He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Miért kell a mások életét nézni?

2010.11.03. 20:43 pimpalini

Annyira, de annyira utálom a Barátok köztöt, hogy azt szavakba önteni is nehéz. Fel nem foghatom, miért is kell a mások életét nézni millióknak... Nem elég a saját hétköznapi unalom? A saját problémák? Még másokét is nézni kell a tévében minden nap? Még egy ok, amiért este nem érdemes tévézni, vagy amiért az ember várja a hétvégét...:)

8 komment

Címkék: élet szar tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr762420999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2010.11.03. 22:14:33

Nem nézem a Barátokat! Nem kamu, nem fényezem magam. Cserébe elárulom, hogy a McLeod lányai-t nézem, szeretem, mert ott koszosak a lányok, fekete a körmük alja és izzadnak:))))
Miért nézik sokan a Barátok közt? Mert nem kell rajta agyalni, nem kell gondolkozni, mert ismerősök, mert ...mert ott a kérdésedben a válasz is. Mert szeretik nézni a mások problémáját.Addig se gondol a sajátjára:)
Mellesleg régen anno rengeteg magyar tévéjáték volt és ismertük a magyar színészek színe- javát!Ma magyar színészt hol láthatunk? Reklám, szappanopera, főzőcske. Szomorú.

Marcellusca 2010.11.04. 08:12:31

Reggelt, Népek!

Mingyá visszaolvasok is. :)

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.11.04. 08:53:02

Főként nők nézik a Barátok köztöt. Nekik nincs semmi dobozuk! Ezért kell valami, ami kikapcsolja őket :-D
Ja, és Jó reggelt!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.11.04. 09:28:47

Reggelt!
Én nő vagyok, de nem nézem. Egyszer éltem női kollégiumban, ahol mindenki azt nézte, de ott se bírtak rászoktatni.

Marcellusca 2010.11.04. 10:01:56

Ezzel a BK-tel ki lehet kergetni a világból. :)
Csak néha csípek el néhány percet, de az bőven sok(k).
Kényszeredett forgatókönyv, nyakatekert "cselekmény".

Ráadásul annyira béna, mintha én írtam volna. :D

És már szinte mindenki volt mindenkivel. :)
Az új szereplőknek is ez lesz a sorsuk. A fél ház végigmegy rajtuk. :)))

Mongyuk a zén jóslatom, amit "vártam", már nem következhet be, hacsak valami visszaemlékezés formájában nem, hogy összehozzák Magdi anyust Andrással. :DDDD

pimpalini 2010.11.04. 10:49:16

@Marcellusca:

A legsúlyosabb az egész felépítés. Kiírják mikor kezdődik. Előtte beharangozó reklám, vagyis a kb. 2*12 percet összevágják 0,5-1 percben. Ez már önmagában nagyon szar. Aztán jön a reklám. Sosem kezdik akkor, mikor ki van írva (eddig 4-5 esetben követtem, s nem kezdték), azért, hogy nézzél reklámot. Sokat. Aztán jön maga az "őrület". Nagyon irritáló. Majd reklám, összegzés és a második rész.

A legdurvább pedig az, hogy sosem lesz vége. Ezt a normál sorozatokban is utálom, nem szeretem az olyan sztorikat, amit teljes egészében nem tudok "felgöngyölíteni" 1 nap vagy egy hétvége alatt.:)

A "cselekmény" meg természetesen kiszámítható, hogy az átlagnéző is örüljön magának, hogy megmondta előre mi lesz.:)

pimpalini 2010.11.04. 10:52:16

Természetesen jó délelőttöt...:)

Amúgy én arra számítanék, hogy valami szokatlant hoznak be: mondjuk egy kis hetyegés Lali bácsi meg Andrásék lánya között, Miklós fia elszereti Miklós tesója feleségét, bankrablássorozat, rituális gyilkosságok, minden részben 5 perc természetismeret (pl. valaki épp megpuszilna valakit jön egy vágás: s egy szakállas mezei ember áll a képernyő előtt, s közli, hogy most néhány percben összefoglalja a mezei vöröshangyák életének izgalmas momentumait).
süti beállítások módosítása