He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Milyen orrod van? :-)

2020.07.01. 07:45 guma

Orr

Mit árul el az orrunk a személyiségünkről?

Mindenkinek van és mindenkinek kicsit másképp néz ki: az orr. Vannak akik annyira nem szeretik, hogy plasztikai sebészhez fordulnak miatta. Másoknak viszont megfelel a sajátjuk, amennyiben az jól működik.

Furcsán hangzik, de tanulmányok szerint az orr alakja sokat elárul a személyiségedről. Az izraeli Ben-Gurion Egyetem tudósai által nemrégiben közzétett kutatás szerint, a fenti képen látható orr típusokat különböztethetjük meg. Nézd meg jól az orrodat a tükörben majd a fenti képet is. Ezek alapján milyen alakú az orrod? A következő oldalon található leírás illik rád?

  1. Núbiai orr: az ilyen típusú orr a kreatív és az érdekes embereket jellemzi. Optimisták és nyitottak a világra. Szeretnek társalogni és gyakran érdekes baráti társasággal vannak körülvéve.
  2. Görög orr: azok az emberek akiknek “görög” orr formával rendelkeznek kissé visszafogottabbak. Nehezen mutatják ki érzelmeiket és nem szeretik ha a figyelem középpontjában vannak. Hűségesek, pragmatikus hozzáállással rendelkeznek az élethez és mindig lehet rájuk számítani.
  3. Kampós orr: az ilyen típusú orron középtájt (kisebb) dudor van. A kampós orrú emberek nagyon ambiciózusak és célorientáltak. Gyakran erős meggyőződéssel és elvekkel rendelkeznek, melyek mellett lelkesen ki is állnak.
  4. Horgas orr: az ilyen orrú emberek határozottak és jól szervezettek. Karrierjük és a szakmai fejlődésük, sikereik gyakran prioritást élveznek náluk. Intelligensek és nem adnak fel semmit sem szakmai sem magánéletben addig, amíg el nem érik a kitűzött célt.

5. Pisze orr: vidám, lelkes, impulzív és spontán emberekre utal a pisze orr. Pezsgő személyiségük miatt nagyon népszerűek és sok ember számára vonzóak. Másokhoz képest gyakrabban hallgatnak a megérzéseikre.

6. Egyenes orr: erős személyiséggel és nagy magabiztossággal rendelkeznek az egyenes orrú emberek. Tudatában vannak saját képességeiknek, így minden helyzetben képesek önállóak és függetlenek maradni.

7. Római orr: az ilyen orr típussal rendelkező emberek nagyon érzékenyek és fejlett érzelmi intelligenciájuk van. Rendkívül empatikusak és mindig lehet rájuk számítani. Néha azonban elfelejtenek saját magukkal is törődni…

8. Ferde orr: az ilyen orrú emberek kiegyensúlyozottak, megbízhatóak és jól tudnak hallgatni. Nagyon pragmatikusak, és mindig lehet rájuk számítani.

https://www.napmintnap.com/erdekes/orr-szemelyiseg/2/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1715678526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása