He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

„Ne legyünk Dél-Korea és Kína szemetese”

2023.02.05. 07:30 guma

Már eddig is sok fejfájást okozott a gödi Samsung SDI, mégis úgy tűnik, hogy egy újabb üzemet létesíthet az agglomerációs város határában. A térségi akkumulátoros beruházások több szomszédos településre is terhelést rónak, és még nem látni, hogy ezeknek hosszú távon milyen következményei lesznek.

Szólj hozzá!

Trump: Lődd le Joe!

2023.02.05. 06:05 guma

wikipedia.com Tragikomikus incidens miatt marad el a fontos találkozó: egy kínai kém légballon repült be az Egyesült Államok fölé. Méghozzá Montana állam fölött észlelték a kínai kém objektumot, mely államban vannak azok a rakétasilók, ahonnan útnak indíthatják a ballisztikus rakétákat Kína felé.

Szólj hozzá!

„Egy energiaszegény ország miért akar energiafaló akkumulátor-nagyhatalommá válni, miközben a magyar adófizetők pénzéből ázsiai vendégmunkásoknak teremt munkahelyeket?”

2023.02.05. 04:10 guma

Győrffy Dóra közgazdász-professzorral, az MTA doktorával arról beszélgettünk: miért vakvágány, hogy a „Vas és acél országa” után most épp az „akkumulátorgyárak országa” leszünk. Mi a gond az akkumulátorgyárakkal? Az, hogy nemcsak környezetrombolóak, de a gazdasági felzárkózást sem segítik.…

1 komment

süti beállítások módosítása