He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Tantermeket ajánlott fel Iványi Gábor egyházának iskolája, hogy a kirúgott tanárok előkészítő órákat tarthassanak a végzőseiknek

2022.12.05. 05:26 guma70

Nyolc tantermet, két interaktív táblát, számítógépet, internetet, áramot és fűtést, illetve kitartást tudnak biztosítani.

Tantermeket ajánlott fel Iványi Gábor egyházának iskolája, hogy a kirúgott tanárok előkészítő órákat tarthassanak a végzőseiknek

Fotó: Pavel Bogolepov  Forrás  Népszava

„Felajánljuk iskolánk tantermeit és eszközeit, hogy nálunk szerdán 16 órától, illetve pénteken 15 órától azon elbocsátott tanárok, akik végzős osztályokat oktatnak, előkészítő, felzárkóztató órákat tarthassanak” – jelentette be egy péntek délutáni Facebook-poszt tanúsága szerint a a Wesley János Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, hogy a helyiségeiket használják azok a tanárok, akiket négy nappal ezelőtti  a részvételük miatt bocsátottak el. 

A közlemény szerint nyolc tantermet, két interaktív táblát, számítógépet, internetet, áramot és fűtést, illetve kitartást tudnak biztosítani azoknak a tanároknak és diákoknak, akik élnek a lehetőséggel. 

Szerdán a Belügyminisztérium közleményéből derült ki, hogy három budapesti gimnáziumból nyolc tanárt rúgnak ki, a Karinthy Frigyesből hat, a Eötvös Józsefből, illetve a Vörösmarty Mihályból 1-1 pedagógusnak kell mennie polgári engedetlenségért. A bejelentést hatalmas felhördülés követte, már aznap este 500-600, szombaton több ezer ember tüntetett Pintér Sándor és Orbán Viktor lemondásának  a követelésével.

Pénteken az Eötvös József Gimnázium, a Karinthy Frigyes Gimnázium és a Vörösmarty Mihály Gimnázium tanárai és diákjai is tüntettek a kirúgások ellen. Az egyik elbocsátott pedagógus tavaly az év tanára volt a Karinthy Frigyes Gimnáziumban.

https://nepszava.hu/3177677_wesley-janos-ovoda-altalanos-iskola-es-gimnazium-felajanlas-tanterem-kirugott-tanarok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8617994558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása