He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

A kata módosítása ellen tüntettek a Parlament előtt, blokkolják a Margit híd forgalmát

2022.07.12. 11:59 guma

Frissitve:  az Országgyűlés 120 szavazattal 57 ellenében 1 tartózkodással megszavazta az új KATA-törvényt, miközben minden miniszter bujdosott, sőt a vitán a frakció sem vett részt, csak a szavazásra szivárogtak vissza a képviselők...

Nem szavazott a fideszesektől: Gulyás Gergely, Gyopáros Alpár, Hoppál Péter, Lázár János, Nagy István, Navracsics Tibor, Orbán Balázs, Orbán Viktor, Rogán Antal, Szijjártó Péter, Szűcs Lajos, V. Németh Zsolt, Varga Judit, Varga Mihály és Zsigmond Barna Pál. Ők sem: Gyurcsány Ferenc (DK), Fekete-Győr András (Momentum), Gurmai Zita (MSZP), Harangozó Tamás (MSZP), Jámbor András (Párbeszéd) és Hadházy Ákos (független) nem szavazott a parlament.hu adatai szerint.

A Kossuth téri tüntetés hivatalosan délelőtt 10 órakor kezdődött, az Index stábja élő videóban jelentkezett a Facebookon.

A tüntetők délelőtt 11 óra magasságában Gelencsér Ferenc, a Momentum Mozgalom elnökének javaslatára skandálni kezdték, hogy le kell zárni a Margit hidat, a párt politikusai a tömeg élén blokkolták a híd forgalmát, min az autós forgalom, mind a tömegközlekedés leállt. A Margit híd lezárását is élőben közvetítette az Index a Facebook-oldalán, a videót ide kattintva nézheti meg.

https://index.hu/belfold/2022/07/12/parlament-kata-torvenymodositas-tuntetes-kossuth-lajos-ter/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr717881203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása