He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Ezt Németh Szilárd merte mondani, Wittner Mária könyv bemutatóján, aki most a NER része

2022.02.27. 07:59 guma

Közösen újjá kellett építeni az országot 2010 után, egy “kommunista tombolást” követően: amihez hozzá lehetett férni, azt korábban vagy ellopták, vagy elkótyavetyélték, vagy elrontották – mondta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton Budapesten.

Németh Szilárd a Wittner Mária 1956-os halálraítélt, korábbi országgyűlési képviselő életéről szóló Wittner és a világ – Wittner Mária ’56 lángjának őrzője című könyv bemutatóján szólalt fel. Az albumot Matúz Gábor állította össze.

Az államtitkár felidézte, hogy pénteken volt a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Jelezvén, hogy éppen aláírásgyűjtésből jött, kijelentette, hogy április 3-án, az országgyűlési választáson is a kommunisták ellen kell harcot vívni. Wittner Mária, az esemény helyszínéül szolgáló Csepel díszpolgára úgy fogalmazott, hogy azok voltak a lumpenproletárok, akik nagyon utáltak dolgozni, de szerettek volna jól élni. Ennek eredménye lett 1945 után az államosítás – vélekedett. (MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5717767212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása