He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Orbán: „Ütőképes, elrettentő erejű hadsereg kell, mert akinek nem lesz ereje, nem lesz igaza sem”

2022.10.15. 16:30 guma

A miniszterelnök szerint jó okunk van komoly veszélyeket felfedezni az ország határainál, ilyen a háború, és az, hogy Nyugatról fegyverek áramlanak a frontra. Mindezt a német Lynx harcjárművek átadása alkalmából mondta.

Szólj hozzá!

Elkerülhetetlen a felszámolás: Brüsszel verte be az utolsó szöget a Dunaferr koporsójába

2022.10.15. 11:29 guma70

Bár alapítványi finanszírozásból a régóta nagy bajban lévő Dunaferr egy darabig még működhet, orosz tulajdonosi háttere miatt az Európai Unió nyolcadik szankciós csomagja kilátástalanná tette a vasmű helyzetét, így az Index információi szerint felszámolás várhat a nagy múltú iparvállalatra.

6 komment

Válasz Online: Államosításon gondolkodnak, megyénként egy kórház, járásonként pedig egy háziorvosi ügyelet maradhat

2022.10.15. 07:45 guma70

Ezernél több háziorvosi praxis szűnhet meg, a szakrendelőket és a körzetekről való döntést is elvennék az önkormányzatoktól.

Szólj hozzá!

A Momentumnak sikerült kiperelnie a lélegeztetőgép-mutyi titkos részleteit

2022.10.15. 04:45 guma70

Mivel a túlárazott lélegeztetőgépekhez csak kínai használati utasítás volt egy fideszes strómancég kivételével senki sem vállalta azok üzembe helyezését. Erről és a későbbi hibákról hivatalból jegyzőkönyveket készítettek, de ezeket egészen a mai napig titkolta a Külügyminisztérium.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása