He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Kelekótya karácsony + 1 meglepi

2019.12.24. 16:00 guma

Kellemes, szeretetben gazdag, békés napokat minden kedves ismerősnek, betérőnek és csavargónak!

Luther Kranknek tele a hócipője a karácsonnyal. Feleségével egyetértésben úgy dönt, hogy fittyet hány a szomszédság elvárásainak meg a decembertáji közerkölcsnek, és melegebb éghajlatra utazik a szeretetünnep cirkusza elől. Már kész az utazólista, már haragosuk az egész utca, amikor a házaspár Peruban élő lánya bejelenti, hogy odahaza szeretne karácsonyozni. A Krank házaspárnak egy napja van arra, hogy helyreállítsa a békét az utcabeli családokkal és békés karácsonyi otthont teremtsen - hóemberestül, ajándékostul, cukormázastul.

A karácsony igazi öröme

Hogyan próbálja egy család megmenteni a karácsonyát. Nézd meg A karácsony igaz öröme című filmet, kizárólag a Netflix műsorán november 28-tól. A népszerű rádiós DJ (Romany Malco) éppen akkor veszíti el az állását, amikor négy elkényeztetett gyereke a kezébe nyomja a karácsonyi kívánságlistájukat. Miközben kényszerből egyszerűsítik az életüket rájönnek, hogy a kevesebb többet jelent annál, amit valaha is elképzeltek.

Nézd meg itt:

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-karacsony-igazi-orome-2019-netflix-romantikus-vigjatek-qX6OUZuvxqaditnI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1215304030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása