He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?


És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

szeptember 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Ez is Amerika + Ez amerika (1976) +18

2018.09.19. 07:56 guma

A film – feltehetően – azzal a szándékkal készült, hogy bemutassa, milyen „kificamodott”, a „kulturált európai” számára sokszor visszataszító dolgokban .

A dokumentumfilm mozaikszerűen mutatja be a mai amerikai élet furcsaságait, jellegzetes eseményeit, a rendkívül meghökkentő, mégis gyorsan terjedő szokásokat. Láthatunk roncsderbyt, autós templomokat, karatézó apácákat, ejtőernyős esküvőt. A testkultusz, a női szépség és a szexualitás központi helyet foglal el az emberek tudatában. Hihetetlen érdeklődés mellett zajlik egy-egy meztelen szépségverseny, dívik a testépítés, a tetoválás. A házastársi kapcsolat és az élettől való (önkéntes) búcsúzás is új formákat talál. Egyesek a "szegényes étkezési kultúrával" szemben szokatlan, sőt elborzasztó tápanyagok felé fordulnak.

Megdöbbentő, borzalmas, elképesztő. meghökkentő részletek miatt még a felnőtteknél is kiverheti a biztit, tehát nem javaslom megtekintését.

Ne lépj tovább, ha nem vagy még 18 éves! 17a809fe5619be04e769bb1fd1d4c5bb_1.png

Szólj hozzá!

A közbeszerzésekről írt Rejtő Jenő, A Láthatatlan Légióban :) + hangoskönyv

2018.09.18. 07:38 guma

"Márpedig Wilkie úr keresni akart. Ezért aztán engedményeket kellett tenni. Így például a piperekereskedő hajlandó volt magasan számlázni a borotvakészleteket, de csak akkor, ha Wilkie úr megveszi a raktárban száradó hétszáz gumikesztyűt, amit egy forró napon, pillanatnyi önkívületében rendelt meg. A sportfelszerelési üzlet tulajdonosa csak úgy ment bele a kulacsok és turistapoharakkal történő manipulációba, ha negyven teniszütőt is eladhat. Podvinecz marsall ismerőse, egy cipőgyáros szerezte be a bakancsokat, de isten tudja, miért és hogyan, a cipőkkel együtt hetven tucat Mac-Wulf-Gruber patent biztosítótűt is szállítottak. A marsall szerint a sivatagban ilyesminek nagy hasznát vehetik, és amikor Wilkie közelebbi felvilágosítást követelt, azt mondta, hogy a tűkkel alkalmilag odatűzhetik a gumikesztyűket a teniszütőkhöz, ha úgy adódik, majd egyszer, hogy felmerül a biztosítótűk használatának kérdése. Nem merült fel többé.

Szólj hozzá!

Las Bandidas

2018.09.18. 05:52 guma

1880, Mexikó. Sara (Salma Hayek), a gazdag bankár lánya és Maria (Penélope Cruz), a szegény farmercsalád sarja összefognak, amikor megjelenik Tyler Jackson (Dwight Yoakam), a New York-i hitelbank képviselője. A könyörtelen banktisztviselő egy csapásra tönkreteszi mindkét lány családját, amikor jogtalanul elveszi tőlük a földjeiket. Sara és Maria elhatározza, hogy pisztolyt ragadnak és bosszút állnak a családjaikat ért sérelemért.Képtalálat a következőre: „Las Bandidas”

Szólj hozzá!

Bayer Zsoltnak nem szerzett örömet a Heti Napló. Sőt! Szembesült a magyar valósággal, hogy mi van akkor, ha nem tudnak busszal, állami pénzen szavazókat küldeni valahova

2018.09.17. 07:41 guma

Elképesztő végeredmény született! Több mint 100ezren 63% megszavazná! Tessék csak tovább hergelni a népet, de el kell azon gondolkodni, hogy akik itt élnek, nem biztos, hogy tapsolnak azoknak akik pénzért mindenre kaphatók. Nem biztos, hogy az állami hazugságból kér többet a nép, vagy ilyen a patyomkin világban szeretne élni... Szerintem ráadásul azt is megmutatta, mennyien szavaznak az állampártra a valóságban, umbuldák, szavazatok átrendezése nélkül.Sikeresen megoldották a magyarok mozgosításának kérdését, felrobbantották a hangulatot az EP védelmébe.

Itt megnézheted az adást: https://www.facebook.com/atv.hu/videos/235604100458073

Bayer Zsolt nem szeretné, ha Sváby András vigyorogna vasárnap este, így harcba hívta rajongóit

Szavazást indított az ATV Heti Napló című műsora a Sargentini-jelentésről. A nézőktől azt kérdezik, hogy ők megszavazták volna-e a jelentést.

Bayer Zsoltnak viszont nem tetszett, hogy péntekre a vasárnap este záruló szavazás állása azt mutatta, hogy az emberek 88 százaléka megszavazta volna az Európai Parlamentben szerdán elfogadott jelentést.

Bayer a blogján Fontos című bejegyzésében azt írta, „ne hagyjuk, hogy Sváby András ezen vigyorogjon vasárnap! Kérlek titeket, hogy szavazzatok és küldje tovább mindenki az ismerőseinek!”

Szólj hozzá!

Ady válasza a kormány propagandára

2018.09.16. 09:04 guma

Előnézet

Szólj hozzá!