He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Botrány: a kormány a MOL kérésére tett tönkre több ezer céget - videó

2022.11.30. 07:10 guma70

A leleplező anyagot Hadházy Ákos hozta nyilvánosságra, aki feljelentést is tesz az ügyben.

Súlyos dolgokról rántja le a leplet az a hangfelvétel, amit Palkovics László őszödi beszédeként jellemzett a korrupció-ellenes harcáról ismert független képviselő, Hadházy Ákos.

egy normális országban nem úszná meg egy lemondással, hanem szinte biztosan börtönbe is kerülne

írta Hadházy azokról a mondatokról, amelyek a múlt héten lemondott miniszter a Fidesz közpénzmilliárdokból kitömött janicsárképzőjében, az MCC-ben tartott előadásán hangzottak el. A beszéd első részét a HírTV közvetítette, az itt bemutatott részletet azonban nem - azt egy, a helyszínen készült, rossz minőségű felvételről ismerhetjük meg (ahanghoz Hadházyék az eredeti videót használták illusztrációként).

A felvétel alapján Palkovics bevallja, hogy a MOL kereste meg a minisztériumot egy hosszú távú (30 éves) üzlet ötletével, amire a TIM - akceptálva a MOL kérését - kiírt a MOL számára egy közbeszerzést a teljes hulladékgazdálkodás 35 éves koncessziójára (ezzel egyébként több ezer vállalkozás ellehetetlenülését okozva).

Még egyszer: itt a vallomás arról, hogy egy magánvállalat kinézett magának egy teljes üzletágat, majd a kormány a vállalat kérésének megfelelően dönt és neki megfelelően játszik el egy koncesszióról szóló közbeszerzést.

Fogok természetesen feljelentést tenni, de természetesen nincsen kétségem afelől, hogy a “rendőrség” ezt is el fogja szabotálni.

- zárta bejegyzését Hadházy Ákos.

Ez Palkovics László őszödi beszéde, ami után egy normális országban nem úszná meg egy lemondással, hanem szinte biztosan börtönbe is kerülne. A néhány hete elhangzott beszéd első részét a HírTV közvetítette, az itt bemutatott részletet azonban nem - azt egy, a helyszínen készült, rossz minőségű felvétel alapján tudom bemutatni (a hangot az eredeti videóra tettük fel).

https://ezalenyeg.hu/orszagszerte/botrany-a-kormany-a-mol-keresere-tett-tonkre-tobb-ezer-ceget-video-297756

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9317984928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2022.11.30. 16:41:13

telex.hu/belfold/2022/11/30/boldog-istvan-targyalas-fidesz-korrupcio-hivatali-vesztegetes-elfogadasa

""„Beleállhattam volna, hogy ez így nem jó, de annak csak az lett volna az eredménye, hogy kivet magából az egész rendszer”", mondta Fehér Petra vádlott.

Nagyban is úgy megy a rendszer, mint kicsiben?
süti beállítások módosítása