He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

december 2020
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Kis esti - Viking

2020.12.02. 18:00 miről van itt nagybasz0

1 komment

Címkék: zene

A pajtakasztingoló elhúzta a csikot a lengyelekhez, most meg a kordonbontó fiúcskák a vezér és a zsarolható titkaik védelmében kordont emelnek?

2020.12.02. 11:55 guma

Pörög tovább a Szájer-botrány: elkordonozták a kormányülésnek helyet adó Karmelita-kolostort

(Ez olyan bájos, ahogy a nyilvánosságtól teljesen összeszarják magukat, ha a valóság tényeivel, kérdéseivel találkoznak. Semmire sem tudnak válaszolni, sőt már kérdésekért is büntetnek pl az országházban. Vagy ha Tiborc luxusadót vetne ki a főváros, ezért beperelik, de közben még a perbe is beleszólnak, hiszen az éjjel villámgyors rendelet alkotással megtiltja a "papa" az új adót jövőre. Persze ők gyalázhatnak, vádolhatnak bárkit bármivel országszerte közpénzen fenntartott gigászi médiabirodalmukban, milliárdokkal kitömött központi propaganda gépezettel, a gázkamrázó, csürhéző közalkalmazottak tömegével erkölcsre oktatják az országot)

Semjén Zsolt a Szájer-ügyről: Miért kellene nekem ehhez bármit is szólni?

Szerda reggel a kormányülésre érkező kormánytagokat kérdeztük Szájer József szexbotrányáról.

Szólj hozzá!

A szexpartira 10 embert hívott meg, de végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is.

2020.12.02. 07:45 guma

Megszólalt a brüsszeli orgia szervezője: Hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a belga lapok információi szerint a brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka. A Brussels Times arról írt, hogy drogokat is találtak a helyszínen. Kedden Szájer József, a Fidesz mára lemondott EP-képviselője elismerte, hogy ott volt a – megfogalmazása szerint – házibulin.

3 komment

Addig járt a korsó a kútra, míg a szemforgató konzervativ(?) nemzeti, nagyon keresztény politikus nem találkozik a belga ügyésszel?

2020.12.02. 05:05 guma

Szerintetek, Polt is felszólítja a belga ügyészt, mint Kövér a német Bundestág elnökét - mert mindez Soros összeesküvés eredménye? A "kanos magyar"esete a hazai hírekbe nem kap főszerepet, pedig a világ bulvárlapjain, de még a legnagyobb médiafelületek is beszámoltak: néhány óra leforgása alatt írt már róla a BBC, a Euronews vagy a Reuters is. 

Vége! Feljelentést tett a belga ügyészség Szájer ellen

Eljárás indult a Fidesz volt EP képviselője ellen kábítószerrel való visszaélés, a járványügyi szabályok megszegése miatt. A büntetőintézkedések akkor folytatódnak majd, ha a képviselő mentelmi jogát felfüggeszti az Európai Parlament – áll a Brüsszeli Ügyészség által az Euronewsnak küldött közleményben.

Szólj hozzá!

A választási csaló, milliókat, milliárdokat kaszáló kamupártok törvényileg beágyazva?

2020.12.02. 04:45 guma

Egy választópolgár átveszi a szavazólapot az országgyűlési képviselő-választáson 2018. április 8-án – Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI 

A Fidesz 2022-ben is pályára engedi a kamupártokat

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása