He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Közpénzből, állami géppel utazott Orbán az amerikai magánútjára

2022.08.08. 04:08 guma70

Tette mindezt akkor, amikor több ezer magyar megélhetése kerül veszélybe a kormánya káoszkormányzása miatt.

A tavalyi horvátországi luxusrepülős botránya után a felcsúti miniszterelnök újra magáncélra használta a honvédség egyik közpénzből vett és működtettett repülőjét, amelyről váltig tagadják, hogy kormánygép lenne.

Még fel sem ocsúdtunk Orbán Viktor delegációjának múlt heti fényűző és közpénzpazarló bécsi kiruccanása után, hétfő hajnalban miniszterelnökünk honvédségi repülővel utazott az Egyesült Államokba, egy jobb oldali, erősen szélsőséges, konzervatív rendezvényre. Na meg, hogy a volt amerikai elnökkel fényképezkedhessen.

- írta bejegyzésében Lőcsei Lajos. A momentumos országgyűlési képviselő légiipari forrásai szerint a miniszterelnök kétséget kizáróan a korábban a Magyar Honvédségnek beszerzett "futárgéppel" repült augusztus 1-én reggel New Yorkba. A 607-es oldalszámú honvédségi repülőgép magyar idő szerint augusztus 1-én 15:41-kor (helyi idő szerint ez 09:41) landolt New York Teterboro repülőterén. Repülési útvonala ide kattintva megtekinthető.

A Dassault Falcon 7X repülőgéptípusból kettő darabot szereztek be használtan a Zrínyi 2026 program keretében, azzal az ígérettel, hogy csapatszállítónak fogják ezeket a magánrepülőgépeket használni, a sajtó többszöri kérdésére kijelentették, hogy ezek nem kormánygépek, de elláthatnak kormányzati feladatokat.

Egyértelmű az, hogy nem a magyar emberek érdekeit szolgálja, hogy a miniszterelnök Amerikába utazott egy honvédségi gép fedélzetén, egy konzervatív rendezvényen való részvétel miatt (...) ÖNÖS CÉLBÓL repült el egy rendezvényre a MAGYAR EMEBEREK PÉNZÉN, mikor Magyarországon válsághelyzet van.

- szögezte le Lőcsei. 

Orbánnak még a bevallott havi jövedelme is négymillió Ft körül van, és akkor még "Mészáros Lőrinc" szóba se került. Nem tellik neki jegyre egy menetrendszerinti járatra? 

https://ezalenyeg.hu/kozugy/kozpenzbol-allami-geppel-utazott-orban-az-amerikai-maganutjara-282786?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=282786

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5617899671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2022.08.08. 09:39:19

hitler jobban nézett ki a repülőn annak idején. Az legalább rendesen fel volt öltözve, és nem vágott ennyire bamba fasz képet. Aztán mégis hogy megszopta végül a bucifaszt. Furcsa világ ez, tele furcsa emberekkel.

habakuk000 2022.08.09. 19:13:59

A legszebb az, hogy öt napja nem jön az olaj, ez meg megy csónakázgatni nagy büszkén.
Nekem volt olyan cigány alvállalkozóm, aki pont így viselkedett, amíg döcögött minden, ő volt a nagyképű császár, az első bajnál pedig szó és lelkiismeret nélkül próbált felszívódni.

A magyar újságokból alig lehet valami érdemi információt találni a háborúról, általában a Guardian cikkeit másolják - sokszor gugli-fordítással - órákkal később. Eszméletlen a színvonal csökkenése.
Pedig ez a krími robbanás nem semmi, pedzegették már a nagyobb rakétákat.

taga20 2022.08.09. 20:08:21

@habakuk000: "ez meg megy csónakázgatni nagy büszkén."

és bakker az is ledöglik, vagy kifogyott a benya:))

egy kókler ez a dagattdisznó csutigeci!

taga20 2022.08.09. 20:31:45

@habakuk000: "Pedig ez a krími robbanás nem semmi, pedzegették már a nagyobb rakétákat."

ja, lassan beérnek az amcsi/nato fegyverek.

t.co/8HxUlRj1br

u.i.: persze a ruszkik szerint, csak valaki eldobott egy csikket, mint a moszkván:)))

gazoló 2022.08.09. 21:15:43

@taga20:

tyuk tyuk tyuk szivatjuk a kredencvárost))
azeri bajnok a magyar bantukat térdelteti a közönség meg lila ködben.
gyalázat!

gazoló 2022.08.09. 21:18:48

@gazoló:
nem tudom ki a speaker,de ennyire felszopni ezt a duplanullát,ehhez tehetség kell))
süti beállítások módosítása