He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Várkonyi Andrea is beszállt a felcsúti tevebizniszbe – lapszemle

2022.10.13. 07:15 guma70

Újabb közös cégben lett tulajdonos Mészáros Lőrinc és felesége

Maga a cég egyelőre nem túl aktív, hiszen tavaly nem volt bevétele, a jegyzett tőkéjét viszont idén augusztusban 4,5 millió forintra emelték.

Vagyonkezelő céget alapított Habony Árpád

Egyre nagyobb a holdudvara, bár eddig hiába firtatta a sajtó, honnan származnak a luxus életviteléhez szükséges jövedelmei.

150-200 milliárddal több adót fizethetnek azok, akik kiszorulnak a KATÁ-ból

Jelentős többletbevételekhez juthat a magyar állam jövőre abból, hogy idén nyáron különösebb egyeztetés nélkül és szinte azonnali hatállyal adózók sokaságát zárta ki a KATA lehetőségéből.

Mindeközben:

Ide jutottunk: Pakisztánnal vagyunk egy sorban

A szakember abból kifolyólag ítéli kritikusnak a magyar devizatartalék szintjét, hogy az a háromhavi import alá esett vissza.

“Kreatív” eszközökkel kurtítanák a várólistákat

Kormányzás helyett propaganda, tényleges cselekvés helyett trükközés.

Energiaválság: megint a multikat segítheti a kormány a gyármentéssel

Ahelyett, hogy a náluk jóval súlyosabb helyzetben lévő, belső piacra termelő magyar vállalkozásokat segítené.

Lehet-e Kubatov-lista a népszámlálásból?

Molnár György közgazdász, az MTA (ma már ELKH) Közgazdaságtudományi Intézetének főmunkatársa szerint ez sem zárható ki, de hozzáteszi, hogy ez a kérdés (volt-e tavaly üdülni) szerepel a KSH rendszeres Háztartási költségvetési és életszínvonal felvételében, amely sztenderd és az EU-val harmonizált adatfelvétel.

Beperli az Átlátszó az MVM-et

Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy mennyit fizet a magyar állam az orosz földgázért, csak azt mondogatták, hogy olcsó, pedig egyáltalán nem az. Közadatigénylésben kérték ki az elmúlt másfél évben kötött gázvásárlási szerződéseket, de ellátásbiztonsági, nemzetbiztonsági és egyéb okokra hivatkozva nem adták ki őket, ezért a bíróságra mennek értük.

A Szijjártó-csapda

A Szijjártó-csapdából nincs kiút, a szankciók ellen hergelő kormány így is, úgy is hazudik.

Buta ez a rezsim, ez csak az elnyomáshoz és az erőszakhoz ért

“…ha van egy olyan, viszonylag nehezen kezelhető társaság, mint az értelmes tanárok, és az értelmes fiatalemberek, akik együtt vannak, akkor velük szemben ennek a rezsimnek a megfélemlítésen kívül más eszköze nincs – tehát ehhez fog nyúlni.”

„Hágj Britanniáért”

Fasiszta, őrült, Magyarország által inspirált – így jellemzik a brit törvényjavaslatot, ami adókedvezményt adna a nőknek szülésért cserébe.

Alaposan feladták a leckét a bolgár választók Bojko Boriszovnak

Úgy tűnik, a választói akarat tejesíthetetlen feladatot rótt Bulgária pártjaira: a szavazók visszahozták a politika nagyobb szereplői közé a 2021-ben korrupciós botrányokba belebukott pártot, de arról már nem gondoskodtak, hogy kellő támogatottsága legyen a kormányalakításhoz.

Putyin lassan a volt szovjet övezetben is teljesen magára maradhat

A Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) szamarkandi csúcsán a vesztes oldalra került: szinte valamennyi politikustársa késett, Putyin pedig igyekezett úgy tenni, mint akit nem zavar különösebben a dolog.

BREAKING

Hétfőn reggel légicsapás érte Kijevet

Kijev mellett több ukrán várost is lőttek hétfőn reggel.

Szerző: Huppa-válogatás
Forrás: Huppa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5717951844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása