He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Raklapokon ücsörgő őr vigyáz egy sátorban a csodaszarvas-szoborra – lapszemle

2023.03.24. 11:30 guma70

Pedig kerítés veszi körbe…

Mitől félünk…? Hogy kitör az emberekből a popkultúra? Amúgy a posztos számára egy rendes székre már nem futotta, egy raklap-tákolmányon ül a 200 milliós szobor és a 32 milliárdos palota mellett. De mivel a HVG megírta, szerintünk a délelőtt folyamán becsempésznek neki egy hokedlit. Azt amúgy nem árulják el, mennyiért őriztetik a förmedvényt szobrot.

Visszacsempészheti a kormányzat az elvileg már lefújt Fudan-beruházás tervét

Úgy tűnik, a Fudan-beruházást a kormány nem fújta le, inkább csak kivár vele.

Szijjártó felháborodott

“Hogy jönnek ők ehhez? Én nem tudok arról, hogy Bosznia-Hercegovina külügyminisztériuma, és pláne az enyém jelentést írna más országok emberi jogi meg egyéb helyzetéről. Miért? Azért mert egyrészt nem dolgunk, másrészt semmi közünk hozzá…”

Az amerikai nagykövet visszavág

David Pressman a Twitteren reagált Szijjártó felháborodására, és ismerősnek nevezte a magyar külügyminiszter által elmondottakat. A posztban egy idézet szerepel arról, hogy a Kreml is folyamatosan szidta Amerikát a kritikáik kapcsán, mondván, visszautasítanak minden olyan kísérletet, amely a “belügyeikbe való beavatkozás”.

Kövér László Reykjavíkban

„A finn csatlakozás magyar parlamenti ratifikálására március 27-én sor kerül, Svédországé pedig a közeljövőben megvalósul, de nem Magyarország lesz az utolsó a sorban” – mondta Kövér Izlandon.

Még itt: “Aki az egészből most már egy szót sem ért, az vessen egy pillantást Törökországra…” Az Országgyűlés elnöke Birgir Ármannsson, az izlandi parlament elnöke meghívására érkezett hivatalos látogatásra Reykjavikba. MTI/Országgyűlés Sajtóirodája

Felettébb furcsa volt Nick Vujicic budapesti szereplése

És nem csak azért, mert a kormány 40 millióval tolta meg a fellépését.

“Egy ponton például arról beszélt, hogy Kanadában bebörtönöztek száz lelkipásztort, amiért a Bibliára hivatkozva bűnnek nevezték a homoszexualistást. Egy gyors Google-kereséssel kideríthető, hogy semmi ilyesmi nem történt Kanadában.”

Közel 16 milliárd forintot fizet a közmédia a Forma-1 közvetítéséért

2014-ben a közvetítések átköltöztek az M1-ről a Duna TV-re, majd az M4 Sportra.

„A csatornaváltást a nézettség brutális, három éven át tartó zuhanása követte, sőt a nézők elfordulása 2017-2019 között sem állt meg, csak az üteme mérséklődött.”

Az MLSZ szerint nincs ellentmondás a történelmi jelkép ügyében

Úgy “ítélik meg”, hogy a szövetség álláspontját a szervezetek érdemben nem vitatták és nem cáfolták, ezért a szövetség az általa előírt feltételeknek megfelelő drapériát beengedi a stadionba a következő két mérkőzésre.

Idézzük az UEFA sajtóközleményét:

Az UEFA tudomást szerzett azokról a sajtóértesülésekről, amelyek szerint engedélyezték a „Nagy-Magyarország” feliratú zászlók és transzparensek használatát az UEFA mérkőzéseken. A félreértések elkerülése végett közöljük, hogy az UEFA soha nem hagyta jóvá az ilyen zászlók és transzparensek használatát.

Lehet próbálkozni, Pinokkió…

Rogán Antal izraeli-grúz barátja a Köves Slomó vezette EMIH-hel közösen szerzett meg egy alumíniumfeldolgozót

Boldog élet már csak barátok közt vár.

Lázár János miniszterként döntött a ménesbirtok ügyében, miközben ő vezeti a tulajdonos alapítvány kuratóriumát

A ménesbirtok példája jól mutatja, hogy az összeférhetetlenség nem csak a felsőoktatásban merül fel. (Nincs itt semmi látnivaló, tessenek továbbmenni, és kellemes húsvéti ünnepeket…)

Ingyen passzolná át a felújított állami kastélyokat Lázár János

A tervezet szerint nemcsak a vagyonkezelést, hanem az ingyenes tulajdonjogot is megszerezhetnék a “közérdekű vagyonkezelő alapítványok vagy más magánjogi szereplők“, sőt még a múzeumokból kölcsönzött vagy műtárgypiacon megvett berendezés is az elprivatizált házakban maradna. A példátlan szabadrablást előkészítendő a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. két kastélyt, Edelényt és Pécelt már idén tavasszal bezár, 168 munkavállalót pedig elbocsátottak.

Hiába írt levelet az ukrán ombudsman, a magyar kolléga nem ér rá foglalkozni a kárpátaljai kisebbség ügyével

Közben az összes fideszes megmondóember a kárpátaljai magyarokért aggódik a hírfolyamában.

A MOK után már közvetlenül a tiltakozó háziorvosokat támadja az államapparátus

Praxis engedélyük elvesztésével fenyegetette meg a járási tiszti főorvos az orvosokat, ha nem vesznek részt a mentőszolgálat ügyeleti rendszerében. Azok a háziorvosok kaptak ilyen levelet a hét elején, akik Győr-Moson-Sopron és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében eddig még nem kötöttek önként szerződést az Országos Mentőszolgálattal (OMSZ).

A Médiahatósághoz fordul a MÚOSZ, miután Bencsik András svábbogárnak nevezte a március 15-i Szabadságmenet tüntetőit

“A rosszabbik hír az Bencsik moszkovita számára, hogy a csótány (svábbogár) nagy túlélő, már az ember előtt ezen a földön volt, és utána is itt lesz, és a svábbogár az, aki még Putyin haverjuk belengetett atomcsapását is túlélné, míg a fideszcsürhe meg egyáltalán nem, mert elpárologna az összes, mint egy fazék víz, amit a tűzön felejtettek rossz vagy hanyag háziasszonyok.” Rezeda: Svábbogarak

Szerző: Huppa-válogatás
Forrás: Huppa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5018079412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása