He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A tisztességes kormány és a politikusai teljesitmény nélkül is nyerészkednek, felzabálnak mindent óvodák, iskolák, szociális intézmények elől markolják fel a milliós fizetést és járadékukat?

2022.10.05. 10:45 guma70

Karácsony Gergely a Facebook-oldalán fakadt ki arról, hogy a kormány tizenháromszorosára emelte a szociális, oktatási és egészségügyi intézmények által fizetendő távhődíjat, de elmondása szerint ez még csak a jéghegy csúcsa.

Péntek éjszaka, a hatálybalépés előtt pár órával a kormány a tizenháromszorosára emelte a szociális, oktatási és egészségügyi intézmények által fizetendő távhődíjat. Igen, tizenháromszorosára

- kezdte posztját Karácsony Gergely.

Péntek éjszaka, a hatálybalépés előtt pár órával a kormány a tizenháromszorosára emelte a szociális, oktatási és egészségügyi intézmények által fizetendő távhődíjat. Igen, tizenháromszorosára.

Ez önmagában is felháborító.

De még ennél is felháborítóbb, hogy mindez elsősorban azért történik, mert a Palkovics László felügyelte energiahivatal orosz rulettet játszik az országgal. Arra kötelezik ugyanis az önkormányzati tulajdonban lévő távhőcégeket, hogy olyan magas árat fizessenek az államnak az orosz gázért, amilyen ár szinte soha nem volt a világpiacon és amely csaknem kétszerese a jelenleginek (ezt láthatjátok az grafikonon).

Vagy az van, hogy oroszok brutálisan drágán adják a gázt a magyar államnak. Vagy az van, hogy a magyar állam brutálisan nyerészkedik az önkormányzatokon és a közintézményeken.

Egy biztos: óvodák, kórházak, iskolák, szociális intézmények kerülhetnek bajba a kormány döntése miatt.

Levélben fordultam Palkovics László miniszterhez, hogy vonják vissza a gyalázatos döntést. Ne játsszanak orosz rulettet a magyarokkal! Osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson, hogy a világpiaci árnál jóval magasabb árat kell fizetnünk az orosz gázért! �� #Budapest

https://www.facebook.com/karacsonygergely/posts/675180587303949

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr117947132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása