He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

„Én nem vagyok olyan képmutató, hogy az inváziót összekeverjem a béke szóval” – kiakadt Orbán egykori olasz szövetségese

2023.03.26. 07:30 guma70

Giorgia Meloni ordítva osztott ki egy képviselőt, aki szerint abba kellene hagyni Ukrajna támogatását.

Olaszország miniszterelnöke, Giorgia Meloni elegánsan tette helyre Elisa Scutellà képviselőt, az 5 Csillag Pártmozgalom tagját az olasz parlamentben, amikor az Ukrajna támogatásának leállítását javasolta.

„Tisztelettel, azt hiszem, ezt Putyinnak kellene mondania. És meglep, hogy nekünk címzi ezt, mert ez valószínűleg elárulja az álláspontját, hogy engedélyezi Ukrajna megszállását, mert ha megállunk, nevezzük nevén a dolgot: ha mi leállunk, engedélyezzük Ukrajna invázióját. Én nem vagyok elég képmutató ahhoz, hogy az »inváziót« összekeverjem a »béke« szóval. És ezért úgy gondolom, hogy nem kellene engedélyeznünk Ukrajna megszállását.

Ez nem azt jelenti, hogy ne dolgozzunk egy béketerven, vagy ne dolgozzunk a konfliktus megoldásán. De tényleg azt hiszi, hogy bárki is szereti ezt a háborút? Gondolja, hogy bárki is örül ennek a képnek? Nem!”

– jelentette ki határozottan a miniszterelnök. Utána már arról beszélt, hogy az, hogy mit jelent pontosan a béke, nem egyértelmű.

„De nyilvánvalóan a helyzet egy kicsit bonyolultabb, mint ahogy a propaganda mutatja. Mert beszélünk a békéről... Tökéletes! Meg tudná mondani, hogy mik a feltételei a tárgyalóasztal megnyitásának? Konkrétan beszéljünk a békéről, mert egy ez olyan téma, amelyet szenvedélyesen szeretek. Már korábban is elmondtam ebben a teremben, és most is elmondom.

Úgy értem, ha azt gondolja, hogy például ahhoz, hogy tárgyalóasztalhoz üljünk, először is meg kell vagy nem kell megkérnünk Oroszországot, hogy hagyja abba az agressziót és vonja ki a csapatait az ukrán területről? Ön szerint felül kell-e vizsgálni Ukrajna határait és hogyan? Úgy gondolja, hogy az általa elfoglalt és birtokolt területeket, amelyekről önrendelkezési népszavazást tartott, át kellene adni Moszkvának vagy sem? Ezt szeretném hallani, ha komolyan beszélünk a békéről, különben amit tesznek, az csak propaganda egy független nemzet ellen, egy szabad nép ellen és a nemzetközi jog ellen, és ez felelőtlenség. Köszönöm!”

– mondta hevesen, a mondandója végén már kiabálva Meloni.

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/en-nem-vagyok-olyan-kepmutato-hogy-az-invaziot-osszekeverjem-a-beke-szoval-mondta-orban-egykori-olasz-szovetsegese/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8718080126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BiG74 Bodri 2023.03.28. 15:04:57

Tökös a csaj, pedig nem néz ki úgy.
süti beállítások módosítása