He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Értékmegőrzés: hárommilliárd forintért vette meg a magyar állam Orbán Viktor kedvenc újságját

2022.10.02. 18:45 guma70

A Nemzeti Sport eddig a kormányközeli sajtót lefedő Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) tulajdonában volt.

Szombaton a Magyar Közlönyben jelent meg a hír, hogy a magyar állam megvásárolta a Nemzeti Sport kiadói jogait a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) tulajdonában lévő Mediaworks Hungary Zrt.-től, a legnagyobb magyar lapkiadó-vállalattól – értesült a 444. Nagy Márton gazdasági miniszter döntése értelmében a lap a Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zrt.-hez kerül.

A 444 két egymástól független forrásból úgy értesült, hogy a kiadó jogai hozzávetőleg 3 milliárd forintért kerülnek az állami vállalathoz.

A tranzakció ügyében kiadott szombati közlemény szerint az adásvétel célja az értékmegőrzés mellett a napilap közszolgálati feladatainak ellátásának biztosítása. Az is szerepel a szövegben, hogy a jövőre 120 éves születésnapját ünneplő lap szerkesztőségét és munkáját a változások nem érintik.

A Nemzeti Sport főszerkesztője 2016 óta Orbán Viktor bizalmasa, Szöllősi György, aki volt már az Orbán által alapított Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója, a Puskás Ferenc hagyatékát kezelő Puskás Intézet igazgatója is. Orbán és Szőllősi rendszeresen néznek közösen meccset a felcsúti Pancho Arénában.

A Story Magazinnak 2014-ben adott interjújában Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó így fogalmazott férje viszonyáról a sportlaphoz:

Ha reggel nem akar felkelni, mondd azt, hogy van friss Nemzeti Sport, egyből kinyitja a szemét. Elsőnek kell olvasnia, volt rá példa, hogy kivasaltam, hogy ropogós legyen.

Nyitókép: Orbán Viktor / Facebook

https://rtl.hu/belfold/2022/10/02/harom-milliard-forintert-vette-meg-a-magyar-allam-orban-viktor-kedven-ujsagjat?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1217945202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma70 2022.10.02. 18:53:08

estét'

hogy ne szomorkodjatok, és büszkék legyetek...

guma70 2022.10.03. 17:58:13

@látjátok feleim szümtükkel:

vasalva is? :)

más:

este nagyon röhögtem:

A Showder Klub bemutatja: Benk Dénes-Csenki Attila: Szex a lelke mindennek
süti beállítások módosítása