He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A születési éved utolsó számjegye izgalmas titkot árul el az életedről

2022.08.01. 07:36 guma

Hogy melyik évben jöttél világra, nagy szerepet játszik az életedben – ami viszont igazán fontos ebben a témában, az az, hogy mi a születési éved utolsó számjegye! Ennek alapján ugyanis rengeteg dolgot meg lehet állapítani a tulajdonságaidról, szokásaidról, sőt, még arról is, mi fontos számodra az életben. Ezt pedig nagyon egyszerűen kiderítheted az alábbi útmutatóból: ha például 1987-ben születtél, a te számod a hetes.

Ha a születési éved nullára vagy egyesre végződik: Pontosan tudod, mit szeretnél az élettől, és szinte bármit elkövetsz azért, hogy valóra is váltsd az álmaidat. Negatív tulajdonságod, hogy szeretsz másokat irányítani, és nagyon fontos számodra a pénz, ezért hajlamos vagy a munkába temetkezni. Nehezen bocsátasz meg másoknak, és kissé makacs is vagy.

Ha a születési éved kettesre vagy hármasra végződik: Kimondottan kedves és elbűvölő személyiséged van, ráadásul nagyon együttérző vagy másokkal szemben. Szuper képzelőerővel és kreativitással lettél megáldva, így olyan munkában tudnád kiélni magad, aminek köze van a művészethez. Fontosak számodra a részletek, és általában bejönnek a megérzéseid.

Ha a születési éved négyesre vagy ötösre végződik: Magabiztos és szorgalmas ember vagy, aki csak ritkán választja a lustálkodást. Mindig is arra vágytál, hogy felfedezd a világot egy nagy utazás keretében, ami nem csoda, hiszen nyitott vagy az új élményekre. Sosem jellemző rád az önzőség vagy a nárcizmus. forrás: Getty Images

Ha a születési éved hatosra vagy hetesre végződik: Igazi kalandor vagy, aki szívesen körbeutazná a világot akár egyetlen hátizsákkal. Jellemző rád, hogy túlságosan elhamarkodottan cselekszel, és ezt idővel sajnos megbánod. Nagyon elbűvölő és spontán vagy, az embereket pedig úgy vonzod magadhoz, mint a mágnes!

Ha a születési éved nyolcasra vagy kilencesre végződik: Ambíciózus típus vagy, mindemellett pedig nagyon lehet rád számítani. Nem szoktál elhamarkodottan dönteni, inkább mindent ezerszer átgondolsz, hogy ne csinálj butaságot. Szereted a rendet és a rendszert, így ragaszkodsz a saját időbeosztásodhoz – ebből kifolyólag leginkább az ismeretlen ijeszt meg téged.

https://www.joy.hu/a-szuletesi-eved-utolso-szamjegye-arulkodik-94815?utm_medium=hirkereso

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5517878193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BiG74 Bodri 2022.08.01. 09:50:14

Ennyi pozitív vonás?
És melyik szám az önző, hülye, nárcisztikus lényeké?

s 2022.08.01. 22:55:00

Ezt a kibaszott faszságot honnan a picsából lehetett kideríteni? Mert valami elmeháborodott ökör telefosta vele az internetet, akkor már el is kell fogadni, mint igazságot? Az a baj az internettel, hogy minden hülye beleírja a baromságait, a többi fasz meg elolvassa, és el is hiszi. Az emberiség elveszett. A könyvnyomtatásnál ez még nem látszott egyértelműen, de mára teljesen világossá vált.

BiG74 Bodri 2022.08.02. 04:34:00

@s:
Eh, ne idegeskedj! Már miért lenne igazság, mert meg lett osztva velünk? A Grimm testvérek történetei, a sci-fi, az érdekesebb összeesküvés elméletek stb.?
Vagyunk tán errefele annyira érettek, hogy a helyén kezeljük a dolgot.
Vagy csak ez gyújtotta be az eddig halmozott háborgásveszélyes anyagot?

gazoló 2022.08.02. 06:09:55

@s:

az igazi tardok (fideszmajmok) még ennél is sokkal veszélyesebbek,önhitt agrasszivitásukkal!

guma70 2022.08.03. 22:08:20

@s: :)))

bocs!

én jókat nevetek, mosolygok ezeken és a különböző ezoteriás megállapitásokon...

csak ez egy kis kikapcsolódás - szerintem.

és ne várjatok egyenlőre semmit, mert végre irni tudok, de az adminba belépni nem.

jaegtoer 2022.08.06. 08:46:14

@s: Csak ne fanyalogj. Van benne annyi tudományos elem, mint a rezsicsökkentés felcsökkenésének szárba szökkenésében, a Balaton-elterelésben, és sok más egyéb NER-vívmányban. A számmisztika, az számmisztika. Képzeld el, ahogy Lőrinc barát is küzd a helyiértékekkel, ezért kellett mellé az Andika, aki tudja értékén kezelni a dolgokat.
süti beállítások módosítása