He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Ukrán–orosz háború: igazán lehengerlő sikert aratott az a magyarországi kezdeményezés, amely gyűjtésre buzdította az embereket

2022.02.28. 07:35 guma

A Budapest Bike Maffia és az Age of Hope szombati gyűjtőakciója minden várakozást felülmúlt.

Ezrek mozdultak meg, hogy segítség az ukrajnai menekülteket. A végeredmény nyolc megpakolt kisbuszban, egy nagy teherautóban és nyolc személyautóban mérhető – mindegyik színültig megpakolva csomaggal.

A szervezők így kommentálták Instagramon a fejleményeket:

„Egyszerűen szóhoz sem jutunk a mai nap után... Reggel azt hittük, hogy elég lesz három kisbusz, végül nyolc kisbusz, egy hatalmas teherautó és nyolc személyautó plafonig pakolva ment a határ felé. Mindenkinek óriási köszi, aki hozzájárult mai naphoz! Nagyon köszönjük a sok felajánlást, de egyelőre most nincs szükség szállítási segítségre, és nem lesz új gyűjtés se a napokban. Továbbra is jelezni fogjuk nektek itt is és FB-on is, ha tudtok segíteni.
Hatalmas pacsi mindenkinek, óriásiak voltatok!❤️”

A mobilszolgáltatók is segíteni próbálnak:

https://player.hu/eletmod/budapest-bike-maffia-es-age-of-hope-gyujtese

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9917767826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása