He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ismered magad? :-)

2020.09.27. 07:45 guma

Válassz egy emblémát, és nézd meg, mit árul el a személyiségedről!

Különös, de néha egyetlen tárgy, vagy akár egy fotó is furcsa érzéseket ébreszthet bennünk. Sokszor épp az első megérzés árulhat el rengeteg érdekességet a személyiségünkről, és most épp egy ilyen játékra invitálunk. Nézd meg az alábbi képeket, hallgass a belső sugallatodra, és válaszd ki, melyik tetszik a legjobban. Aztán olvass tovább, és derítsd ki, mit árul el ez a döntés rólad!

1 komment

The Best of Tallis

2020.09.27. 05:15 guma

1 komment

Már a járványnak is a politika akar parancsolni? Magyarországon nincs elég vírus??? Focival "szavazókkal" kiegészítjük?

2020.09.27. 04:20 guma

Furcsa döntést hozott az Operatív Törzs - a politika felülkerekedett

A magyar kormány fontosnak érzi, hogy minden érintett részt tudjon venni a romániai helyhatósági választáson, ezért az Operatív Törzs egyszerűsítette a határátlépést vasárnap - írja a Népszava.

Szólj hozzá!

Kis esti - Banjo

2020.09.26. 18:00 miről van itt nagybasz0

2 komment

Címkék: zene videó

Kairó bíbor rózsája 1985.

2020.09.26. 08:00 guma

A harmincas évek gazdasági válsága idején részeges, munkanélküli férjének brutalitása és pincérnői állásának unalma elől Cecilia a mozi csillogó álomvilágába menekül: a Kairó bíbor rózsáját például annyiszor nézi meg, hogy rajongó tekintete a való életbe csalja a mozivászonról a hősszerelmes Tom Baxtert. Mivel ez menthetetlenül elakasztja a moziban vetített filmet, gázsiját féltve akcióba lendül Gil Sheperd, a Tomot alakító színész is. Ez a hármasság - a valóság, a valóság látszata és a látszat valósága - egyre újabb komikus helyzeteket teremt és fokozatosan fontos jelentéstani kérdéssé is válik.

Szólj hozzá!