He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Ha államnak dolgozól, elveszítheted a házad? + A szombathelyi polgármester habogása: ha jól viselkedsz, stadiont kapsz?! Kitől is? Jézuskától?

2017.11.09. 09:59 guma

Jól viselkedett a város, ezért kapta ajándékba a 15 milliárdos stadiont

Az új szombathelyi stadion eddig is maga volt a sikertörténet:

  • 8-ra tervezték, végül 15 milliárd lett, 
  • Mészáros eszéki csapata avatja a Mészáros Lőrinc veje vezette klub új otthonát, 
  • aminek továbbra sincs üzemeltetője.

De a nyitómeccset megelőző stadionavató mind közül kiemelkedik. Az RTL Klub Híradója a kézilabda csarnok (!!) üres székei előtt rendezett ünnepen szerencsére ott volt, és rögzített.

Puskás Tivadar polgármester 

Szombathely első embere az adófizetők 15 milliárd forintjából felrántott épületet ajándéknak titulálta, amit a város jó viselkedésével érdemelt ki. Puskás Tivadar Jézuskáig tartó gondolatmenete szerint azok a városok, ahol nincs 15 milliárdos stadion, rosszak.

Hende Csaba országgyűlési képviselő

Nem traktálta számokkal, kalkulációval, tervel az üzemeltetés miatt jajveszékelőket a bukott miniszter. "Vélhetően" ugyanannyiba fog kerülni mint a régi, jelentette ki Hende. A politikust nem zavarta meg, hogy Szombathely mindössze évi 150 millió körüli támogatást szán az üzemeltetésre, míg a régi stadion fenntartása évi 300 millióba került. Üzemeltetőt pedig egyelőre csak ideiglenesen sikerült találni.

Mészáros Lőrinc veje, Homlok Zsolt

A Nyugat.hu számolt be a a Haladás VSE elnöki posztját 2013. óta betöltő Homlok beszédéről, aki "előbb elárulta a titkot, mit is jelent a haladás szó, megnézte az értelmező kéziszótárban: előremenetelés, erkölcsi előrelépés". Majd kijelentette

"és ma, 2017-ben itt állunk egy létesítményben, elszorul a szívem, hiszen ez egy álom volt! És az álom most teljesült. Itt vagyunk, egy új komplexumban, ami már a miénk, a családé, a Haladás-családé, és a következő napokban kezdjük a beköltözést."

https://444.hu/2017/11/08/jol-viselkedett-a-varos-ezert-kapta-ajandekba-a-15-milliardos-stadiont

Más: A határkerítés építése miatt bukhatja el a házát – ezt állítja Híradónknak egy vállalkozó. A második, úgynevezett okoskerítésre 28,4 milliárd forintot költött a kormány tavasszal, a munkával sok alvállalkozót is megbíztak. A híradónknak nyilatkozó sándorfalvi férfi azt állítja, csaknem 96 milliós munkát végzett el, de 60 milliót nem kapott meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6313217847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása