He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Egy példa ami bizonyitja, mennyire lenéznek és módszeresen hogyan rabolnak ki minden adófizetőt a luxust, vagyont, pompát élvező, halmozó politikusaink

2022.12.03. 16:45 guma70

Szerintem: Szijjártó neje az állami tv-ben "koldul" mig párja a főnivel égeti a milliókat. Elképesztő ez a rongyrázó luxus pofátlanság iskolapélda ami minden tettükben tetten érhető! - még "vészhelyzetben" a repülő mellé 4 kormánybuszt is küldeni - külön csemege, amikor a jónép már benzint sem kap de NEKIK minden jár...

Szijjártó felesége az állami tévében gyűjt az autista lakóotthonok fűtésére

Tizenegy intézményt támogat az alapítványával. (https://444.hu/)

Honvédségi repülőgéppel utazhatott Szlovéniába Orbán Viktor

D MTI20221202002
Egy 150 személyes honvédségi repülőgéppel utazhatott Szlovéniába Orbán Viktor és Szijjártó Péter. Hadházy Ákos független parlamenti képviselő szerint az út polgári autóval három és fél órába került volna.

Mint arról korábban beszámoltunk, a szlovéniai Mariborba utazott Orbán Viktor, hogy munkaebéden vegyen részt Robert Globbal, Szlovénia miniszterelnökével. A megbeszélésen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vett.

A két kormányfő az európai energiabizottságot ért kihívásokról beszélt, melynek fényében óriási sikernek értékelték a két ország villamosenergia hálózatának összekapcsolását. Az összekapcsolás munkálatainak befejezése alkalmából szombat délután tartanak ünnepséget a szlovéniai Cirkovcén. 

Orbán Viktor és Robert Golob megállapította azt is, hogy Magyarország és Szlovénia kétoldalú kapcsolatait semmiféle problémás ügy nem terheli – ismertette Havasi Bertalan, hozzátéve: a két vezető kiállt a határmenti térségek további gazdasági fejlesztése mellett.

Egy 150 személyes repülővel utaztak

Az utazásáról Hadházy Ákos független parlamenti képviselő azt írta közösségioldalán, hogy az internetes adatok alapján Orbán Viktor és Szijjártó Péter egy 150 személyes honvédségi Airbus 319-es repülővel utazott a szlovéniai városba.

Ez a határtól 80 kilométerre, Budapesttől 350 kilométerre van. Polgári autóval három és fél óra, villogóval kevesebb lett volna az út. Orbán szégyellhette legalább, ezért csak azt posztolta ki, ahogy a repülőhöz vezető autóba száll be. Szijjártó a repülő ajtajában fotóztatta magát, bár úgy, hogy ne látszódjon a gép mérete

– fogalmazott a politikus posztjában.

A Népszava megkérdezte Havasi Bertalant, hogy miért volt szükség a repülőgépes utazásra. Azt a választ kapták, „meg tudják erősíteni, hogy a politikusok valóban repülőgéppel utaztak”.

(Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Robert Golob szlovén kormányfő találkozója a szlovéniai Mariborban 2022. december 2-án. Fotó: Fischer Zoltán / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI)

https://index.hu/belfold/2022/12/03/orban-viktor-miniszterelnok-honvedsegi-repulogep-utazas-szlovenia/

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1717993976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaegtoer 2022.12.04. 05:32:51

Amennyiben megfelel a tényeknek, hogy Magyarország és Szlovénia kétoldalú kapcsolatait semmiféle problémás ügy nem terheli, úgy adjuk oda szép miniszterelnökünket Szlovéniának örökbe és örökre s majdan temessék is ott. Ne túl sokára. (mert baj lesz.) Idehaza ugyanis számos problémás ügy terheli kapcsolatait az ő népével. És nyugodtan mehetne repülővel a teljes pereputty. Tőlem még a turai kastélyt is felpakolhatnák. Ellenben Hatvanpuszta marad.

látjátok feleim szümtükkel 2022.12.04. 15:50:08

2022.12.04én 13 órakor egy egyszékhyeli MOL kúton csak a legdrágább benzint tankolhattak az autósok. Más nem volt.
Öreg Lada nem szivatóval, hanem a drága benzinnel indult, miközben a gazdája csúnyákat mondott.

kajakibrahim 2022.12.04. 18:31:30

@látjátok feleim szümtükkel:

az a gáz, hogy valószínű a ladásfoszer áprilisben a csutira szavazott.

én soha nem szavaztam a csutigecimaffiára, ráadásul itt van egy köpésre a finomító, de én se tudok tankolni 95-öst.

u.i.: mivel sajátcéges a verdám, ezé én már régóta piacit veszek. tegnap 100-ast toltam a molnál, mert leszarom az a 2000 forint pluszt!

habakuk000 2022.12.05. 16:43:06

@kajakibrahim: Nálunk is csak 100-as volt tegnap este, de azért is sorakozni kellett. Azt mondta a kutas hölgy, hogy rengeteg a pár ezer forintos tankolás.

Én korábban nem tankoltam a MOL-nál, akkor szoktam rájuk amikor bevezették az ársapkát, piaci áron.

Tegnap dünnyögött valaki a pénztárnál a drága benzin miatt, azért mondtam neki, ne dünnyögjön tavasszal nyilván orbánra szavazott. :) Nem nézett rám szépen. :)
süti beállítások módosítása