He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Egy hiteles politikus

2014.01.15. 14:39 Ayuamarca

index.hu 2008. február 28.
Lefeküdt Gyurcsány a Gazpromnak?
Csütörtökön Moszkvában Gyurcsány Ferenc miniszterelnök aláírja, hogy Magyarország részt vesz az orosz Déli Áramlat nevű gázvezeték építésében.

index.hu 2008. február 28
Orbán Viktor: Magyarországon puccs van
Orbán Viktor bírálta, hogy a kormány titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal "a XXI. századot és a teljes Kárpát-medencei magyar nép életét meghatározó" energiakérdésben.

orbanviktor.hu
Orbán Viktor megnyitóbeszéde Losoncon, a Magyar Koalíció Pártja megalakulásának 10. évfordulóján hangzott el 2008. február 28-án. (részlet)
"Történik valami, ami Magyarországon mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen. A magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen. Tíz évre titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal a XXI. századot és a magyar nép, a teljes Kárpát-medencei életét döntően meghatározó kérdésben: az energia kérdésében. Úgyhogy arról mi semmit nem tudunk. Ez figyelmeztet bennünket arra, hogy miközben itt a gyakorlati együttműködés kérdéseinek feszegetésével töltjük majd az időnket, van még teendő; a rendszerváltás korából, az előző rendszerből itt maradt romok eltakarítása, kártékony, rossz politikai reflexek és mentalitások eltakarítása úgy gondolom, hogy nemcsak Önöknél, hanem bizony nálunk Magyarországon is még emberpróbáló feladatokat ad nekünk. "

index.hu 2014. január 14.
Az oroszok építik Paks két új blokkját
- Az orosz Roszatom építi meg a paksi atomerőmű két új blokkját, állapodott meg Moszkvában Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor.
- A hatalmas beruházásról tender nélkül állapodtak meg.
- A tervek ellen Brüsszel nem emelt vétót, állítja a Miniszterelnökség.
- A beruházáshoz az oroszok 3000 milliárd forintos hitelt adnak 30 éves futamidőre. A magyar félnek ehhez még kb. 750 milliárd forint önerőt kell adnia. A teljes költség ennél jóval magasabb lehet.

LMP: Orbán behívja a oroszokat
„Veszélyes vizekre evez Orbán Viktor a megállapodással, amely hosszú évtizedekre meghatározhatja Magyarország energetikai lehetőségeit” – mondta az Indexnek Szél Bernadett. Az LMP politikusa szerint Orbánnak nincsen felhatalmazása arra, hogy szakmai, társadalmi egyeztetés nélkül egy ilyen jelentőségű megállapodást írjon alá.
„Hosszú ideje sumákolás zajlik. A törvényekbe több helyen beszivárgott Paks II, mint létező erőműnek a megnevezése. Az LMP már akkor választ követelt a kormánytól arra, hol tartanak most a tárgyalások, ám nem kapott. A fenntartható bizottság elnökeként javasoltam, hogy az atomerőmű kérdése a bizottság elé kerüljön, ezt a Fidesz azzal söpörte le, hogy még nem aktuális" – mondta Szél, aki szerint elképesztő, ahogyan a kormány kezeli a sokmilliárdos, hosszú távra kiható ügyet. A politikus a moszkvai találkozó előtt azt mondta: „Orbán Viktor behívja az oroszokat”, ha aláírja a tender nélküli megállapodást.

6 komment

Címkék: politika gazdaság magyarország putyin orbánviktor pofátlan kormányterv

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr825759712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ayuamarca 2014.01.16. 21:32:29

@miről van itt nagybasz0: Itt a folytatás:
444.hu/2014/01/16/brusszel-ellen-kellenek-a-magyarok-az-oroszoknak/

Komolyan, az ész megáll.
Skandáljuk hangosan: NEM LESZÜNK GYARMAT!

guma 2014.01.17. 05:28:59

@Ayuamarca: @miről van itt nagybasz0: :)

mondanám, hogy szép új világ... de ez még annál is megdöbbentőbb...

" Minden hülye tud ideológiai kiskátét írni, kiáltványt aláírni, miniszterelnöki szóra lesni, annak hátsóját nyelvvel illetni, pártlapban toppantani nagyot a lábbal, harciasan nézni a baráti kamerába. Egy kibaszott atomerőművel nem lehet szórakozni, az egy másik élet, és egyébként egy másik halál, if you get my drift. "

orulunkvincent.blog.hu/2014/01/16/a_nagysagrol

guma 2014.01.17. 19:45:48

@miről van itt nagybasz0:

ez szenzációs :DDD
csak sajnos igaz...
süti beállítások módosítása