He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Akkorát kaszált a honvédelmi miniszter a kaszinókoncesszión, hogy még a Marsról is látszik

2022.08.10. 05:15 guma70

1,6 milliárd forintnyi osztalékot vett ki.

Jókora bevétel jelent meg Szalay-Bobrovniczky Kristóf vagyonnyilatkozatában: még a 2021-es működés után vett ki osztalékot, de akkor, amikor már hivatalosan is miniszterként dolgozott, írja a hvg.hu.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf 1 milliárd 625 millió forint osztalékot vett ki a London Capital Zrt.-ből. Ez az a cég, amely a fővárosi kaszinókat üzemeltető koncesszióban 40 százalékos tulajdonos. Az már korábban nyilvános információ volt, hogy a London Capital május 26-i határozatában úgy rendelkeztek, hogy ezt az összeget, azaz a teljes 2021-es adózott eredményt osztalékként kifizetik. A dátum azért érdekes, mert az ötödik Orbán-kormány május 24-én alakult meg, vagyis Szalay-Bobrovniczky már honvédelmi miniszterként rendelkezett az osztalékfizetésről, írja a lap. 

Szalay-Bobrovniczky miniszteri kinevezése után többször hangoztatta, hogy megválik azoktól a céges érdekeltségeitől, amelyek összeférhetetlenné váltak kormányzati szerepével. 

(Kiemelt kép: Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (k) érkezik a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségére a Kapisztrán téren 2022. július 2-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2417902653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása