He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Rod Stewart, Phil Collins, Scorpions, Air Supply, Bee Gees, Lobo - Soft Rock Songs 70s 80s 90s Ever

2021.07.26. 07:55 guma

Szólj hozzá!

Miért is hajtunk?

2021.07.26. 07:25 guma


A halász hazatér fatörzsből vájt csónakján és találkozik egy külföldi piackutató szakemberrel, aki ebben a fejlődő országban dolgozik.
A piackutató megkérdezi a halásztól, hogy miért jött haza olyan korán.
A halász azt feleli, hogy tovább is maradhatott volna, de elég halat fogott ahhoz, hogy gondoskodjon a családjáról.
- ..és egyébként mivel tölti az idejét? - kérdezi a szakember.

Szólj hozzá!

Vörös Lámpások

2021.07.25. 07:40 guma

 Az 1920-as években játszódó film egy fiatal nő történetét meséli el, aki a Hadúr-korszak alatt egy gazdag férfi egyik ágyasa lesz . Dicsőséges látványa és pazar színhasználata miatt ismert. A filmet a Qiao Family Compoundban forgatták Pingyao ősi városa közelében , Shanxi tartományban . Bár a forgatókönyvet a kínai cenzorok jóváhagyták , [2] a film végleges változatát egy ideig Kínában betiltották.

(https://translate.google.com/translate?hl=hu&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Raise_the_Red_Lantern&prev=search&pto=aue)

Szólj hozzá!

Hogyan látják Ukrajnában a magyar pénzosztást?

2021.07.25. 04:23 guma

Egy kétnyelvű, magyar és ukrán nyelvű tábla Nyugat-Ukrajnában, Bene településnél, ahol jelentős a magyar lakosság

A nyugat-ukrajnai magyar közösségek és civil szervezetek legalább 115 millió eurót kaptak a magyar kormánytól az elmúlt tíz évben – derült ki a Szabad Európa tényfeltáró riportjából. A Schemes című oknyomozó műsor szerint Orbán Viktor miniszterelnök kormánya erőteljesen megnövelte a határon túli magyar közösségek finanszírozását, nemcsak Ukrajnában, hanem Szlovákiában, Romániában, Horvátországban, Szerbiában és Szlovéniában is. A Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség 2017-ben és 2019-ben összesen több mint hárommilliárd forintot kapott magyar állami pénzből óvodák építésére és felújítására. Magyar állami pénzeső az ukrán határon túlra, az ukránok szemszögéből.

Szólj hozzá!

Kis esti - Dance

2021.07.24. 18:00 miről van itt nagybasz0

1 komment

Címkék: zene videó tánc

süti beállítások módosítása