He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A Nőciknek

2010.09.30. 19:30 neccharisnyás útonálló (törölt)

Egy csodálatos léleknyugtató dal

 

 

Néhány túlságosan friss szakítás után, miután kidühöngtem magam, vagy ha az Élet utamba sodort egy-egy minősíthetetlen hímneműt, az ilyenek vezettek ki a csalódás mocsarából.

33 komment

Címkék: lélek záne józsihammer

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr942335443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Donna (Cara)mba 2010.09.30. 20:09:54

Az a csaj angyal, ott.

Én meg boszorkány:)))))))

Marcellusca 2010.09.30. 20:19:24

Necc!
Angyal vagy!!!

Igaz, nőciknek címezted, de nagy baj, ha nekem is tetszik? :DDDD

Horizont 2010.09.30. 21:50:01

@Marcellusca: Én meg öreglány nőci, de nekem is nagyon tetszett!:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.30. 22:17:03

@Marcellusca:
Már miért lenne baj. Amúgyis mindig izgatott, hogy mit is gondolnak a férfiak az ilyen direkte bugyinedvesítés céljából írt dalokról.
Mármint hogy mi fogja meg bennük őket?
Mivégre rajong egy heavy metal arc a jurópos carrie c. számért, úgy, hogy képtelenség kiverni belőle? (pedig nagy jót tennének ezzel a világnak >D)
Vagy más krapek pl. a Jovis Always-ért?

Mert ezt nem lehet olyan könnyen elintézni, mint azt hogy "jaj, ez a csajszi tuti azért jött, mert dögösen néz ki a gityós" Gitáros konkrétan hasít, mint az atom, és olyan tökös, belevaló számokat tolnak a bandájával, hogy instant a bugi az ember lábában.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.30. 22:18:16

@Marcellusca: Szal hogy is van ez az úrnál....?
(ha van érkezésem ennyire indiszkrétnek lenni)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.30. 22:21:06

@Horizont: Jóvanna!:))) Alapból hölgyezem az úrinépet, de az ide túl formális. Meg én nőciblogoztam le ezt a helyet. Légy hű önmagadhoz!

Marcellusca 2010.10.01. 11:17:48

@neccharisnyás útonálló: Őőőőő, izé, hogy is mongyam, hogy érthető legyek? :)
(Nem a Te/Ti értelmi képességeteket vonom kétségbe, hanem az én kifejezőkémet. :D)

Szóval: azé', mer' kemény csávóknak tűnünk/nézünk ki (vagy szeretnénk, ha annak látszanánk :D) még érző emberek vagyunk. Az érzéseket nehéz megfogalmazni. Főleg egy "kemény" csávónak.
Viszont egy illen rokker srác jól, szépen meg tudja fogalmazni.
És még a "keménységéből" sem veszít.

De, én nem vagyok ám illen kemény csávó! :DDDD

Ezen kívül - szvsz - különleges hangzása van az ilyen rekedtes hangnak, mikor lírai dalt énekel. :)

Donna (Cara)mba 2010.10.01. 11:51:54

@Marcellusca: Na, ha most én az angyalt meg a lírai dolgokat jungi alapokon magyaráznám - a férfi lélek érző része, melynek kivetítése, megtestesítője EGY ADOTT TÍPUSÚ NŐ, és amely lélekrészt Jung Animanak nevez - akkor Arli megen pofán vág:(((

Asszem Arli allergiásch Jungra:(

De én tsak mondom a magamét, mint a verkli:(

Erős férfi lelkében finom, gyengéd, angyalszerű nő testesíti meg a férfi érzelemvilágát. Minek neki harcos nő, mikor harcos ő maga?
Tehát marad benne egy rész, ami ilyen érzelgősnek tűnő valami. Pedig amúgy a férfi a mindennapokban nem az, csak szeretné egy földi nőben megtalálni a szépséget, a gyengédséget, a megértést, a megbocsátást, mindent, mi alapvetően női attribútum. De ez benne is ott lakozik. Ez az ő másik fele. Árnyékos oldala.

Csak azóta kerültek az amazonok előtérbe, amióta sok férfi lelke - a kor nyomására - torzult. Sok férfi nem tudja már felvállalni a klasszikus harcos meg klánvédő szerepet, - ráadásul rengeteg fiúgyermeket csak a nő neveli, muszájból - a nők egy részének - nem is kis részének - sajnos harcosnak kellett lennie. Ez sem az ő egyéni hibájuk, sztem.
Így nézünk ki a mai világban, és erre fog a kollektív lelkünk majd kikínlódva választ adni.

Az amazon típusú Anima-kép egy férfi lelkében nem jó. Nagyon nem jó.
De az amazon női jelenség viszont van, létezik:(

Az Anima képet alapvetően az anya alakítja, formálja az első esztendőkben. Anya nélkül is létezik ez az arché a férfi lelkében, csak az anya még hozzáad.

Na, innen tovább mán nem pofázok, mert nem óhajtok kikényszeríteni egy pofontot:)

guma 2010.10.02. 02:05:06

Látom mindenki dolgozott, csak én dorbézoltam. Akkorát mulattunk és táncoltunk,hogy a fagyos éjszakában pólóra vetkőztek és a hajukból is folyt a víz...DDDDDDDDD
A lábam nem érzem. A nótázástól, hangom el..a tánctól lábam ki... (És a két napos tömény csavargást már csak gondoljátok hozzá!)

Donna (Cara)mba 2010.10.02. 13:01:09

@guma: Monttam én, te vagy közöttünk az elbitangoló, mulatozó, tsavargó nőci:)))))))))

guma 2010.10.02. 15:52:35

Ezt is sok szeretettel nektek (nem tudom miért ilyen jellegű számok jönnek most elő nálam, de biztos, hogy valaki hoz majd a közösbe egy kis pörgést, dinamikát is!!!

www.youtube.com/watch?v=O7f4G7jsrDw&feature=related

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.02. 16:19:05

@Marcellusca: Ó, színvallásra késztettem egy úriembert a lelkivilágáról! Azta! Büszke vagyok magamra! ;)
De lényegnél maradva, szeressem a rekedt hangon danolászó alakokat.

@Donna (Cara)mba: Azért elég sok példa van arra a történelemben, mikor nők amazonként, férfiak privilégiumának számító dolgokat tettek, pusztán azért, mert az élet rákényszerítette őket. De egyáltalán nem volt általános. Tényleg lehet valami ebben, hogy megváltozott a férfiak hozzáállása, és ez hozza ki a nőkből az ütnivaló dögöt.
Én még mindég ott vagyok, hogy anno a gyárban a férfiak kapták a kimeríthetetlen fizikai erőt, míg a nőket felkészítették arra, hogy bármit el tudjon viselni a lelkük.

guma 2010.10.02. 16:31:21

@neccharisnyás útonálló: Képzeld Necc ilyen típusú ürge volt ott (a nejével!), első perctől ment az ökörködés a buszon, a többit már mesélni sem lehet. És még kiállásra is "emlékeztetett" @Marcellusca:ra.
Küldtem is neki egy képet róla, hogy szerintem hasonló lesz 62 évesen!!!!!!!!!DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.02. 16:36:18

@guma: Ó, az haggyán! 2 napja szigetelik a pincénket.... ránk szakadt 6 munkásember. Először csak egymást ugratták, nade mikor látták, hogy mosolygok, vérszemet kaptak, és feszt csak produkálták magukat! végigvigyorgom a napokat. :DD

guma 2010.10.02. 16:39:39

@neccharisnyás útonálló: Valahogy így voltam én is (egy halom facér hapsi is jött) de én már csinálhatok bármit!
Ha megszólnak tegyék!!!DDDDDDDDD

De te jány 6 hapsi??? Gondolkodzs egy kicsit?DDD
Vigyázzzzzzz mert a vigyorral kezdődnek ám a dolgok!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.02. 16:43:14

@guma: Nyugi, nagypapa az összes! Ilyen szintű a társalgás is.

guma 2010.10.02. 16:47:14

@neccharisnyás útonálló: Csillagom azok veszélyesek tudnak lenni ám!

guma 2010.10.02. 17:36:16

@Marcellusca: Macika : Felszívódtatok! Majd ha tudok később benézek! Arli a fehér topoltyán űdvőzől!

Donna (Cara)mba 2010.10.02. 17:41:06

@neccharisnyás útonálló: Az más:) Van olyan is, de az szükséghelyzet.

Például az albánoknál még mindig dívik a vérbosszú. Ha két család úgy összevitázik, hogy ott már semmi nem segít, elkezdik kiirtani egymást. Ez eltarthat egy évszázadig is:( És közben kifogynak a hímek:((((((((((((((((

Ha az egyik családban már elfogyott az összes nő, akkor a legidősebb nő férfigúnyát ölt magára, férfiak társaságába jár egyenjogú férfiként, fegyvert hord, használja is (sőt köteles vele, elvárják tőle, legalább egy valakit a másik klánból átsegillyen a túlvilági hurrikho), dohányzik, káromkodik - szal férfi lesz belőle. Szexualitása megszűnik (gondolom ezért a legidősebb nő lép színre férfiként, ki van ez találva), tehát itt szó nincs szexuális aberrációról, hanem egy társadalmi közfeladatról, amit a nőnek fel kell vállalnia, mert kipusztultak a családja férfitagjai, és ez vért kíván. Vagyis ez egy társadalmilag elfogadott és támogatott pozitív szerep. Nekünk furcsa, nekik nem:)

De ettől azelőtt még nő volt az istenadta, nem kívánta valszeg magának ezt a szerepet. Csak muszáj volt vele:(((

Amiről én beszélek, az önként vállalt azonosulás, és inkább férf-lélek szempontbul közelítettem a témára - igaz, ők ezt váltig tagadnák, hogy lakik bennük egy fehér vagy fekete ruhás angyalka:)))))).
Errűll álmodoznak. Mindenik a maga "angyaláról", akit majd fel is lel az életben. Néha - valljuk be férfiaschan - pechjére:))))

Szal van náluk olyan angyalka-kivetítés is, ami inkább ördögöcske lenne, ha az ördög nőnemű lenne. Figyeld meg a fekete ruhájú, hajú, szárnyú angyal ábrázolásokat. Lelki töltése van a képeknek, ők a csábszirének, akik Loreleyként sötét ingoványba viszik a kiszemelt férfiáldozatukat:)
Nem én okoskottam emígyen;-DDDDDDDD
Mer akkor most az én könyveimet idézgetnék;-P

De nem ez a lényeg most. Nem vagy te abban az életszakaszban, hogy erről meditájjj...Majd öregen, a hintaszékben ráérsz:))))

A lényeg, hogy valaki angyal lehetett valakinek (számomra 0 percig volt kétségesch;-DDDDD
És EZ A JÓ:))))))))))))

Az én eszmefuttatásomat meg vigye el a kutya (ja, nem kaptak szegények vacsorát - ugye, bizonytalan, mint a kutya vacsorája, milyen sok okosság szól az én hüle agyamról:)))))))

A bogáncsokat meg szaporán szedegesd le magadrul, kérlek, mert kínjukban átugranak rám, oszt győzök kínlódni velük:(

Utána repkedj, angyalka, boldogan, szabadon:)))))))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.03. 00:20:42

@neccharisnyás útonálló: Julius Caesar Gall háborúkról szóló művében leírja, hogy a nők is harcoltak. De hogy! :-D Az külön fejezet. Majd egyszer elmondom.
Egyébként ez megy most nálam:
www.youtube.com/watch?v=TMKPK8Pwf-o
Egy zöldszemű hölgy kedvéért. Borzasztó napom van. 5 nővel vagyok összezárva, szülinapot ünnepelve. :-DDDDDDDDDDDDDDDD

guma 2010.10.03. 09:34:24

Talán este benézek. Addig is mindenkinek SZÉP napot és egy kis derűt hozzá :

2010-09-16 11:38
Miért vannak Woody Allennek gyönyörű gyerekei?

