He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Se telefonszáma, se saját honlapja nincs az Integritás Hatóságnak, az irodában pedig senkit nem fogadnak + Elvileg szombat óta létezik, de gyakorlatilag elérhetetlen az új korrupció-ellenes hivatal

2022.11.22. 11:30 guma70

Szombaton elvileg egy XI. kerületi irodaházban működik az újonnan felállított Integritás Hatóság, amely az EU-s támogatások felhasználásának ellenőrzésére jött létre.

Miután Latorcai Csaba államtitkár a parlamentben azt mondta, a hatóság munkatársai mától elérhetőek a székhelyükön, az RTL Híradó szeretett volna bejutni a testülethez, csak hogy a Hatóság bejelentett címén egyetlen munkatársat sem lehetett elérni, azt közölték, jelenleg nem fogadnak senkit.

Ezt követően máshogy is próbálkoztak, ám mint kiderült:

a hivatalosan két napja működő hatóságnak ugyanis sem telefonszáma, sem önálló honlapja nincs.

A hivatal egyedül egy központi email-címmel rendelkezik, ám az ide küldött kérdéseire az RTL semmilyen választ nem kapott.

https://24.hu/belfold/2022/11/21/integritas-hatosag-telefon-email-elerhetoseg/

Elvileg szombat óta létezik, de gyakorlatilag elérhetetlen az új korrupció-ellenes hivatal

Az EU irányába tett egyik legnagyobb kormányzati vállalás egy korrupciót visszaszorítani hivatott hatóság felállítása volt. Papíron ez a hatóság november 19-én indult, de aznap még az épület sem volt nyitva. Ma újra megpróbált feljelentést tenni a momentumos Tompos Márton az Integritás Hatóságnál, de most is csak a recepcióig jutott.

Tompos Márton ma is megpróbált feljelentést tenni az Integritás Hatóságnál, most a recepcióig jutott.

Tompos Márton, a Momentum szóvivője és parlamenti képviselője, ismét elvitte az újonnan felállt Integritás Hatósághoz 5 korrupciós ügyet, de most azzal az indokkal nem jutott túl az épület recepcióján, hogy időpontot kell kérni a bejelentésekhez. Erről a képviselő számolt be a Facebook-oldalán.

Mint ismert, az EU irányába tett egyik legnagyobb kormányzati vállalás egy korrupciót visszaszorítani hivatott hatóság felállítása volt. Papíron ez a hatóság november 19-én indult, de aznap még az épület sem volt nyitva, amikor Tompos megpróbált bejutni.

Ma ismét visszament az Integritás Hatósághoz és nyomtatott és digitális formában is megpróbált 5 ügyben – többek között az Öveges programról és az Elios ügyről – feljelentést tenni, azonban a recepción túlra nem engedték azzal indokolva, hogy előzetesen egyeztetett időpont nélkül nem mehet be az országgyűlési képviselő.

Csak akkor tehetsz bejelentést EU-s ügyekben és csak akkor hajlandóak egyáltalán fogadni, ha van előre egyeztetett időpontod. Úgyhogy a recepción se jutottunk túl, de sebaj, lesz egy harmadik körünk is ide.

– mondta bejelentkezése végén Tompos Márton.

(MTI OS)

https://ezalenyeg.hu/orszagszerte/elvileg-szombat-ota-letezik-de-gyakorlatilag-elerhetetlen-az-uj-korrupcio-ellenes-hivatal-298282

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6217984950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaegtoer 2022.11.22. 19:49:43

Már miért kellene elérhetőnek lenni A Hivatalnak, pláne lehetőséget adni a bejelentésre? Viccelődünk, viccelődünk. Kies Kárpátoktól övezett korrupcióvédő oltással rendelkező kicsiny kis országunkat csak nem keverjük rossz hírbe, ugye?
süti beállítások módosítása