He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Para-Kovács Imre: A velünk élő pszichopaták

2022.07.07. 06:03 guma

Para-Kovács Imre: A velünk élő pszichopaták

2013-ra nem maradt semmi tisztázatlan kérdés Magyarországon, minden világos, úgyhogy felesleges tovább tettetnie a politikai elitnek (felnevet), csak a koncra figyelnek, elmorogják egymást a maradék mellől, ugatnak és harapnak, ahogy az már egy fiatal európai demokráciában szokás. Már senki sem mondja, hogy jobb lesz, hiszen már annyira jó, már nem törődnek semmiféle látszattal, csak hazudnak és próbálják maguk alá gyűrni a maradék közvagyont, illetve amit még Európától várnak.

Lázár János, akihez képest a kőbalta lézerszike, most éppen megkapta az Uniós források feletti teljhatalmat, azaz amennyiben valamilyen tévedés vagy túlzott engedékenység miatt az Európai Unió pénzt adna Magyarországnak, ez a kifinomult intellektus fog dönteni sorsáról. Emberek – mondja a magyar kormány -, holnaptól Ronnie Biggs elvtársnál lesz a kassza kulcsa, aki ugyan követett el hibákat a múltban, de feltétlen lojalitása a párt iránt alkalmassá teszi eme nehéz feladat maradéktalan és megnyugtató ellátására. Erre őt természetesen semmi más nem jogosítja fel azon kívül, hogy Orbán Viktor azt mondta, de ha egyszer Orbán Viktor azt mondta, akkor pusztán ettől a ténytől máris alkalmassá vált.

A Fidesszel kapcsolatban joggal merül fel a kérdés, hogy vajh arról van-e szó, hogy politikusaik sohasem alszanak, vagy arról, hogy álmukban is tudnak már lopni, mivel napi tizenhat órában ez a mennyiség nem abszolválható.

Lázár János, aki emlékezetes kirohanásában a szegényeket tette felelőssé szegénységükért, és kifejezte utálatát irántuk, most Csányi Sándornak, az OTP vezérének ment neki, minden bizonnyal a kiegyensúlyozottság jegyében, jelezve a szemlélődő közönségnek, hogy kikezd ő a gazdagokkal is, ha azok nem a Fidesznek gyűjtik a kopogtató cédulákat, és mögötte áll a párt teljes tömegével.

Magam részéről szívesen megnézném, amikor ez a párttömeg kilép majd egyszer mögüle, mivel Lázár az önerőből senkikké lett funkcionáriusok magabiztosságával és önteltségével rohan előre, ahol aztán várhatják még érdekes dolgok.

Amikor Csányi bankvezért az ország első számú uzsorásának nevezte, két dolgot jelzett a kremlológusok számára világosan. Csányi valamivel keresztbe tett a Nemzeti Együttműködés Rendszerének, és hogy Lázár lesz ezentúl a Fidesz hóhéra, átvéve némileg Simicska szerepét, aki eddig a Magyar Nemzetben név nélkül vagy álnéven írt, illetve íratott újságcikkekkel jelezte, ki a jó elvtárs, ki a rossz elvtárs, hogyan gyengül meg valaki a pártelitben, hogyan lesz valakiből ellenség egyik percről a másikra.

Mindkét információ érdekes lehet.

Egészen elképesztő paranoia és primitívség kell ahhoz, hogy Csányi betámadása a Haza és Haladás Alapítvány (Bajnai alapítványa) számára kiutalt fillérek miatt következzen be, de ha valahol elképesztő paranoiát és primitívséget keresnék, a Fidesz-székházban kezdeném a kutatást.

Gyanítható azonban, hogy egyéb bűnei is vannak.

Azt azonban mind ezidáig nem éreztem, hogy annyira meggyengült volna, hogy egy Lázár-féle húszdekás kifutófiú bele merjen marni, és még az események után is vannak kétségeim. A válasz nyilván legalább a választási kampányig várat magára, de akkor egészen biztosan bekövetkezik.

Lázár előléptetése kápóvá már nem annyira meglepő, hiszen eddig is hajlamos volt magáról megfeledkezve, világos és érthető formában bárki tudomására hozni, hogy ki lesz taposva a bele, amennyiben nem szolgálja a Fidesz érdekeit. Lefelé taposott, felfelé nyalt, tökéletes Fidesz-polgár ő, csak eddig Kövér László jobban játszotta a szerepét. Így múlik el a világ dicsősége.

A következő hónapok programja világos.

Kövér a parlamentben fogja minden erejével megakadályozni, hogy az ellenzék kifejthesse véleményét, Lázár a gazdasági erőket mozgósítja, azaz elszívja a pénzt mindenhonnan és becsatornázza a Fidesz-kampányba, miközben fenyegetésekkel, ígéretekkel blokkolja az esetleg demokratikus oldalra irányuló pénzeket. A szóvivő-horda napi egy-két ordas hazugsággal bombázza a lakosságot (Kumin Ferenc ezeket ismételgeti angolul mikroblogján államtitkári fizetés fejében), Finkelstein főkampánytanácsadó úr diktálja a tempót, Orbán Viktor pedig esténként megnézi valamelyik tévéjében a fejleményeket. (Biztos nekem van igazam – gondolja a miniszterelnök -, hiszen akárhová kapcsolok, mindenhol azt mondják.) Ezért is fontos, hogy a két létező országos kereskedelmi csatornából ellopják az egyiket, mert ott eddig lyuk tátongott a távkapcsolón, de hamarosan gyakorlatilag nem lehet olyan helyre kattintani, ahol ne Orbán Viktornak lenne igaza. Rohadt internet és rohadt külföld még ellenáll, de majd a szaúdi és kínai elvtársak segítségével kitalálnak valamit, ha meg nem sikerül, akkor lekapcsolják az egészet, mert az elektromosság megszüntetésével elég rendesen lehetne rezsit csökkenteni. Vizet is csak oda, ahol Fideszesek isznak!

Ha megingást érzékelnek, vagy nem úgy alakulnak a statisztikák, ahogy szeretnék, biztos, ami biztos alapon, hamisítanak párszázezer külhoni szavazatot, amit szükség esetén előszednek, nehogy már meginogjon a jobban teljesítő Magyarország, még jobban teljesítő kormánya.

Fusson, ki merre lát.

2013. augusztus 13. kedd 16:29

https://www.nepszava.com/2013/08/velemeny/para-kovacs-imre-a-velunk-elo-pszichopatak.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6117874177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása