He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Szupernagyi Csizlötonból! :)

2011.02.09. 17:10 miről van itt nagybasz0

4 komment

Címkék: csizlöton

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr872649558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2011.02.09. 19:59:28

ma jól alszom, a mese után! :)
jó éjt!

Donna (Cara)mba 2011.02.10. 18:23:52

@neccharisnyás útonálló: Még most is zsenge korban vagy, úgyhogy nézheted:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.11. 12:53:52

@Donna (Cara)mba:
Kalán nénit jobban bírtam. Nagy fan voltam. Volt az a játék, amikor kicsi négyzeteket tilitolizva tudtál kirakni 1 képet. Kb. rubik kocka 2Dben. Na, abból volt Kalán nénis.
Meg Nils Holgerson. Bár az óvoda. Vicces volt, kb. 1-2 éve adta a TV. Belenéztem. Felnőtt fejjel mennyire mást lát az ember. Pl. valahogy jobban megragadott
tizenikszedik Károly svéd király szobra, ahogy életre kelt. Gyerekként meg kb. annyi: jujj, szobor. Mozog. Beszél. :D

De hogy azt a nyomi Jankovics Marcell-féle Fehérlófiát nem adom a gyerek kezébe, az tuti! Annál ocsmányabb dolgot.... animalporno, prostik, ésatöbbi. Majd szóban hallja, azt jóvan. Mert kedvenc mese. Biztos milliószor elmesélem majd neki a Hétszűnyű Kapanyányi Monyókot, meg a griffmadarat, de képzelje el maga. Majd ha felnő, rájön, hogy ha bicskával lenyessük a karunk, az biza sprickolva vérzik.
süti beállítások módosítása