flancosnak tartják a tradicionális gyógyfürdőket.

Sörissza emberek számára maga a mennyország az a speciálisan német területen elterjedt fürdő, amelynek híve többek között Cathrine Zeta-Jones is! A sörfürdő az ital eredeti összetevőiből áll össze; a langyos és pezsgő kádban megmerítkezni állítólag olyan, mint egy igazán kellemes jakuzzi! És hogy miért jó sörben ázalogni? A B-vitaminokban, biotinban és fehérjében gazdag nedű különösen tápláló a bőr számára, ráadásul a pólusokat nagyon mélyen tisztítja a különleges fürdő. 

Forrás: Beerrarium

 

Képtalálat a következőre: „sörfürdő csehország”

Képtalálat a következőre: „sörfürdő csehország”

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr712714199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2011.03.06. 11:52:33

Micsoda pazarlás:)) Én inkább megiszom:)))

Marcellusca 2011.03.06. 18:10:17

@Horizont: Csatlakozom. (Bár nem vagyok sörös.) :)

Azé', az első képen lévőt nem biztos, hogy kizavarnám, inkább merülnék vele egyet. :)))

Horizont 2011.03.06. 22:31:26

@Marcellusca (I'm happy):
Hát te egy olyan aranyos fickó vagy, soha nem hagynál ki egy ziccert se:DDDD Mindig megmosolyogtatsz:) (De csak addig amíg nem jössz a konkrét Szöszivel, na azon berágok:D)
süti beállítások módosítása