A híres filmes felfedi titkát:

Gyönyörű gyerekeim vannak. Hál’ Istennek a feleségem megcsalt.

Woody Allen

Donna (Cara)mba 2010.10.03. 23:18:55

@Ásó[Mosó]maci: Remélem, nincs ződ szömű régész az munkahelyeden:))))))

Ugyi, tévedek és nem jól emléxem...;-D

Á, muzeumban nicsnek is ilyenek;-DDDPPPP

Miket nem bészélek? Szép, ződszemű múzeumi hölgyemények? Á, ki van csukva. Oda szerencsére csak múmiák járnak;-D

Na ne mán, hogy ilyen területen miniszoknyás, avagy feszes popsira, feszesen feszülő nagdrágocskás leányzók járjanak:)))) Meg kebelre símuló blujzú némbörök is előforduljanak:)))))

Nem ölég Marcellusnak az ő munkahelye?

Kiderül a végin, hogy tenéked is tsak szenvedést osztott ki az élet munkád, hivatásod szigorú gyakorlása közepette?;-DDDD

:D

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.04. 09:42:32

@Donna (Cara)mba: Válaszoltam. Bocs, hogy csak most, de most néztem meg a postaládámat.
Nálunk nincs ilyen. (Csak a fényképeken :-D)

Donna (Cara)mba 2010.10.04. 10:45:32

@Ásó[Mosó]maci:
Szép jó napot mindenkinek, aki felkelt a pihe-puha ágyól, hogy elkezdje ezt a keserves HÉTFŐT:(

A Blogok setét ördög-öregannya elnyelte a kommentedet:D, Mackó:)
De nem baj, így is boldogulok valahogy a válasszal:).

A leveledet elolvastam, köszi. És kösz a képeket.

No, khm, nem is tom mit kívánjak Neked;-DDDDD

Ezt kiállni, amit te kiállhattál a szülinapos bulin, és ilyen nők mellett: hát férfiasch tött vót, a biztos:)

Marcellus irigyelne, de egy idő után mán ő se tudná, irigykedjen-e, vagy inkább megpucoljon.

Ej, az a sok MariaMaddalena......

Addig jár a medve régészkedni, amíg a bundáját szét nem tépik az nőstény macijányok;-DDDDDDD

Donna (Cara)mba 2010.10.04. 10:47:01

Most bezzeg előjött a kommented, előadta az ürdüng öregannya, mivelhogy egy boszi átkozta:)))))))))))))

Donna (Cara)mba 2010.10.04. 10:58:53

@Ásó[Mosó]maci: A lényeg: a képen még láthatólag álltad a küzdelmet, mert igön jókedvűen vigyorogsz:)))

Enyire kokaschnak lenni - hát ez már égbekiáltó, piszok mázli/bűn:)

Naná, hogy nevecc ezerrel jódolgodban:))))

De bírósch embörnek láccol a képen, a szentigaz:)
Nem vagy ijedős:)))
Na, hát mán csak minden férfiembör ilyen vóna, jobb lönne a világ sora:)
Nőt nem bánt, ölel. Ezért nő is szereti. Viszont. Én is:)

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.04. 11:10:23

@Donna (Cara)mba: Köszönöm. Mindig jó érzés, ha egy nő elismeri érdemeimet. De a nagy dicséret már káros lehet. Még a végén nagyképű leszek, és elszállok magamtól :-D

Marcellusca 2010.10.04. 12:12:16

@Ásó[Mosó]maci: Repülő medve? Az millen? :)))
Mer' repülő kutyáról már hallottam. :)
De medvéről még nem. :D

Donna (Cara)mba 2010.10.04. 12:16:10

Mék kicsit dógzni:)

Legyetek jók, ne verekeggyetek, mer a nem szép dolog!

Remélem marad itt egy nőci, azki legalább vigyázz rátod, hébe-kórba rátok néz;-DDDDDD

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.04. 12:29:52

@Marcellusca: Olyan, amilyen én leszek, ha nem dolgozok :-D
süti beállítások módosítása