He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Bodrogi Gyula 85 éves lett. Köszöntjük a 1962-ben készült, Házasságból elégséges c. filmjével, ahol Töröcsik Mari a partnere

2019.04.26. 07:56 guma

Szöszi és Árpi nagyon szeretik egymást. A lány fodrász, a fiú cukrász. Szöszi szülei elváltak, a lány nagyanyjánál lakik. Árpi szereti a szüleit, de régóta haragszik sógorára, akiről tudja, hogy szeretőt tart. Pista Árpi ellen fordítja a szülőket, és a veszekedés után a fiú elhatározza, hogy elköltözik otthonról. Aztán még jobb ötlete támad: házasodjanak össze Szöszivel. A lány ugyanolyan hebrencs, ezért rááll a házasságra. Nyár van, Árpiék Csúcs-hegyi nyaralójába költöznek. Felkészületlenek azonban az önállóságra, ezért sorozatosak köztük a konfliktusok. Csúnyán összevesznek, és Szöszi hazaköltözik. Árpit legnagyobb meglepetésére apja beszéli rá, hogy béküljön ki a lánnyal. Szöszi először duzzog, de szerelme legyőzi a sértődést. Megpróbálják újra, együtt.

Szólj hozzá!

Ji Yong Kim

2019.04.25. 07:59 guma

Szólj hozzá!

A hivatalok helyett, Gulyás Gergelyék "felgöngyölítették": Rablópártok // Első rész + Kamupártok nyomában

2019.04.25. 05:37 guma

Szólj hozzá!

A hülyének is megéri! Hát még nekünk...

2019.04.24. 18:00 guma

Harmincéves bizniszpárt-hálózatot bogoztak ki Gulyás Mártonék

Mi köti össze “Tomcatet” Seres Máriával és Mátraverebéllyel? A film nemcsak erre, de a kamupártok, bizniszjelöltek szerepére is keresi a választ a NER 9-ik évében.

Szólj hozzá!

Partizáninfo: Csányi Sándor életútja

2019.04.24. 07:54 guma

Szólj hozzá!