He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Magyar Péter: A magyar miniszterelnök beszédének 80 százaléka egy Budapest központú világpolitikáról szólt, éppen csak az indiánokról nem beszélt

2024.07.28. 15:15 guma70

Magyar Péter: A magyar miniszterelnök beszédének 80 százaléka egy Budapest központú világpolitikáról szólt, éppen csak az indiánokról nem beszéltFotó: Pavel Bogolepov / Forrás: Népszava

A Tisza Párt elnöke is azt emelte ki, amiről hallgatott a kormányfő, így a magyarok gondjairól, a pénzhiány miatt elmaradó műtétekről, hazánk teljes eladósításáról, a szegénységről és a népességfogyásról.

„Sokan kérdezik a Tisza Párt álláspontját a mai miniszterelnöki beszédről” – írta szombat délutáni Facebook-posztjában Magyar Péter, aki korábban Orbán Viktor beszédének szétcincálása helyett párttársaival egy balatoni evezős programon vett részt.

Követői akarata előtt meghajolva, mégis közzétette, hogy mit is gondol a kormányfő elképzeléseiről, illetve arról, amiről a közvélemény nem tudhatott meg semmit: 

„A beszéd 80 százaléka egy Budapest központú világpolitikáról szólt (épp csak az indiánokról nem beszélt), de szó sem esett a magyar emberek problémáiról és a hazánkban tapasztalható égbekiáltó igazságtalanságokról.”

„Nem esett szó arról, hogy miközben a miniszterelnök haverja 30 milliárdos jachton ringatózik épp a francia riviérán, addig a forráshiány miatt gyerekműtétek maradnak el Magyarországon. Nem esett szó a szétvert oktatásról, a hárommillió létminimum alatt élő honfitársunkról, a külföldre menekült százezrekről. A miniszterelnök ma Magyarország demográfiai fenntarthatóságáról álmodozott, miközben a totálisan téves politikájuknak köszönhetően soha nem született ilyen kevés magyar gyermek. Arról is értekezett, hogy rövidesen radikálisan csökkentik az államadósságot, miközben csúcson van a magyar adósság és most épp kínai giga hitellel zálogosítják el a gyerekeink és unokáink jövőjét” – zárta le a tusványosi táborban elhangzottak „tartalmi” részét a pártelnök.

https://nepszava.hu/3244579_magyar-peter-tisza-part-orban-vikor-tusnadfurdoi-beszed-2024

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2618455859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma70 2024.07.28. 19:45:14

Rácz András Geopolitikai aspektusok Orbán tusványosi beszédében - rövid elemzés címmel.

„Helmut Schmidt német kancellárnak volt egy mondása, hogy »Wer visionen hat, sollte zum Arzt gehen« - azaz, »Akinek víziói vannak, az menjen orvoshoz«. Ennyi körülbelül elég is Orbán nagyívű geopolitikai vízióiról”

- írta a szakértő.
süti beállítások módosítása